oktober 2011

Historie del 68 # Love me (2)


Justin tok av deg tshorta, og var på vei til og ta av deg undertøyet ditt, du visste ikke om Justin tenkte på og ha sex eller ikke. Var du klar for det, etter kun noen dager?

_______________________________________________________________________________________________

"Er du klar?" Spurte Justin og så deg inn i øynene. Det var utrolig omtenksomt v han og spørre deg, sånn at du kunne føle deg litt avslappet siden det var din første gang. Du nikket og kjente at Justin kom inn i deg mens han kysset deg rundt over alt. Du kom på at Justin faktisk hadde hatt sex med Selena også, men tenkte ikke så mye på det. Dere stønnet høyt begge to, og du kjente deg varm og god i hele kroppen samtidig som du hadde fått noen smerter siden du aldri hadde hatt samleie med noen før. Etter en time som hadde gått utrolig fort, var både du og Justin slitene og la dere ned i senga. "Natta, jentami" Sa Justin og kysset deg ømt på leppene. Du lå lenge og så opp i det hvite taket og tenkte over hvor heldig du var.

Neste dag våknet du av at Justin kom inn på rommet, og du kunne høre døra åpne seg. Du så opp på Justin som var nydusjet og hadde ett hvitt håndkle rundt hoftene sine. Justin satte seg ned på sengekanten og du gjorde ikke annet enn og stirre på magen hans. Justin så rart på deg og viftet med hånda si foran øynene dine. "uhmm, heh" Sa du med fæl morrastemme og gjespet. "Ta deg en dusj, så lager jeg frokost" Sa Justin og smilte til deg og kysset deg på pannen. Du smilte for deg selv og gikk inn i den lille dusjen og tenkte over at det var utrolig at du i det hele tatt kunne dusje i en buss. Du dusjet ferdig og tok på deg noen klær og frisket opp sminken.

Du gikk ut til Justin som satt i mini stuen med bordet dekket av juice, frukt og alt du kunne tenke deg. Justin lyste opp da han så at du hadde på deg kjedet du hadde fått av han. "Bussene går halv 12 til flyplassen, også skal vi et sted" Sa Justin og smilte. "Hvor skal vi?" Spurte du glad og satte deg ned ved siden av Justin. "Hemmelig" Sa han og gidde deg et lurt smil. Du lurte på hvorfor dere skulle ta fly, og ikke buss. Dere spiste en god frokost, og koste dere lenge. "Oi, du må forte deg og pakke *Dittnavn*" Sa Justin stresset og begynte og rydde opp etter frokosten. Du sjekket klokka på mobilen din, og så at det var et kvarter til klokka var halv 12. Du kjappet deg inn på rommet ditt og lurte på hvordan klær du skulle ha med. "Justin..?" Spurte du og gikk ut og så Justin bærte ut hans bag. "Hvordan klær skal jeg ha med?" Spurte du og smilte, du var utrolig spent på hva dere skulle og hvor. "Ta med varme klær" Sa han og blunket til deg.

Du gikk inn på rommet ditt og fant en bikini, og noen sommerklær. Du visste ikke hvor lenge dere skulle være der, men du tok med deg til 5 dager for og være sikker. Du pakket stresset ferdig og sjekket deg i speilet hvordan du så ut. Du smilte for deg selv og gikk ut av bussen der Justin stod klar sammen med Kenny. "Skal ikke Selena og Cody være med?" Spurte du og så etter de, men kunne ikke se de. Justin ristet på hodet og smilte lurt. Dere satte dere inn i en limo og kjørte til flyplassen. "Hvor ble det av Kenny?" Sa du til Justin som satt rett ved siden av deg i en svart bukse, en blå tshorte og blå supras. "Han er på flyplassen allerede, han skal stå ved inngangen når vi kommer" Sa Justin og så på deg. Du smilte og så utover vinduet, og så et siste glimt av bussene. Justin begynte og beføle deg på låret og oppover, og du kjente det kilte. "Justin, ikke her" Sa du og fniste. "Det går bra, ingen kan se oss" Sa han og kom nærmere deg. "Men det er bare 15 minutters kjøretur" Sa du og så på han. Han lagde et trist fjes,  og du kunne ikke tro at Justin var så pervers. Du hørte telefonen din ringe og tok den opp, og fikk totalt sjokk da du så hvem som ringte deg.

VIL DERE HA MERE ?

Har ikke fått lagt ut denne delen før nå, fordi det tok en time og få publisert den i tillegg til at jeg måtte skrive denne delen 2 ganger.. Dårlig pc ? you name it.. Fikk ikke lagt inn bilde heller på dette innlegget.

Eline

Konkurranse - vinn mistletoe cden


Da starter jeg en konkurranse, siden det er en stund siden sist. Og det du kan vinne er mistletoe cden.

 

Det du må gjøre for å vinne cden:

De med blogg:
-
Skrive et innlegg om konkuransen på bloggen, og linke direkte til konkuransen.
-
Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

- LEGGE OSS TIL SOM VENN PÅ BLOGG.NO

De uten blogg:
-Skrive en kommentar om hvorfor DE fortjener å vinne.
-Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

vi kontakter deg hvis du vinner, så husk og følge med på bloggen, fordi vi kommer til og skrive vinneren her.

Det er  Eline som sponser konkurransen!

DA ER KONKURRANSEN IGANG!

Eline

Im baaack


Hei allesammen :)

Jeg har fått lånt mamma sin pc'e litt nå så jeg skal jeg blogge litt.

Jeg har fått virus på pc'en eller jeg har hatt det siden forje Lørdag så jeg har ikke fått blogget , men det har vært utrolig kjedelig og ikke kunne blogge for dere. Dere er virkelig noen fantastiske lesere.

Men jeg skulle bare si ifra at jeg er tilbake for en stund.Victoria

Halloween drakten til Justin


Fra Høyre:  en jente - Justin - Jade Smith - Richard(?) elrns fra hannah montana     #jdbnorway

Eline

Justin is hot - TT


Eline

Vi kommenterer tilbake!


Jeg skal begynne og kommentere alle blogger som kommenterer til oss, siden dere er så søte og alltid kommenterer :) det er 100% sikkert at dere får kommentar tilbake!

Eline

Bieber facts


♥ Justin ønsker å møte hver enkelt av hans fans en dag ♥
♥ Albumet Believe kommer i November 
♥ En Belieber kysset en gang utsiden av Justin's bil og Justin kysset innsiden av vinduet der hun hadde kysset 
♥ "Uansett hvor dyktig du er, ikke alle kommer til å like deg. Men sånn er livet, bare hold deg sterk. "- JB
♥ Justin foretrekker å ringe istedenfor å tekste 
♥ Justin har Twitter pga han vil holde kontakt med fansen (komenter om du har twitter bare pga Justin) ♥
♥ Justin sa han ville date noen som var født i: 1992, 1993, 1994,1995, 1996, 1997 !
♥ Bestemoren til Justin var en flink pianist 
♥ Justin kan telle til 10 på tysk
♥ Justin har spurt Rihanna og Alexa Chung på date, men de takket nei

Mdgvlgrpxemlnokzaa_large

Mer?

Eline

Justin Bieber godteri


Eline

Nye bilder
Hva syntes dere om bildenee og outfiten til Justin ?

 Eline

Historie del 67 # Love me (2)


Dette er 4 gangen jeg skriver denne delen, blir GAL!

_______________________________________________________________________________________________

"Jeg vet ikke hvordan du kommer til og reagere, men du er kjærsten min og fortjener og vite det.." Sa Justin og rettet hodet sitt mot deg og så deg inn i øynene hans som var fylt med tårer.

___________________________________________________________________________

Du så på han at han ikke egentlig hadde lyst til og si det. "Justin.. Hva er det?" Sa du og så på tårene som rant nedover kinnene hans. "Jeg og Selena hadde.. Ehm, sex og" Sa han og klarte ikke og si mere. Du skjønte ikke helt problemet, var det ikke sånn ungdommene for dagen er? "Og..?" Spurte du rolig og satt deg nærmere Justin. "Henne ble gravid, fordi vi var ubeskyttet" Sa han og bet seg i leppa. "Henne hadde absolutt ikke lyst til og fjerne ungen, fordi henne ville ta hevn på meg ,fordi jeg og Caitlin hadde vært sammen som venner" Sa han. Du kunne se at Justinikke hadde særlig lyst til og snakke om forholdet han og Selena hadde hatt.

"Jeg vet rett og slett ikke om Selena er gravid eller ikke, jeg snakket ikke med henne siden da jeg fikk vite at henne ikke ville fjerne ungen for og ta hevn. Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle gjøre da vi skulle på samme tour som Selena"Sa han og så i bordet. "Jeg var og er så utrolig redd for at henne ikke har tatt bort, du er den eneste jeg har sagt det til" Sa Justin og sukket og du kunne så på han at han var redd for at du skulle bli sur. "Justin, jeg støtter deg uansett" Sa du til Justin og smilte og lente deg mot han og gidde han en lang og god klem. "Tusentakk *Dittnavn* Sa han og gidde deg et smil.

Du så ut avvinduet og kunne se at mørket hadde tatt over New York og at det regner som aldri før. "Så, hva skal vi finne på da?" Sa Justin mye gladere enn han hadde vært for noen få minutter siden. "Jeg tror jeg tar meg en dusj" Sa du og reiste deg opp og gikk inn på badet og kledde av deg og gikk inn i dusjen. Du tenkte over det Justin hadde fortalt deg og lot det varme vannet renne nedover kroppen din. Hvorfor hadde Selena vært så slem bare for og få oppmerksomheten av belieberene og alle andre? Du visste selv at Selena hadde vært en bitch mot deg, men du kunne aldri tro at henne faktisk kanskje gikk og bar på hennes og Justin sitt barn, noe som gidde deg grøssninger. Du gjorde deg ferdig med og dusje og gikk ut av dusjen og tok og fant frem et hvitt håndkle og surret det rundt kroppen din. Du gikk inn på rommet ditt, der Justin lå i senga di med macen sin på fanget. "Hey sexy" Sa Justin flørtende og plystert på deg, og du kjente du ble tomatrød i ansiktet. Du fant en shorts og en tshorte og var på vei inn til badet og ta på deg de. "Kan du ikke skifte her da?" Sa Justin med valpe fjeset sitt. Du fniste og ristet på hodet og gikk inn på badet.

