september 2011

Justin ankommer Mexico - nytt bilde


Aaj9n19cmaas-4c_large

touren begynner idag, gleder meg så sykt til han skal begynne og opptre ordentlig igjen!

Eline Belieber

Fant Debanhi på under 24 timer


Denne jenta under her fikk ikke biletter! Hun hylgrein rett uten for bilettluken, og dette ble sendt på tv. Justin så dette, og var på Jakt etter henne, og ba oss beliebers hjelpe til.
Dette som kommer nå er tatt fra jbiebernews:

Hvem skulle tro at ei heldig belieber skulle få Justin etter seg? Det var akkurat som han var på jakt etter kjærlighet. Så jenta er funnet, og ble funnet under 24 timer. Justin skal ha konsert ikveld og Debanhi skal være tilstede!

 


twitteren hennes.

Debahni Guzman skal møte Justin personlig. Guzman's venn gratulerer henne ved å tweete til henne;
'' du er veldig heldig, gratulerer! Jeg misunner deg ikke eller noe :) men jeg er glad for at du skal møte Justin Bieber. 
OMG !!!!!!! OMG! Jeg er utrolig glad akkurat nå, jeg kan føle det! :D Gratulerer, du fortjener det! 
Du er verdens heldigste jente. Jeg håper alt går bra når du møter Justin. ''

Siden Debanhi ikke kan snakke engelsk godt nok, og Justin kan ikke snakke spansk, vå vil Justin ha en ''oversetter'' ved sidna seg når de møter hverandre. Kanskje Alfredo? (: 

se hvor mye Justin bryr seg om fansen ! han lette etter henne , og prøvde og finne henne på under 24 timer, og han fant henne, og hun får møte henne! Fy fader og HELDIG !! Jeg er så utrolig takknemlig for han er sånn, for det er ikke mange som er sånn som han !

 

#ninajbfan

HVA SYNTES DU ? 

Eline Belieber 

nå kan du ha sjansen til og møte Justin !


Tumblr_lsbxjeisth1qh60n8o1_500_large

Alt du må gjøre er å  like denne siden, fyll inn svar, navn, adresse, email osv på det som kommer opp. Så er du med i trekningen! Lykke til alle sammen!

Eline Belieber

"Jazzy eating breakfast"


awwe

Eline Belieber 

 

Nye bilder fra innspillingen!
//supportbieberjustinBenedikte Bieber 

NYTT INSTAGRAM BILDE AV JUSTIN

Benedikte Bieber

Nytt bilde av Justin og JulenissenSer litt ut som om de holder på og spiller inn noe, hva tror du?


Benedikte Bieber 

Historie del 51 # Love me (2)


"vell, det går fint med meg" Sa du og trakk på skuldrene. Med en gang han lukket døra, låste han den og presset kroppen din mot hans og holdt godt fast i deg. "Dette har jeg ventet på og gjøre i to år" Sa han og lente seg mot deg..

____________________________________________________________________________________

Han presset leppene sine på dine og du kjente han lekte med tunga di. Du hadde sikkert hundre sommerfugler i magen, alt føltes så bra. Etter en god stund slapp han deg og ble stående og se på deg lenge. Du var helt sikker på at du rødmet. "Jeg har savnet deg" Sa han og smilte til deg, sånn at de blanke hvite tennene hans lyste opp. "Jeg har savnet deg å, Justin" Sa du og gidde han et smil. "Så du mener at det kan bli oss igjen?" Spurte han og smilte stort til deg. "Jeg vet ikke, vi får se" Sa du og blunket til han og gikk bort til sofaen som stod i midten av rommet, du satte deg ned og Justin kom fort og satte seg vedsidenav deg. Du følte det ble litt klein stemmning etter og ha sittet og ha han stirrende på deg hele tiden. "så, ehm. Hva skal vi gjøre?" Sa du og følte deg dum siden du ikke hadde noe annet og si. "Jeg vet hva vi kan gjøre" Sa han og lente seg mot deg og begynte og kysse deg. 

 

Justin sitt synsvinkel:

Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort den dagen for to år siden. Jeg ante ikke hvorfor jeg hadde gjort det mot *Dittnavn*, Jeg merket med en gang jeg kysset henne at jeg savnet og være sammen med *Dittnavn*, men tenk om henne fortsatt var sur på meg eller ikke hadde de samme følelsene for meg som jeg hadde for henne? 

 

Caitlin sitt synsvinkel: 

Mobilen min ringte og jeg løp til rommet for og ta den. "Hei mamma" Sa jeg glad og hørte stemmen hennes. "hei vennen, hvordan går det med deg?" spurte henne glad. "Jeg er ikke 10 år, mamma. Jeg har bare vært borte noen dager" Sa jeg oppgitt og fniste. "Jaja, vær forsiktige da" Sa henne og jeg merket på måten henne sa det at henne smilte. Jeg la på og fant frem noe mat i kjøleskapet da jeg så klokka hadde blitt halv 10. *Dittnavn* hadde vært borte i flere timer uten og si ifra. Jeg begynte og få misstanker. Henne hadde ikke virket så serriøs når henne skulle til faren sin, sånn som henne kledde seg. Jeg klikket meg inn på nettet og fikk sjokk når jeg gikk inn på nyhetene. "Justin Bieber (17) sett sammen med ukjent Norsk jente" Var overksiften og under var et bilde av *Dittnavn* og Justin. 


sorry for utrolig kort og kjedelig del, men jeg har sinnsykt dårlig tid nå!

VIL DERE HA MANGE DELER IDAG ? 

Eline Belieber 

nytt bilde av Justin og Jazzy


sorry dårlig blogging fra meg, men har ikke vært hjemme på noen dager..noen som vil at jeg skal skrive en del nå?