Du tok på deg klærene og gikk inn på rommet, der Justin fortsatt satt på macen sin. "Kom her" Sa Justin flørtende og la vekk macen sin og gidde et tegn på at du skule legge deg under dyna sammen med han. Du la deg under dyna sammen med Justin. Og Justin lente seg fort over deg og kysset deg på halsen, og du kunne kjenne tusenvis av sommerfugler i magen din, du var virkelig verdens heldigste. Justin tok av deg tshorta, og var på vei til og ta av deg undertøyet ditt, du visste ikke om Justin tenkte på og ha sex eller ikke. Var du klar for det, etter kun noen dager?

VIL DERE HA MERE IKVELD ? vil dere forresten ha perverse deler ? haha..

Eline

Du får kjøpt mistletoe i butikkene nå


Nå får dere kjøpt Under The Mistletoe rundt omkring på platekompaniene i Norge.Grunnen til at platen er ute i butikkene allerede nå er fordi Norge var et av de langene som fikk Mistletoe på toppen av itunes spillelisten. Derfor kom den ut i dag. #bibses

Eline

nye bilder av justin i los angeles


 


Eline

Nye tweets fra justin


Det kommer historie ikveld!
Eline

LES DETTE !


Hei allesammen (:

Nå er det meg ( Victoria ) som har klart å få virus på pc'en min å det er grunnen til at jeg ikke har blogget noe!
Men nå har jeg klart å få iphonen min til å funke siden den er litt veldig KLIKK ! Så det er vanskelig å få blogget her ifra når iphonen er så ødelagt ! Menne jeg skulle bare si ifra !

Victoria

Nytt bilde

Benedikte

NYTT BILDE AV JUSTIN OG EN FAN

Er det bare meg, eller ser det ut som om han har på seg sminke? haha :p


Benedikte  

 

Historie del 66 # Love me (2)


Så du har fått sånt kjede av Justin du og? Og forresten, Justin gjorde det aldri slutt med meg" Sa henne deg og så på deg. Du så sjokket på henne. Hva mente henne med det ?

_______________________________________________________________________________________________

"Selena, la meg snakke med *Dittnavn* alene" Sa den alvorlige stemmen til Justin og tok deg i hånda og gikk vekk fra Selena. "Justin, hva skjer?" Spurte du forvrret og fulgte etter Justin inn i bussen. Du satte deg ned i sofaen, og Justin satte seg rett over deg. "Selena og jeg var sammen for noen månder siden, og vi var på Hawaii i noen dager med forventninger til og slippe papparzzier og alt som har med media og gjøre, men det kom ut flere bilder av oss på stranden." Justin stoppet og stirret ned i bordet. Du visste jo t Selena og Justin hadde vært sammen, men hvordan kunne det være et problem at de hadde vært på Hawaii? "Da belieberene fikk vite om at jeg og Selena var sammen, ble det masse styr med media og rykter, derfor ble vi tvunget til og være sammen hele tiden, pågrunn av at de villa ha bilder av oss, og at det ikke skulle ødelegge alle ryktene" fortsatte Justin og så på deg. Du tenkte over hvor rart det egentlig hørtes ut, var det Selena som hadde insistert på at de måtte være sammen, og hvorfor ville pressen absolutt ha bilder av de? Alle disse spørsmålene surret rundt i hodet ditt, så du nesten ikke la merke til at Justin snakket. "Jeg og Selena hadde en stor krangel fordi henne hadde laget masse styr ut av at jeg og mamma var med Caitlin, og Selena hadde derfor juget om meg til Caitlin for og få henne til og hate meg.

Du begynte og skjønne hvorfor Selena hadde vært så hyggelig mot deg de første dagene, men nærsest hatet deg de siste minuttene. "Selena må virkelig være ond" hvisket du for deg selv lavt og så opp mot Justin. "Justin.. Jeg er ikke sur på deg" Sa du til Justin som satt og så utrolig lei seg ut, du hadde aldri sett han så lei seg nesten. "Jeg vet ikke hvordan du kommer til og reagere, men du er kjærsten min og fortjener og vite det.." Sa Justin og rettet hodet sitt mot deg og så deg inn i øynene hans som var fylt med tårer.

Tumblr_lnuivzvdnj1qhm8opo1_400_large

VIL DERE HA MERE I KVELD ? jeg får forresten ikke tilbake pcen min før noen dager.. Men skal prøve og blogge MYE bedre enn jeg har gjort.

Eline

We love chestnuts


Noen som vet hva som har skjedd med selena ?.. Kommer forresten historie idag (LOVER!) skal bare på fotball først, kommer kanskje en del før det
Eline

NYE INSTAGRAM BILDER
Benedikte

NYTT INSTAGRAM BILDE


"In and out burger.. They told me not to take pics but I'm a rebel"


Benedikte

Bieber goes hard!Haha!


Benedikte 

Justin is more perfect


Beliebers tar over twitter!
Eline

NYE BILDER


Alle bildene er fra jdbnorway.

det der så bare ekkelt ut,hahah!
Tumblr_ltfwlrvupk1qh7ilgo1_500_largeSynes?


Benedikte 

Dårlig samvittighet


da er pc laderen min ødelagt igjen, noe som vil si at det blir vanskelig og skrive historie til dere. Jeg skal kjøpe meg ny til mandag. Kan bruke broren min sin pc til og skrive noen deler imorra, kan prøve og få til mini maraton :) Sorry for at det har vært dårlig blogging fra meg Idag..

Eline

"WE LOVE YOU JUSTIN" & "JUSTIN IS STILL KIDRAUHL"

Benedikte

Nytt bilde av Jelena !


Hei allesammen !

Fant ett nytt bilde til dere jeg !


#JDBNORWAY !

-Victoria

Jelena på mcdonalds 

Justin er i Canada, hvor Selena også er på turne. 

Eline

Justin er i canada + nytt bilde


 Eline

nytt instagram bilde


"sooo happy" - skrev han under bilde.

Eline

Historie del 65 # Love me (2) - LANG DEL


"*Dittnavn, jeg liker deg veldig godt. Og.. Jeg lurte på om du ville bli sammen med meg?" spurte han søtt og så deg rett inn i øynene dine.

_________________________________________________________________________________________

Du så på han og så øynene hans som lyste opp av solnedgangen.Du nikket forsiktig og kjente leppene hans plantet seg på dine, og den ene hånda hans ta på kinnet ditt. Du kjente en deilig følelse gå inn i deg. Du hadde virkelig savnet Justin. Dere satt lenge og kysset, og du kunne ikke tro at det var deg og Justin Bieber. "Hvordan tror du det kommer til og gå med mediaer ogsånn?" Spurte du rolig og trakk deg litt vekk fra leppene hans. "Det vet jeg ikke, vi får bare holde det hemmelig en stund" Sa Justin og gidde deg et lite smil. "Du aner ikke hvor mye jeg har tenkt på deg, og hvor mye jeg har savnet deg i løpet av disse årene" Sa Justin og dro hånda hans igjennom håret ditt. Du kjente en blits imellom trærene. "Faen" hvisket du rolig for deg selv. "Vi bør komme oss tilbake" Sa Justin og reiste seg opp og tok deg i hånda. 

"Hvorfor skal papparazzier alltid ødelegge for oss og alt jeg gjør ?" Spurte Justin småirritert og gikk hånd i hånd med deg fort. Du trakk på skuldrene. "Tror du de har finni ut noe?" Sa du redd for at hele verden skulle få vite om deg og Justin, og enda verre.. At alle belieberene skulle mislike deg. "Vi får bare være litt forsiktige, selvom det er veldig vanskelig, siden du er så sinnsykt vanskelig og holde fingerene vekk fra" Sa han flørtene og så på deg. Du merket du rødmet men var glad for at det var mørkt, sånn at han ikke kunne se det. 

Dere gikk til bussene og kunne ikke se tegn til et eneste liv. "Hvorfor er det ingen her?" Spurte du og så om du kunne se noen. "De er sikkert ute og spiser" Sa Justin og låste opp døra til bussen deres. "Jeg er så utrolig heldig som kom på samme buss som Justin" tenkte du for degselv og smilte. Dere satte dere ned i den beige sofaen i bussen, og Justin fant frem både godteri og brus. Du gikk inn på Twitter, og kunne heldigvis ikke finne noen kyssebilder av deg og Justin. Du skrev en tweet til fansen din og publiserte den. "Atlanta tomorrow, can't wait. Have a big surprise!".. "Kom hit" Sa Justin og gjorde et tegn på at du skulle sette deg ved siden av han. Han fiklet i lomma si og tok opp en liten svart boks. Du så spent på Justin som åpnet boksen som det lå et hjerteformet sølvkjede inni. Han tok den opp og festet det på halsen din. Du så på det og så bak at det stod "*Dinforbokstav* & J"

293609_214332461965664_174083252657252_625806_1533155769_n_large

og litt lengre ned stod det datoen dere hadde blitt sammen. "Justin.. Det er nydelig, men du trengte ikke" Sa du med nærest tårer i øynene. "alt for deg, jentami" Sa han og la armen sin rundt deg og kysset deg på hodet. Du var helt sikker på at du var verdens heldigste jente. Du håpet at Justin ikke hadde brukt alt for mye penger på det, men du klarte rett og slett ikke annet enn og smile. "Kanskje  vi skal legge oss?" Sa Justin og gjespet. "mhm" mumlet du og reiste deg opp og klappet igjen pcen. Du var på vei til og rydde opp i glassene og det andre dere hadde spist, men ble stoppet av Justin. "Jeg fikser det" Sa han og smilte. Du gidde han et smil og gikk på badet og pusset tennene dine og fjernet all sminken og tok på deg en stor tshorte og en shorts. Du gikk inn på rommet til Justin og så han satt der med mobilen i hånda. "Kom og legg deg her" Sa han og åpnet dyna si. Du gikk bort til senga hans og la deg ned under den varme dyna som luktet akkuratt som Justin. Han kysset deg på søtt på munnen, og du sovnet på magen hans. Neste dag våknet du av at du lå alene i senga. Du tok på deg noen klær og tok på deg kjedet du hadde fått av Justin.

Tumblr_ltdvj5k6ra1r37ykho1_400_large

Du gikk glad ut av bussen, og merket fort at du var i Atlanta. og møtte Selena som med en gang stoppet og kikket på kjedet ditt. "Så du har fått sånt kjede av Justin du og? Og forresten, Justin gjorde det aldri slutt med meg" Sa henne deg og så på deg. Du så sjokket på henne. Hva mente henne med det ? 

VIL DERE HA MERE ? 

Eline 


Bieber sprer juleglede i ny video


For alle dere Justin Bieber-fans. Her kan dere se hans nye musikkvideo ?Mistletoe?.

Sukkersøte Justin Biebers mye omtalte julealbum har blitt skrytt opp i skyene av musikkprodusenter i USA. Albumet har fått den originale tittelen Under The Mistletoe, og det vil bli lansert allerede den 1. november. Altså, nok en perfekt julepresang til alle tenåringsjenter.

Prosenter av salget kommer til å gå til veldedige organisajsoner som blant annet Make-A-Wish og Pencils of Promise. Noe Bieber selv syntes var veldig viktig denne tiden på året.

Under The Mistletoe inneholder duetter med Mariah Carey og Boyz II Men, og i følge ryktene også Taylor Swift.

Nedenfor kan du sjekke ut Biebers nye musikkvideo Mistletoe. Han gjør det umulig å ikke få litt julestemning.

DERE KAN LESE HELE ARTIKELEN HEREline

Nye bilder med fans 

Hva syntes du om bildene ? 

Eline

Justin i kommende Julefilm ?


Fant dette innlegget når jeg leste på bloggen til Perez Hilton.. Dette skrev han: 

Oversatt av google translate:

Du bør se på, du får ikke gråte, du får ikke surmule vi forteller deg hvorfor...

Justin Bieber sin tolkning av Sants Claus Is Coming to Town kommer... til Arthurs jul! Det er riktig, Bieber fans! I går kunngjorde Justin at han vil være og debutere sin versjon av den klassiske julesangen i den kommende 3D- animerte filmen, som kommer ut den 23. november. Ikke bare det, men han vil også premiere en eksklusiv musikkvideo for sangen, som du vil bare se på kino.. Og på dårlig kvalitet som legges på internett. Ha! Er du spent på å høre Biebs gjengivelse av Julenissen kommer til byen? Vil det være verdt å kjøpe en Arthur jule billett?

 

Sjekket på SF kino på kommende filmer i November/Desember. Så denne filmen kommer til Norge i Desember. Den heter på norsk "Arthurs Julegaverace". Haha litt morsomt at Justin skal synge en sang og ha en video som skal være med i filmen #BIBSES

 

SKAL DU SE DEN ? 

Eline

MISTLETOE ER PÅ 2.PLASS !


Hei dere !

Mistletoe er på 2.plass på Itunes !-Victoria

Historie del 64 # Love me (2)


 Selena snudde seg og du kunne se at henne hadde lagt merke til deg, fordi med engang henne oppdaget deg, lente henne seg mot Justin og kysset han. 

___________________________________________________________________________________

Justin trakk seg fort unna og så stygt på Selena og gidde deg et forskrekka blikk. Selena smilte som aldri før og så bitchy på deg. "Hva var det for?" Sa Justin surt og reiste seg opp for og gå fra Selena. "Bare innrøm det, Justin." Sa Selena lurt og vekslet blikket mellom deg og Justin. "Hva da?" Spurte Justin forvirra, og du kunne skjønne at han ikek likte det Selena hadde gjort. "Jeg vet du vil ha meg tilbake, det var en feil av meg og slå opp med deg" Sa Selena og reiste seg opp og gikk bort til Justin. "Selena. Stopp, nå" Sa Justin og hørtes ut som en voksen mann som kjeftet på datteren sin. "Kom, *Dittnavn*" Sa Justin og kom bort til deg og tok deg i hånda. Du gikk etter han og ante ikke hva som hadde skjedd. "Jeg forklarer alt etteprå" sa Justin og pekte på en hvit bil som stod klar. "okei, greit" Sa du forvirra. Dere satte dere inn i bilen, og Justin hadde ikke slipt hånda di siden dere hadde snakket med Selena. "Det er et kjempe fint spisested her et sted" Sa Justin og smilte til deg. Du kjente det kriblet i magen din. Du satt i en bil og skulle på date med Justin Bieber, som flere millioner av jenter drømte om. 

Dere satte dere ned og bestilte mat og snakket sammen og Justin fortalte deg hva Selena hadde ment. "Du skjønner.. Jeg og Selena hadde et forhold for litt under et år siden" Sa Justin og så på deg. Du kunne ikke tro at han hadde vært sammen med henne, Selena var hittil den ondeste personen du hadde møtt, i dine tanker. "Hvorfor har du ikke sagt noe?" Sa du og ble litt mere lettet over at du visste alt. "Jeg tenkte ikke at det var så viktig" Sa Justin og fikk frem et lite smil. "Her er maten deres" Sa en kelner som kom bort til bordet deres og gidde dere maten dere hadde bestilt. "Takk" Sa Justin høffelig og smilte. "Kunne jeg forresten fått en autograf av dere begge? ikke til meg såklart, men datteren min" Sa han og fant frem penn og en stor hvit kladdeblokk. "såklart" Sa Justin og skrev sin autograf og en liten hilsen, samme gjorde du.

Dere spiste opp og satt lenge og snakket, selvom dere ble avbrytet en del ganger av folk som ville ta bilde med dere. Og du kunne tydelig se at Justin ikke likte at fans forsyrret han når dere spiste. "Skal vi gå?" Spurte Justin og drakk opp resten av colaen sin. "Jepp, jeg kan betale jeg" Sa du og tok opp lommeboka di som lå på bordet, og reite deg opp. "nei, jeg betaler" Sa Justin så bestemt at du nesten måtte le. Justin gikk og betalte og dere gikk ut sammen. "Kan vi ikke gå bort til den stranda der?" Spurte Justin og så bort på en strand som lå rolig uten noen folk. Solnedgangen var på vei til og gå ned, og det kunne ikke bli mere romantisk. Men følte Justin det samme for deg som du følte for han?. Dere gikk hånd i hånd ned til stranda og satte dere ned. "*Dittnavn, jeg liker deg veldig godt. Og.. Jeg lurte på om du ville bli sammen med meg?" spurte han søtt og så deg rett inn i øynene dine.


MERE ? 

Eline
 

 

en 4 år gammel belieber er nær døden


Dette her er Lizzie. Hun er bare 4 år gammel, og kjemper for livet hver dag. I tillegg til at hun har hjernesvlust, operer hun nesten hver eneste dag. Lizzie er også en kjempe stor belieber, og liker sangen til Justin som heter Pray. Hun har en stor drøm, og det er å møte Justin før hun mest sannsynlig dør. Utrolig trist! :'(

 

Hjelp henne ved å skrive "LizzieWantsToMeetJustin på twitter. Gjerne linke til dette en plass, så folk ser hvorfor og hvem Lizzie er.  #jdbnorway

 

Eline

Justin kjøper nye gaver til selena


Blandt annet disse på bildene! Selena gikk rundt på America Eagle Outfit, der hun kjøpte de skoene for seg selv, og jakken til Justin siden Justin hadde veldig lyst på jakken. Totalt ble det cirka 99dollar for alt. Skoene kostet rundt 69.50. #jdbnorway

 

HVA SYNTES DU OM DETTE ? 

Eline

 

Justin kal være i new york på nyttårsaften

Under sitt intervju med Ryan Secret, avslørte ikke bare Justin at han hadde planer om å gi ut 'Misteltoe', men at han også kom til å være i New York City på nyttårsaften. 

''Jeg elsker både thanksgiving og jul. Og de dagene kommer jeg bare til å være med familien min'' sa Justin. 

Justin avslører til syvende og sist, at han skal opptre på Times Square sammen med store artister som Lady Gaga og Pitbull, for å feire et nytt år, nemlig 2012.                                       

   //jdbnorway

Eline

mistletoe


Jeg elsker den iallefall! La dere mere til someday ? 
Eline

Mistletoe video kommer imorra
Eline

Justin Bieber ft. Usher - Chesnuts


Sangen som kommer på julealbumet som er med Usher heter Chesnuts og kommer ut på tirsdag, og hele albumet kommer om 2 uker, og alle pengene fra mistletoe albumet går til veldedighet!

 

 

NOEN SOM GLEDER SEG ? 

Historie del 63 # Love me (2)


Du gikk inn på rommet ditt og la merke til en hvit enkel lapp som lå i senga di. Du tok opp lappen og fikk totalt sjokk over hva som stod der. 

____________________________________________________________________________________

"Hold deg unna Justin" Stod det med stor skrift. Du ble utrolig sjokka over hva som stod der. Du snudde på lappen, men det stod ingenting mere. Du prøvde og tenke hvem som kunne ha gjort det. Det kunne jo godt bare være en fan som hadde kommet inn, noe som var utrolig lite sannsynelig. Du gikk ut til Justin for og spørre om han visste noe om det. "ehm, Justin?" spurte du og så på Justin som lå i dobbeltsengen sin med macen. "Hey, shawty" Sa han glad og smilte. Du kjente du rødmet inni deg over at han hadde kalt deg shwaty, eller var det noe han kalte alle jenter?. "Vet du noe om dette?" Spurte du og gidde Justin lappen og satte deg ned i senga hans. Ut i fra reaksjonen hans av annsiktsutrykket virket han også veldig sjokket over det som stod der. "Hvem er det fra?" Spurte han deg alvorlig og la lappen ned på senga. "Det er det jeg skal finne ut, noe forslag til hvem det kan være?" spurte du med null ideer. Du var sikker på at det ikke var Selena, henne hadde jo virket så hyggelig mot deg, Og Cody visste vell ikke engang at du eksisterte. "Spørr Selena om henne vet noe, siden de kom hjem før oss" Sa han og gidde deg lappen og smilte til deg. "Jaokei" Sa du og gikk ut av rommet hans og inn på ditt eget og fant noen klær fra skapet og tok de på deg og sminket deg. Du gikk ut av bussen og fikk nesten med en gang øye på Selena som satt og hørte på musikk fra ipoden sin. Når henne så deg virket henne ikke like glad som de forrige gangene henne hadde nærmest hoppet oppå deg hver gang henne hadde sett deg. "Hei, Selena" Sa du og gikk bort til henne. "Hallo" Sa henne surt og du skjønte fort at henne ikke hadde lyst til og snakke med deg. "Jeg bare lurer på om du vet hva dette er?" Spurte du og tok frem lappen. Henne så på den og så fort ned i ipoden sin igjen. "nei" Sa henne surt og puttet øretelefonene sine på hodet igjen. "neivell" mumlet du for deg selv og gikk inn i din egen buss. "Er du med ut og spise etterpå?" Spurte Justin deg når du kom inn i bussen og du kunne kjenne at han hadde tatt på seg en parfyme som luktet himmelsk. "Gjerne" Sa du glad og smilte. Du slapp heldigvis og ordne deg siden du var ferdig fikset. "Jeg skal bare inn og hente noe" Sa du glad og gikk inn i bussen, imens Justin gikk ut for og vente på deg. Du leita etter mobilen din helt til du fant den under puta di. "Typisk meg" Sa du for deg selv og sjekket deg i speilet og dro børsten igjennom håret ditt og gikk ut av bussen. Du fikk øye på Justin som satt ved siden av Selena, og de satt rett over Cody. Selena snudde seg og du kunne se at henne hadde lagt merke til deg, fordi med engang henne oppdaget deg, lente henne seg mot Justin og kysset han. 

 

VIL DERE HA MERE ? 

Eline

Verdens søteste lesere


sorry hvis det er litt utydelig, men jeg setter så sinnsykt stor pris på alle søte kommentarene jeg får på historien! Nå skal jeg skrive en eller to deler til dere.

Eline

"stay safe Selena"


Jeg er i sjokk.  Jeg sjekket TT på twitter og der står det " STAY SAFE SELENA" jeg forsto ingenting. Jeg sjekket litt runt på twitter og det viser seg at Selena skal være borte og ingen vet hvor hun er livvaktene, familien ingen vet det. En mann skal tydeligvis ha kidnapet henne. Først og fremst vet jeg ikke om dette er sant, det kan jo bare vere rykter!

Jeg velger og blogge om dette siden hun er jo trosalt Justin's kjæreste. Og om hun hadde gåt fra oss, hadde Justin vært helt knust og det hadde jeg ikke orket og se! Jeg er ikke noe Jelena hater, jeg har selv vert stor fan av Selena før jeg ble en beliber og jeg å selv si at jeg er fan nå også. Jeg har selv tenkt på tenk hvor mange ganger Selena har grått begrun av beliberne, og at Justin må trøste henne. Jeg er sefølgelig mesunnelig og allt det der, men fordiom elsker deg Jelena! Tenk dere da og se Justin hyl gråte og tenk om han faktisk elsker Selena sånn at han tar sitt eget liv, uff nei, orker ikke tanken..

Selena er en utrolig vaker person, hun fortjener virkelig Justin, det synest ivertfall jeg. Jeg håper virkelig allt er bra med henne. Men mest av allt håper jeg bare at dette er rykter!!

Tror du dette er sant?

//dailybieber


Benedikte 

Ja eller nei? vet du svaret?


Vet du når Pattie har bursdag?
 

Benedikte

NYE KONSERTBILDER !


Hei alle sammen! ;)-Victoria

Nytt bilde av Jelena


 

forresten, husk og tweete: MISTLETOE #1 IN NORWAY !! 

Eline


Justin har brukt over 1 million dollar på Selena for og imponere henneBaby you can do no wrong, my money is yours, give you a little more because i love yah, love ya!


Teksten til Love me, er blitt sant også!

 

I det siste har Justin brukt over 1 millioner dollar for å imponere Selena. Enten det er en bli bedre gave, dyre hoteller, middager, ring, armbånd osv. En kilde sier at de har snakket med en av vennene til Justin. ''Det er jo to års forskjell mellom de to. Justin prøver å gjøre alt for å imponere Selena.. Mest fordi han er redd for at hun ikke vil date han lenger fordi han er to år yngre. Han prøver å gjøre alt mulig romantisk som helikopter turer, blomster, livvakter, middager, og mye annet for å få henne til å føle seg som en prinsesse'' sier vennen.  #jdbnorway

 

HVA SYNTES DU OM DETTE ?

Eline

 

 

Pray for justin


Dere alle har vell hørt om det som skulle skje i Peru med Justin idag? det er en gjeng med gutter som har kjøpt billetter på rad 3 og har planer om å rett og slett drepe Justin Bieber under konserten.

Vi ingen vet om dette er rykte eller ikke, men det finnes en facebook side om denne saken, og både norske og andre norske nettsider har skrevet om dette, i verden nå finnes det utrolig mange redde Beliebers. Vi Beliebers har ingenting mer å gjøre enn å rett og slett bare be får Justin, uansett om vi ikke tror på dette eller ikke.

Vi får kyrsse fingrer og tør og rett og slett ønske at dette bare er et forferdeligt rykte, håper på å våkne i morgen med en Justin Bieber som fortsatt er i live.

#PRAYFORJUSTIN

 

 

lånt av Jdbnorway

 

Eline

Mistlete orginalen er ute på youtube


Jeg elsker den iallefall, hva med dere ? 

Eline 

Gammel dame synger baby


Vet at denne er gammel.. Men, haha!

Eline

SLITER MED BLOGG.NO ?!


Hejsann !

Skulle bare informere om at jeg vet der veldig lite blogging fra meg ( Victoria ) men jeg av å til så får jeg meg inn på blogg.no å av og til ikke ?! Jeg skjønner ikke hvorfor .. Det er kjempe iriterne , er det flere av dere som har det sånn ?

Jeg kommer meg inn på siden men når jeg skriver inn passorde og mailen  så funker det ikke selv om jeg vet det er rett ! Det er sånn på de bloggene jeg blogger på også ! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor ..

Så jeg beklager , jeg prøver å gå inn på den flere ganger dagelig men det går rett å slett ikke .. Men nå fikk jeg meg inn , jeg har sikkert prøvd 40 gang ..

Men jeg kom meg inn tilslutt !Plages du med dette ?

-Victoria Michalsen

Under the mistletoe webisode , Mistletoe in the studio
Jeg gleder meg sånn til at abume kommer ut !

Topp spesial med bare Justin Bieber
Dette er det som står:
"hei, ville bare tipse dere om at 24 oktober kommer det ut en topp spesial om BARE justin bieber. det vil inneholde fakta om bare justin bieber, og hele 16 plakater. en venninde fortalte det til meg netopp, og kansje ikke alle beliebers vet det ? :) haha."   #bibses


SKAL DU KJØPE DET ? 

Eline

Leserspørsmål


Leserspørsmål: Kan du lage et bildeinnlegg av hvordan du ser ut ? digger historien <33

Tusentakk, det betyr masse! Kan godt legge ut noen bilder av meg ellerså kan du trykke her for og komme til bloggen min. 


Sorry for dårlige bilder, men jeg orker ikke lete igjenom alle mappene mine. 

Eline

Historie del 62 # Love me (2)


du stoppet fort opp da du så han stod inne i sin egen garderobe og presset seg flørtende mot en jente med mørkt hår. Du prøvde og se nærmere uten at de skulle oppdage deg. Var det Selena og Justin ?

______________________________________________________________________________________

"Hva driver du med?" Spurte en stemme bak deg. Du snudde deg og så at Selena så på deg. Du trakk deg litt vekk fra døra til garderoben til Justin og prøvde og late som ingenting. "Jeg bare gikk forbi" Sa du og prøvde og se hvem det var som stod inne i garderoben sammen med Justin. "Du trodde det var meg som var inne i prøverommet, ellerhva?" Sa Selena og fniste. "Nei, du liker vell Cody du.." Sa du og ble flau over at du trodde det var henne. "Slapp av. Det er Pattie som er inne i prøverommet til Justin, de har et veldig nært forhold til hverandre" Sa Selena og gikk videre. Du stod igjen og følte deg dum over at du hadde trodd det var Selena. Du gikk inn i garderoben til Justin og de reagerte med en gang du kom inn døra. "Dere var kjempe flinke begge to" Sa Pattie og gidde deg en klem. "Takk" Sa du glad og smilte til henne. "Du husker vell meg?" Sa henne og så på deg. Du nikket og smilte og tok imot klemmen du fikk av Justin også. "Du var kjempe flink" hvisket han inn i øret ditt, sånn at ingen kunne hære han. Pattie forsvant ut av døra og dere var alene i garderoben. "Jeg visste ikke at moren din var med" Sa du og satte deg ned i sofaen. "Bare idag, henne drar imorra og kommer litt frem og tilbake" Sa Justin og satte seg ned ved siden av deg. Dere satt noen minutter og snakket sammen før Scooter kom inn døren. "Kjempe bra jobba begge to, kjapp dere nå" Sa han og gikk ut igjen. "Kom" Sa Justin og tok deg i hånda. Dere tok med dere alt dere hadde med og kjørte til bussene. "Imorra har dere fri alle sammen, er det noe spessielt du vil gjøre?" Spurte Justin og så på deg og takket fansen sin på twitter for all støtten under konserten med den røde iphonen sin. "Sove og dra på stranda" Sa du trøtt og lukket øynene og lente deg ned i sofaen i tourbussen. Neste morgen våknet du av at du lå i senga di og Justin tydeligvis hadde bært deg dit. Du smilte for deg selv og tok på deg noen andre klær. Du gikk ut av bussen og prøvde og få øye på noen av de andre, men kunne ikke se noen. "Våken?" Spurte en myk stemme deg og tok deg i hånda. Du smilte og fulgte etter Justin. "hvor skal vi?" Spurte du når dere gikk bortover veien. "Til stranda, dit du ville" Sa Justin og så på deg og smilte. "Hva med papparazziene da?" Spurte du og sukket. "De vet ikke at vi er her, jeg fiksa det" Sa han og blunket til deg. Du kunne ikke tro at du og Justin var så gode venner, og egentlig mere enn venner og. "Sett deg her" Sa Justin og satte seg ned i sanda og gidde deg et tegn på at du skulle sette deg ved siden av han. Du satte deg ned nære han og så utover vannet. "Jeg er glad for at jeg møtte deg igjen" Sa Justin og så deg inn i øynene. Han lente seg sakte mot deg og kysset deg mykt og deilig på leppene dine. Dere satt lenge og kysset og koste med hverandre før dere gikk sammen opp til bussene igjen. "Hvor har dere vært?" Spurte Selena nysgjerrig og så på dere når dere kom frem til bussene. "ute og kikka" Sa Justin uinteresert og gikk sammen med deg inn i bussen. "Jeg dør av sult" Sa du og åpnet kjøleskapet og tok ut en brus og kald pizza og stappet det i deg på noen få minutter. Du gikk inn på rommet ditt og la merke til en hvit enkel lapp som lå i senga di. Du tok opp lappen og fikk totalt sjokk over hva som stod der. 

VIL DERE HA MERE ? 

Eline

Slutte og blogge historie ?


Jeg elsker og blogge på jdbiieber og elsker og skrive historie til dere. Men noen ganger føler jeg at jeg bruker over 20 minutter på hver historiedel og at ingen leser den. Jeg skal innrømme at jeg ikke blir særlig motivert når nesten ingen kommenterer, men jeg setter utrolig stor pris på dere som faktisk kommenterer. Men jeg har tenkt på om jeg skal fortsette og skrive historie. Jeg bruker faktisk ganske mye av min tid på og skrive historie, og jeg dropper ting for og blogge. Jeg sier ikke at jeg skal slutte, men jeg vil vite din mening..

HVA SYNTES DU, skal jeg fortsette og blogge som vanelig eller slutte ? 

Eline

Bilder fra '' mistletoe ''


Hei dere , jeg vet det er dårlig blogging fra min side , men jeg sliter med å klare å logge meg inn på Blogg.no !?

Her kommer noen bilder fra '' Mistletoe '' !Hva synes du om bildene?

-Victoria

Caitlin er innlagt på sykehus
Caitlin er innlagt på sykehus pågrunn av at noe ar galt med magen hennes. Så trender PRAY FOR CAITLIN

#jdbnorge

Eline

Mistetoe official music video trailer


Hva syntes dere ? 

Eline

Instagram


♪ Instagram


#Jdbnorway !

Hva synes du om bildene? 

-Victoria  

Historie del 61 # Love me (2) - LANG DEL


Dere spiste opp maten deres og satt og snakket en stund om alt mulig og konserten. "Det er en ting jeg må fortelle deg" Sa Justin og bet seg i leppa. 

______________________________________________________________________________________

"Hvada?" spurte du nysgjerrig og puttet en pomfri i munnen din. "Jeg håper ikke du kommertil og reagere negativt på det, men jeg tror jeg begynner og få følelser for deg" Sa han og så på deg og rødmet. Du ante ikke hva du skulle si, og følte deg dum siden du bare satt der. "Så hva skjer i mellom oss?" Spurte Justin og smilte skjeivt. Du dro håret ditt til den ene siden og så på øynene til Justin som lyste opp. "Jeg.." Sa du og trakk på skulderene. Innerst inne hadde du følt en kribling når han fortalte det, men samtidig visste du ikke hva du skulle si og hvordan verden kom til og reagere på det. Dere satt en stund stille uten og si noe før Justin kom nærmere deg og tok hånda si på kinnet sitt og befølte den nedover nesten til halsen din og nermet seg leppene dine. "Er du sikker på at dette er så lurt?" Spurte du og så på han som var kun noen cm unna ansiktet ditt. "Det jeg føler når du er i nærheten er det ingen andre som får meg til og føle" Sa han og presset seg mot leppene dine. Du følte at det var så uvirkelig at det skulle bli deg og Justin igjen, ville du det egentlig? "Jeg går og fikser meg til kvelden" Sa du og reiste deg opp av sofaen og gikk inn på rommet ditt og fant frem toalett mappa di og gikk inn på badet og fikset deg og tok på deg en onepiece med det Norske flagget. Du tok av deg sminken og pusset tennene dine og gikk ut av badet. "Jeg legger meg, jeg" Sa du til Justin som satt med iphonen sin i hånda i sin egen seng. "Vil du ikke sove her med meg?" Sa han og gidde et tegn på at det var stor nok plass. Du fniste og ristet på hodet før du gikk inn på ditt eget, lille rom og la deg ned i den kalde senga og sovnet fort. 

Neste dag våknet du av at mobilen din ringte og tok den inntil øret ditt. "Hei jentami" Sa faren din sin stemme glad i den andre enden. Du merket fort at du hadde en hes morgenstemme og ble glad når du hørte at det var faren din som hadde ringt deg, samtidig som du var sur etter og ha blitt vekt. "Hei pappa" Sa du og smilte for deg selv. "Hvordan går det? Jeg hørte at du skulle synge med Justin Bieber idag" Sa han stolt. "mhm" mumlet du for deg selv og reiste deg opp av senga og tuslet ut i onepiecen. "Du får ha lykke til, jeg må nesten legge på nå. Hade" Sa han og la på. Du gikk mot sofaen, men kom ikke langt før noen hender plantet seg rundt midjen din. Du snudde deg rundt og ble møtt av Justin sitt ansikt som så ned på deg og smilte. Du så på han en stund før du satte deg ned. "Hvor er vi?" Spurte du og trakk litt på den ene gardina og så ut. "Aner ikke" Sa Justin. Du satt en stund i sofaen og nynnet på sangen som du og Justin skulle synge sammen på kvelden. "Jeg går og kler på meg" Sa du og gikk inn på rommet ditt og tok på deg noen klær. Du sminket deg og gikk ut av badet og slang deg ned i sofaen og stirret på Justin som satt og spilte noe du var sikker på at 11 åringer spilte. "Når er vi fremme?" klagde du. "Vi skal være fremme om under en halv time tror jeg" Sa Justin og smilte sånn at du følte at alt inni deg smeltet. Halvtimen gikk utrolig fort, og plutselig stoppet bussen. "Ah, endelig fremme" Sa du og åpnet døren og gikk ut. "*Dittnavn*!" Sa Selena sin stemme og løp ut av hennes buss. "ånei" hvisket du for deg selv rett før henne kastet seg over deg. "Koselig og sove på samme buss som.. han eller?" Sa du og pekte på Cody som kom ut av bussen med sovesveis og en stor pose med sjokolade i hånda. Selena fniste og så på han som henne aldri hadde sett en gutt spise sjokolade før. "Justin og *Dittnavn* må snart dra og øve, konserten er tidlig. Dere andre skal også være med" Sa Scooter og så på Selena og Cody. Du så fort bort på Justin som satt og tok bilder fra iphonen sin og lastet ned til instagram. "hva driver du med?" Sa Cody frekt til Justin. Justin svarte ikke, men puttet mobilen sin ned i lomma si og kom bort til deg. "Dere har en time før vi skal dra til konsert areaen" Sa Scooter og pekte på klokka si. "Jeg går og slapper av litt før vi skal dra" Sa du og vinket til Selena og gikk inn i bussen, egentlig mest for og bli kvitt henne. "hey" Sa Justin og kom bak deg. Du gidde han et smil og fant frem dyna di og la deg ned i sofaen og slappet av. "Kom hit" Sa Justin og åpnet armene sine. Du følte deg dum når du satte deg oppi han, men samtidig var det deilig og kunne bare ligge i armene hans og følte seg liten og trygg. Du hadde nesten sovnet da du så bort på klokka di og så at dere måtte gå. "Vi må gå nå, Justin" Sa du og gnidde deg i øynene og reiste deg opp og slang dyna di inn på rommet ditt. Dere gikk ut av bussen og inn i to biler, så alt og alle skulle få plass. "Gleder du deg?" Spurte Scooter og så på deg når dere satt i bilen. "Er litt spent siden jeg ikke har sunget for så mange før" Sa du og merket at mage følelsen din begynte og bli ekkel. "slapp av, det går fint" Sa Scooter beroligende og blunket til deg. Du pustet ut og fikk øye på en stor bygning. "Her er vi" Sa Scooter og gikk ut av bilen sammen med dere. 

Dere hadde øvd lenge og du stod klar backstage og ventet på at du skulle gå inn, siden du skulle begynne og synge. Du fikk beskjed av en dame kledd i svart tshorte som det stod crew på at du skulle gå inn på scenen. Du pustet ut og tok i mot mikrofonen du fikk og gikk inn og begynte og synge "It feels like we've been out at sea, whoa" Og merket publikum begynte og skrike med en gang. Du sang alt du skulle synge imens du så utover publikum som stod og vaiet med hendene i været og begynte og hyle når Justin kom ut og begynte og synge sammen med deg. Du kjente han tok hånda si på hofta di og dro deg inntil han og sang og du kunne ikke annet enn og smile. 

Siden sangen du og Justin skulle synge var den siste sangen, gikk du inn i garderoben og fikk hjelp av Carin til og henge opp klærene dine. Du surra litt rundt og ventet på at Justin skulle bli ferdig med og dusje og skifte. "Han må vell være ferdig nå" tenkte du for deg selv og gikk mot garderoben hans, men stoppet fort opp da du så han stod inne i sin egen garderobe og presset seg flørtende mot en jente med mørkt hår. Du prøvde og se nærmere uten at de skulle oppdage deg. Var det Selena og Justin ?


VIL DERE HA MERE ?

Eline

nytt bilde


Tumblr_lsyltwf13p1qlegg1o1_500_large

Hva syntes du ? 

Eline

Jeg er tilbake !


Da er jeg, Eline tilbake fra leirskole og fra idag blir det mere historie blogging! Har savna bloggen masse hele uka og spurte læreren min om og låne hennes pc, men neida.. Uansett, nå snart skal jeg skrive noen historie deler, også blir det maraton til søndag.

Fineste genseren hadde jeg med meg, ser ut som et bolletryne.. 

Eline

Nytt bilde av Justin


Justin Bieber in "Mistletoe"

Benedikte

#4DAYS


Heeej !

                

#bibses


-Victoria

#ScandinaviaNeedsBieber


Heisann !

Nå kjenne jeg at jeg vill ha Justin til Norske alså !

Men det er planlagt av vi skal prøve å få så mange som mulig til å Twitre dette  : #ScandinaviaNeedsBieber 
Grunnen til at det er Scandinavia er fordi at da kan vi jo få hjelp av Sverge og Danmark også ..
Så klokken 17.00 og utover kvelden så er det fint om du kan hjelpe oss med å Twitre #ScandinaviaNeedsBieberKan du hjelpe oss ?

-Victoria Michalsen

Nye instragram bilder!


Hei dere , jeg er er så lei for at jeg ikke får blogge så mye men jeg må virkelig gjøre lekser og vi har utrolig mye lekser ..

Men her kommer noen Instragram bilder


Under skrev han : I found where i am at the globe

v

Victoria

Nye bilde av Justin//iheartjb


Benedikte 

Dette er sangene som kommer på Justin sitt nye album (Under the mistletoe)


UNDER THE MISTLETOE ♥

1. Only Thing I Ever Get for Christmas
2. Mistletoe
3. The Christmas Song (ft. Usher)
4. Santa Claus Is Coming To Town
5. Fa La La (ft. Boyz II Men)
6. Christmas Love
7. All I Want for Christmas Is You (ft. Mariah Carey)
8. Drummer Boy (ft. Busta Rhymes)
9. All I Want Is You
10. Fa La La (acapella) ft. Boyz II Men
11. Christmas Eve
12. Home This Christmas feat. The Band Perry
13. Silent Night*
14. Pray*
15. Someday At Christmas *

(Disse sangene er bare på delux albumet)

 

"Under the mistletoe" kommer ut i Norge 4.November. 

Gleder du deg? Skal du kjøpe albumet når det kommer ut?


Benedikte

 

NYE BILDER

Benedikte

Nytt bilde
HOT or NOT?Benedikte 

Nye bilder !


Hei dere !

Jeg vet jeg ikke får opptatert så veldig mye men jeg prøver så godt jeg kan !

justabelieber: Justin in Porto Alegre, Brazil


Hva synes du om bildene ?

-Victoria

'' BRAZIL WILL MISS JUSTIN '' er TT på Twitter !


Sjekk hva som er på TT på Twitter i dag :Han skulle ha kommet hit til Norge snart alså !

-Victoria Michalsen

Justins siste tweets


Hei dere !


#bibses

-Victoria

Nytt bilde av Jelena på flyplassen !


Heeej  !


Tror dette er når Justin ventet på Selena på flyplassen , dette er alså når hun er kommet !

#Ninajbfan !

Victoria

Nytt tweet
Benedikte 

Nye konsert bilder


Bildene er fra biebergasmnorway
Benedikte

Nytt bilde av Justin og Selena


  

//jdbnorway


Benedikte


 

Flere nye bilderNydeligste jeg har sett på lenge!!!!!Tumblr_lstzf3ep3y1qcfyw0o1_500_largeTumblr_lsu22pq2lh1qcfyw0o1_500_large


Benedikte

Nye bilder av film innspillingen av "Under the mistletoe"


(haha, søte Justin<3)Benedikte

Aww så søtt !


Hei dere !


Aww de er så søte  alså ! Jeg tror Justin er så glad i småbarn siden han ikke får vært så mye med Jazzy og Jaxon ( er det det han gutten heter, husker ikke helt .. )

Hva synes du ?

Victoria

BRUDD FOR JUSTIN OG SELENA ?


Skal vi tro kilder kan det virke som om det nærmer seg brudd for tenåringsparet Justin Bieber (17) og Selena Gomez (19).

Grunnen til spekulasjonene skal visst være at Selena er lei av kjærestens barnslige oppførsel.

- Hun begynner å bli temmelig lei og frustrert av hele situasjonen. Justin er som et barn, alt han vil er å se på filmer og spille videospill. Selena begynner å bli en ung dame, hun vil ut på romantiske middager. Men det skjer ikke, påstår en kilde til Showbizspy.

Og skal vi tro kilden er ikke det den eneste grunnen til et mulig brudd i nærmeste fremtid.

- Meste parten av tiden er de ikke engang sammen. Begge to jobber utrolig hardt, og dessverre virker det som at når de endelig har tid til hverandre så funker det rett og slett ikke, fortsetter kilden.

Hvorvidt ryktene er sanne kan taes med en klype salt. Nylig avslørte nemlig Justin sine føleleser for den vakre disneystjernen.

- Jeg ville ikke ha vært sammen med noen hvis jeg ikke var forelsket, sa han dengang.Victoria

NYE INSTAGRAM BILDER + info !


Hei !

Idag og reste av uka blir det bare jeg ( Victoria ) som blogger , Siden Bendikte( tror det var det hun het ..)  og Elin skulle bort denne uken,  Så jeg skal prøve så godt jeg kan og blogge og opptatere så mye som mulig ! Men i dag har jeg gitarkurs og så har jeg kor på Torsdag ! Så men bortsett fra det skal det nåkk gå bra !


Her er noen nye instagram bilder fra Bieber og Crewet !

JUSTIN:

'' think i'm gonna go gofling today ''


'' rain rain go away please come back never ''

ALFREDO: 

'' #BRAZIL ''


'' #FREEALFREDO ''

PATTIE:
 
# Bibses

Victoria

Nye bilder fra instagram
Benedikte

NYE BILDER

Hva synes du om bildene?


Benedikte 

Nytt bilde av Justin med en dame//jdbnorway


Benedikte 

Historie del 60 # Love me (2) - LANG DEL


Nå drar jeg til Brennabu for og være der på leirskole frem til fredag. Og på lørdag eller søndag blir det maraton, og da skal jeg serriøst skrive til jeg får vondt i fingerene! Håper dere tilgir meg for at jeg ikke blogger denne uka, men jeg kan desverre ikke ha med meg pcen.. Og Benedikte er også borte. Så jeg håper dere er snille med Victoria, hihi!

_____________________________________________________________________________________________

"Så, er du klar til imorra eller?" Spurte Justin deg og lente seg bakover og så på deg. "Hva mener du?" Sa du og så spørrende på deg. "Har ikke Scooter fortalt deg det?" Sa han og så på deg med store øyne. 

__________________________________________________________________________________

"Du skal jo synge overboard med meg på konserten min" Sa han og skjønte tydeligvis ikke hvorfor du ikke hadde fått vite noe. "Du tuller med meg nå?" spurte du sjokkert. Ikke bare at du skulle synge sammen med Justin, når alle belieberene som Justin kaller det visste hvem du var og at dere var sammen for to år siden, men du kunne ikke sangen heller. Du hadde kun hørt den en eller to ganger. "Rart at du ikke visste det egentlig, Scooter planla at du skulle synge med meg for flere uker siden" Sa han og bet seg i leppa, noe du virkelig ikke kunne motstå. Dere satt og øvde en stund til du nesten kunne hele sangen og det du skulle synge. "Du er virkelig flink til og synge" Sa Justin og så deg rett i øynene med de brune øynene hans. Du fniste og nynnet på sangen. Justin fortalte deg alt om når du skulle på scenen og når du skulle synge, du merket at du og Justin utrolig nok begynte og få en god tone. 

"*Dittnavn*, våkne" våknet du av at stemmen til Justin sa. "hvorfor?" Spurte du med morrastemme. "Vi skal stoppe her og være her et par timer før vi drar videre" Sa Justin og tok på seg en grå hettegenser og noen svarte supras. Du dro for den ene gardinen og så ut av vinduet og kunne se at solen lyste opp og det så virkelig herlig ut, selvom du ikke ante hvor dere var. "Jeg går og skifter" Sa du og gikk og tok på deg noen klær. Du så deg selv i speilet og gredde igjenom håret ditt. Du stod lenge og så på deg selv og kom på at du hadde lyst til og farge håret brunere, siden det hadde blitt såpass bleikt av sola. Du tok på deg litt mascara og gikk ut av døren og ble møtt av Selena. "Hei, der er du!" Sa henne glad og smilte stort til deg. "Ja, her er jeg" fniste du. "Jeg hadde tenkt meg en tur til shoppingsenteret som ligger noen minutter og gå herfra, vil du bli med?" Spurte henne deg og dro hånda si nedover det lange, nesten svarte håret hennes. "Ja, jeg hadde tenkt til og dra til frisøren uansett" Sa du og ble med henne ut. "Dere går ikke noe sted uten meg" Sa en stemme bak dere, og du fikk øye på Kenny, livvakten til Justin. "Må ikke du passe på Justin da?" Sa Selena missfornøyd og så på han. "Han og Cody sitter bare inne i bussen og spiller uansett, rare unger" Sa han og ristet på hodet. "jaja" mumlet du lavt for deg selv og gikk sammen med Selena og Kenny bortover mot kjøpesenteret, hvor du merket flere fans og papparazzier stod samlet. Ikke skjønte du hvordan de visste at dere hadde tenkt dere hit. "Vi kan gjøre det du skulle først" Sa Selena høffelig og pekte mot en frisørsalong. Dere gikk inn og spurte om de hadde ledig time. "vi har desverre ingen ledige timer før imorra" Sa en blond, høy dame som stod og tok imot kunder. "Ehm, du vet hvem vi er eller?" Sa Selena frekt mot henne. Henne virket ganske så sjokka og så nærmere på dere. "Vi har forresten en ledig time" Sa henne og ble flau. "flott" Sa Selena og ble med deg inn. Du fortalte at du skulle farge håret mørkere, og satt spent og ventet på at henne skulle skylle ut fargen. "Tenk om du ikke kler det?" Sa Selena. "Jeg farger det til min naturlige farge, Selena. Slapp av" Sa du og ristet på hode og smilte. Selena var virkelig ikke den smarteste du hadde kjent. 

Da dere var ferdig med og farge håret ditt, shoppe og skrive autografer gikk dere tilbake til bussene og fikk beskjed om at alle måtte komme seg inn i busene og være klare til og dra. "Vi ses etterpå da. Du ble forresten kjempefin på håret" Sa Selena og gidde deg en klem. Du gikk inn i bussen og kunne ikke se Justin noe sted. "Her er je-WOW" Sa Justin og så sjokka på deg. "hva?" spurte du han og måtte le av måten han hadde reagert på. "Du ser nydelig ut" Sa han og stirret intenst på deg. "takk" Sa du og kjente at du ble tomatrød i kinnene. "Du er søt når du rødmer, vet du?" spurte Justin deg, og gjorde at du rødmet mere. "Jeg kjøpte forresten litt mat til oss, tenkte at du sikkert var sulten" Sa han og fant frem to poser med Mcdonalds mat. "wow, du er virkelig kreativ" Sa du og smilte. "Det er godt" Sa han og åpnet posen sin fort og tok ut en stor big mac som forsvant i løpet av noen få minutter. Dere spiste opp maten deres og satt og snakket en stund om alt mulig og konserten. "Det er en ting jeg må fortelle deg" Sa Justin og bet seg i leppa. 

 

HVEM GLEDER SEG TIL MARATON PÅ LØRDAG ? 

Eline

SHAKE THAT!!
Benedikte

Historie del 59 # Love me (2)


"40 minutter til bussen går" tenkte du for deg selv og lente deg tilbake og nøyt solen som skinte i annsiktet ditt, men ble fort avbrutt av en stemme bak deg. "Hey sexy" Sa en stemme som du fort kjente igjen. 

____________________________________________________________________________________

Du reagerte fort og over deg sto mannen som hadde kommet rett inn i prøverommet ditt når du stod i undertøy. "Hvem er du?" Sa du og latet som du ikke ante hvem han var. "En som syntes du er sexy i undertøy" Sa han og satte seg ned vedsiden av deg på krakken. Du trakk deg unna og prøvde og overse han. "Kan jeg få nummeret ditt?" Maste han på deg, og du kjente at du begynte og bli irritert. "Nei" Sa du surt og reiste deg opp og begynte og gå mot bussene. Du så at han også reiste seg opp og begynte og gå etter deg. Du fikk en ekkel grøssning i nakken og fortet deg bortover veien helt til du fikk øye på bussene og gikk fort inn, og så ikke noe mere til mannen. Du var ikke helt sikker på hvem som var din og Justin sin buss, ettersom at alle var like. Men fant fort den riktige. "Hvor har du vært?" Spurte Justin som satt i sofaen i bar overkropp og spilte cod. "ute" Sa du og fortet deg inn på rommet og satte deg i senga di. 

Justin's synsvinkel:

*Dittnavn* virket så rar, som om henne ikke ville snakke med meg. Henne kom inn bussen og så nesten ikke på meg før henne svarte på spørsmålet mitt og gikk rett inn på rommet sitt. Jeg håpet virkelig ikke jeg hadde gjort noe mot henne, eller at Selena hadde sagt noe om meg som hadde fått henne til og bli sur på meg. Jeg måtte finne ut hvorfor henne overså meg, ellerså kommer henne sikkert til og være sur på meg hele touren. 

Du satt en stund og slappet av i senga di og spiste sjokolade til du var kvalm før det banket på og Justin kom rett inn. "Vi må snakke sammen" Sa han og satte seg ned vedsiden av deg i senga. "Fancy soverom du har forresten" Sa han og så utover rommet ditt. "Hva ville du snakke med meg om?" Spurte du nysgjerrig. "Det vet du godt, hvorfor overser du meg?" Spurte han med et trist blikk, som om han virkelig mente det. Du tenkte deg om og visste egentlig ikke hva du skulle svare. "Jeg gjør ikke det, jeg er bare litt sliten av alt med pappa ogsånn" jugde du selvom det på en måte var sant. "Jeg skjønner, bare si ifra hvis du trenger noen og snakke med ellernoe" Sa han og reiste seg opp og gidde deg et lite smil før han gikk ut av rommet ditt. "Justin er jo egenlig veldig snill og omtenksom" tenkte du for deg selv og åpnet skapet ditt der du allerede hadde lagt noen klær. Innerst inne var du småforelsket i Justin, var det derfor du hadde oversett han? Det var typisk deg og være sånn hvis du var forelsket. Du tok ut noen daffe klær av skapet og tok de med inn på det middels store badet og skiftet. Du gikk ut av badet og inn der Justin satt i sofaen og fortsatt spilte cod. "Hva er det med gutter og skytespill?" spurte du Justin og fniset. "Jeg liker det, vil du prøve?" Spurte han deg og pauset spillet. "nei takk" mumlet du og tok en pute og la deg ned i sofaen og tenkte på hvor mye som det faktisk var plass til i denne bussen. "Så, er du klar til imorra eller?" Spurte Justin deg og lente seg bakover og så på deg. "Hva mener du?" Sa du og så spørrende på deg. "Har ikke Scooter fortalt deg det?" Sa han og så på deg med store øyne. 

 

HVA TROR DERE SKJER OG VIL DERE HA MERE ? 

Eline 


Historie del 58 # Love me (2)


"Okei folkens. Vi har 3 busser, Crewet på den ene, Selena og Cody på den andre. Og Justin og *Dittnavn* på den siste" Du fikk sjokk av det du nettopp hørte. Hvordan skulle det gå og bo på samme buss som Justin?

_____________________________________________________________________________________

Du så bort på Justin og traff blikket hans med en gang. "Men hvorfor kan ikke jeg og *Dittnavn* være på samme buss, og guttene på en annen?" Sa Selena surt. Det virket ikke som henne var særlig fornøyd heller. "Sånn er det. Fint og bli litt kjent med hverandre, og kanskje få til litt romanse her?" Sa Scooter og geipet, akkuratt som en 7 åring kunne gjort. Ikke en voksen mann. Selena himlet med øynene og så bort på Cody som stod og så ned i mobilen og så på deg. "Bussene går om sånn ca en times tid, fint om dere blir litt kjent ogsånn" Sa Scooter og gikk inn i crewet sin buss. "flott" tenkte du surt for deg selv og gikk inn i bussen der koffertene allerede var bært inn. "Heh. Flaks at vi kom sammen da, siden vi kjenner hverandre ogsånn fra før" Sa Justin glad og prøvde og møte blikket ditt. Du svarte han ikke, men gikk rett inn på det lille rommet ditt med en dobbeltseng og et lite skap. Du slapp jo heldigvis og sove på samme rom som han. "Hvordan skal jeg få plass til alle tingene mine i det lille skapet?" tenkte du for deg selv og satte deg ned på sengekanten. Du åpnet opp og så at det var større enn det hadde virket som. Du bestemte deg for og gå ut og ta deg litt luft, siden bussene snart skulle gå. "Hey, *Dittnavn* vent!" ropte Selena sin stemme andpusten og kom mot deg. "Bra kondis ja?" Sa du og så på henne som om henne var din værste fiende. "Okei, hør her. Jeg har ikke gjort deg noe, hvorfor hater du meg?" Sa henne skuffet. "Jeg hater deg ikke, Selena. Jeg bare-" Sa du og prøvde og komme på en unnskyldning. "Jo, jeg hater deg" Sa du til henne. Du visste ikke selv hva du hadde imot henne. Henne var jo pen, flink til og synge og henne hadde jo ikke gjort deg noe heller. "Neida, jeg bare tulla" Sa du falskt og så på henne og så henne så opp og smilte. "Så du tror vi kan bli gode venner?" Sa henne glad og smilte til deg. "jaja" Sa du og faket et smil. Mest av alt følte du at du hatet alle for tiden, selvom de ikke hadde gjort noe mot deg. Og hvorfor hadde du oversett Justin? Dere hadde jo bestemt dere for og være gode venner, og dere hadde jo ikke kranglet noe i det siste heller. "Okei, men jeg stikker inn jeg" Sa Selena og forsvant fort. Du gikk bort til en butikk og kjøpte deg en drikke og en sjokolade, siden du var så sinnsykt glad i godteri og usunne ting. Du gikk ned til stranden og satte deg ned og sjekket klokken sånn at du var sikker på at du ikke skulle glemme og komme. "40 minutter til bussen går" tenkte du for deg selv og lente deg tilbake og nøyt solen som skinte i annsiktet ditt, men ble fort avbrutt av en stemme bak deg. "Hey sexy" Sa en stemme som du fort kjente igjen. 


12 kommentarer og neste del kommer!

Eline

 

Nye tweets


 


Victoria

Bieberfacts


 

♥ Justin elsker små barn.

♥ Justin har aldri bleket tennene.

♥ Justins definisjon av 'beliebers' : 'A fan who believes that dreams can happen because mine did.' 

♥ 30 Januar 2010 hadde justin 1 000 000 followers.

♥ Justin har en hemmelig twitter som bare han og vennene vet om.

♥ Hvis justin får nummeret ditt kommer han til å tulle ringe deg.

♥ Hvis du skriver inn 58318 på en kalkulator og snur den opp ned står det ''biebs''.

♥ Justin hater asparges.

♥Justin gråt en gang av hva en fan sa til han . 

♥ Justin har en bok som bare handler om Chuck Norris.

♥Justin ELSKER Mario Kart.

♥ Justin møtte bestevennen hans Chaz på en hockey kamp.

♥Justin møtte Christian og Caitlin i kirken, de ble venner med engang
Tumblr_lqk3mjpnlz1r0jadbo1_500_large

#Jdbnorway

Victoria

Historie del 57 # Love me (2) - LANG DEL OG EN VIKTIG TING


Imorra drar jeg på leirskole til fredag, noe som betyr at jeg ikke får blogget så mye. Og da lurer jeg på om jeg enten skal ha maraton idag og ikke skrive noen deler hele uka, og ha maraton på lørdag.. Eller at jeg lager i utkast, så Benedikte kan poste en del hver dag når jeg er borte, hva vil dere at jeg skal gjøre ? Noen av dere som forresten skal på leirskole til Brennabu denne uka ? 

_______________________________________________________________________________________________

Du så at det var Scooter, han som skulle være med på touren. Du hørte den stressede stemmen hans "Jeg vet dette kommer til og komme som et sjokk på deg, men-"

___________________________________________________________________________________

"Jeg vet dette kommer til og komme som et sjokk på deg, men vi må starte touren imora" Sa han og du kunne tydelig høre at han var opptatt med andre ting. "Tuller du med meg? Jeg har ikke pakket ferdig engang" Sa du småsurt. Hvordan skulle du rekke alt dette? "Det er ikke mitt problem, da får du pakke alt i kveld. Men vi må dra fordi Justin skal ha en konsert i morra kveld" Sa han. "Og jeg må være med fordi HAN skal ha en konsert?" Sa du og la ekstra press på han. "Ja, altså.. Vi snakker om dette imorra. Vi henter deg klokka 11 på morgen" Sa han og la på. Du stod der irritert. Hvorfor måtte Justin gjøre at du skulle være med i en uke ekstra? "Skulle ikke du til faren din med Amalie egentlig?" Sa Caitlin og skrev en tweet fra mobilen hennes. "oh, shit" Sa du og tok på deg jakka igjen og løp inn på rommet ditt og hentet tingene til Amalie. "Jeg drar og leverer henne, bare.. Chill" Sa du og løp ut sammen med Amalie. 

"Hade jentami" Sa du og kysset Amalie på pannen og ga faren din en lang og god klem. "Amalie kommer til deg snart da" Sa han og smilte før du forsvant ut av døra og letet deg imellom alle dører og korridorene for og finne utdøren som du etter hvert fant. Du tok en taxi hjem til huset ditt og gikk stresset inn i huset. "Det gikk da fort" Sa Caitlin og så på klokka. "Nå er det skikkelig jentekveld" sa du glad og tok frem mange filmer. "hvis du tror det, så kommer jeg ikke til og se alle de filmene altså" Sa Caitlin og så på deg med store øyne som om du hadde blitt gal. "hadde ikke tenkt til det da" Sa du og fniste og la fra deg noen. "Haha, hvorfor har du denne?" Sa Caitlin og stod med Never say never i hånda. "Uhm, sponsorgreier. De bare sendte det" Sa du og ble flau. "skjønner" Sa henne og heiv seg ned i sofaen. Du gikk inn på kjøkkenet og fant frem godteri og brus. "klar for og legge på oss 2 kg" Sa du og og så ned på alt godteriet som du nesten ikke klarte og holde lenger. Dere så en morsom film og tok bilder og spiste godteri helt til dere nesten sovnet, og gikk inn på rommet og la dere. 

"*Dittnavn*, sover du enda?" våknet du av stemmen til Caitlin sa. "Nei, jeg snakker i søvne" Sa du og reiste deg opp av senga og skvatt med engang du så henne stå rett foran tryne ditt. "FAEN" Sa du når du la merke til at klokka var 9. "slapp av" Sa Caitlin og så på deg. "Men, jeg må pakke og fikse meg" Sa du og beit deg i leppa. "Jeg kommer serriøst aldri til og rekke dette" Sa du og åpnet kofferten din som nesten var ferdig pakket og kastet alt som var av klær og sminke ned i den. "Jeg går og pakker mine ting, jeg" Sa Caitlin og gikk ut av rommet ditt. Du så på klokka som bare gikk og gikk. Hvordan i huleste skulle du rekke dette? Du gikk og tok deg en kjapp dusj og tok noen av klærene du ikke hadde pakket ned enda, og tok de på deg. "Taxien er her" ropte Caitlin til deg. "min eller din?" Sa du og fikset fort på håret ditt og gjorde klar hånd veska di. "min" Sa henne og kom inn på rommet ditt. "Tusen takk for at jeg fikk være her, kos deg masse på tour" Sa henne og smilte til deg og gidde deg en bamseklem. "mhm.. Skal kose meg masse meg Justin" Sa du og himlet med øynene og stod lenge og klemte henne. "Ah, jeg kommer til og savne deg masse. Du må komme til meg snart da" Sa Caitlin glad. "Tror vi skal ha en konsert i Canada, Jeg kan ringe deg isåfall" Sa du og vinket til henne til du ikke så henne lenger. Du så på klokka som hadde blitt halv 11. Du gikk på rommet ditt og la sminke og alt annet dill i en bag som du puttet opp i kofferten din. "utrolig hva jeg får i den kofferten" Sa du for deg selv og trillet kofferten din ut til trappa. Du sjekket om alt var klart og låste døren til huset ditt og tok veksa di med deg ut og stod og ventet i noen minutter til en svart bil stoppet utenfor huset. "Du er *Dittnavn?" Sa sjåføren som var kledd i svart. "Ja" Sa du stresset og tok opp speilet av veska di og sjekket hvordan du så ut. 

"Her er vi" Sa han og kjørte inn på en tom parkeringsplass som det stod 3 busser på. "endelig" tenkte du for deg selv etter og ha sovet i en halv time i bilen. Han åpnet døren for deg og du ble møtt av smilet til Scooter. "Her er kofferten din" Sa sjåføren din og tok kofferten ut av bilden og gidde den til deg. "Takk" Sa du og gidde han et lite smil før du gikk vidre etter Scooter og fikk øye på noen andre som satt og snakket sammen. "Her er *Dittnavn*" Sa Scooter og du merket alle øynene kom på deg. Justin så utrolig overasket ut over at du skulle være med på touren. Selena nærmest hoppet frem til deg. "Jeg er Selena, har hørt flere sanger av deg" Sa henne og rakk ut hånden sin. "heh" Sa du og faket et smil. Du likte egentlig ikke Selena Gomez, men du visste ikke hvorfor. "Okei folkens. Vi har 3 busser, Crewet på den ene, Selena og Cody på den andre. Og Justin og *Dittnavn* på den siste" Du fikk sjokk av det du nettopp hørte. Hvordan skulle det gå og bo på samme buss som Justin?

 

HVA TROR DERE SKJER OG VIL DERE HA MERE ? 

fint hvis dere skriver om dere vil ha maraton eller en del om dagen.. 

 

Eline 

Nye bilder fra konserten 

 

 

 

 

#jdbnorway

 

Eline

Er det slutt mellom Justin og Selena?


Hei allesammen !

Jeg fikk et spørsmål på et innlegg der hun sa ''  vet du om det har vært slutt mellom Selena og Justin? Fordi det er to profiler på facebook ( noen som later som de er det) og de endra sivilstatusen sin til single.. vet du noe om dette? ''

Svar : Nei som jeg vet er det ikke slutt mellom de , men som du sier det er jo fake profiler og de kan jo finne på å lage rykter om at det er slutt selvom det kanskje ikke er det ! Jeg vet ikke om det er sant men jeg tror ikke at det er slutt mellom dem for jeg tror kanskje at han hadde skrevet noe på twitter eller noe da ..
Så jeg tror det bare er noe de gjør for å lage rykter !Vet dere noe om dette ?

Victoria


Nytt bilde med en fan !


Heeej !

308661_125307804238837_100002788537294_98224_718116650_n_large

Søtt !

Hva synes du ?

Victoria

Happy bday to my brother


Hej !#BIbses

Gratulere med dagen ..

Victoria

vil du at vi skal lese din blogg ?


Har du en blogg om Justin Bieber, deg selv eller vet du om en bra Justin Bieber blogg ? Skriv bloggen i kommentarfeltet, så besøker vi bloggen! Jeg elsker og lese Justin Bieber historier, og vil gjerne lese flere. Så skrik ut om du vil ha en ny leser. Kanskje vi til og med linker bloggen din i ett innlegg. HVA ER DIN BLOGG OG VIL DU AT VI SKAL LESE DEN ? 

Eline 

Nytt bilde av Jelena på en resturang !


Heia :)


#Jdbnorway

Victoria Belieber

hits