Eline Belieber

Nytt bilde av Jazzy


 


//bibses


Benedikte Bieber 

U smile = 1år


Idag er Usmile musikk vidoen til Justin Bieber 1år! 
#UsmileOneYearAnniversary
Benedikte Bieber

No words can describe how much i love her
Så sjukt søtt bilde, fikk tårer i øynene da jeg så de to! 

Benedikte Bieber 

Historie del 50 # Love me (2) - LANG DEL


Du trakk deg litt unna og oppdaget en mørkhåret jente stå ved siden av han. Du kunne med en gang se at det var Selena Gomez, var ryktene om at de var sammen virkelig sanne ? 

________________________________________________________________________________________________

"uhm, hei *Dittnavn*" Sa Justin og smilte til deg. Du så Selena så skeptisk på Justin og lurte sikkert på hvorfor Justin visste hvem du var. "Ja, vi.. snakkes senere da" Sa Justin og forsvant fort ut sammen med Selena. Du gikk inn og oppdaget fort at Caitlin og Amalie satt på en benk og stappet i seg kjeks. "så sunne dere er da" Sa du og fniste og satte deg ned. "joa, men du er ikke så særlig bedre du" Sa henne og reiste seg opp og puttet Amalie i vogna. "Så, hva snakket dere om? det tok jo evigheter" Sa henne og trillet vognen bortover samtidig som du gikk vedsidenav henne. Du kjente en klump i halsen med en gang henne spurte. Faren din hadde kreft, og han kunne dø når som helst. Du følte ikke at det hadde gått helt opp for deg enda. "Det gikk dårlig, pappa har fått lungekreft" Sa du og så ned i gulvet. "hva?" spurte henne sjokkert og sukket. "mhm" mumlet du og puttet noe mat i handlevogna og gikk bortover. "men hvordan?" spurte henne og så sjokkert på deg. "Når de sjekket han etter bilulykken oppdaget de det" Sa du trist og kjente tårer i øynene dine. Det var egentlig ganske stille hele handleturn og dere fikk kjøpt inn sikkert et års forbruk med mat. "hvordan klarer du og bruke 200 dollar på mat?" Spurte Caitlin og slang fra seg veska på sofaen din og gliste til deg. "Du vet, meg" Sa du og begynte og pakke ut av alle posene og merket at skapene begynte og tyte ut. "Kan vi ikke ta en tur på stranden?" Spurte Caitlin deg når du hadde satt deg ned i sofaen. "Jaokei, jeg går og skifter til noe mere passelig også kan du fikse Amalie" Sa du og geipet til henne. Henne faket et smil til deg før du gikk inn på rommet ditt og lette etter noe du kunne ha på deg på stranden. 
Du lot bare håret ditt henge nedover og tok på deg litt mascara, i tilfelle det skulle havne noen bilder av deg på nettet. "Er du klar eller?" spurte Caitlin deg og banket på døra. "jada" Sa du og åpnet opp og så henne stod klar med Amalie. "merkelig det med været, først var det regn og nå skinner sola" Sa du og tok på deg noen solbriller og låste døren etter deg. Dere gikk bortover veien og til stranda som lå 10 minutter og gå fra deg. "her Amalie" Sa du og satte deg ned i sanda og gidde Amalie en rosa bøtte med noen leker oppi. Caitlin kom og satte seg ned ved siden av deg og dere så utover sjøen og alle folkene som var og badet. "Er du med og bade eller?" Spurte Caitlin og så på alle guttene som hadde shortsene langt ned og magen syntes tydelig fra stranden. "skulle gjerne, men har jo ikke med bikini" Sa du og smilte til henne. "oja" Sa henne og lente seg bakover i sanden. "nei, Amalie!" Sa Caitlin og fniste siden henne nettopp hadde fått en bøtte med sand over seg. Latteren til Amalie var utrolig herlig og høre på, og det fikk deg til og glemme alt om faren din og heller slappe av. "kjeks" Sa Amalie og så på deg med engleøynene sine. Du tok frem veska di og rotet oppi for og finne. "Jeg tror jeg må gå og kjøpe mere kjeks til Amalie, kan du passe på henne?" Spurte du siden du ikke kunne finne kjeksen. "jada, det går fint" Sa henne og dro håret sitt til den ene siden. "flott" Sa du og gikk bortover sanden i bare bein. Du merket du fikk mange blikk, akkuratt som folk visste at det var deg som var der. "kan jeg få autografen din?" Spurte en liten jente som sikkert ikke var mere enn 10 år og hadde langt brunt hår. Du tok imot dagboka hennes og skrev autografen din og smilte til henne før du gikk videre. Du gikk inn på butikken og fant frem en kjeks pakke og betalte den og gikk fort tilbake til stranden. Du kjente mobilen din begynte og viberere i shorts lomma di og du tok den opp og så at det bare sto "skjult id" på skjermen. "hallo?" Spurte du andpusten etter av og gå fort i sanden som du ble utrolig sliten av, siden du tross alt hadde tidenes dårligste kondis. 

"Hei, det er.. Justin" Sa Justin sin stemme og du kjente du ble litt sjokkert av at han ringte deg av alle andre jenter her i California. "hva er det?" Sa du og fikk øye på Amalie som satt og lekte som vanelig. "Jeg bare føler vi trenger og snakke litt sammen ogsånn, kan vi ikke finne på noe ikveld?" Sa han med en blid stemme. "Tror du det er så lurt?" Spurte du han og satte deg ned i sanda og åpnet kjekspakka og sleit med og holde mobiltelefonen din. "som venner, jeg har savna deg vettu" Sa han. Hvordan kunne han ha savnet deg hvis han ikke hadde tatt kontakt med deg? tenkte du og lurte på hva du skulle svare han. "greit, hvor skal jeg møte deg?" Sa du og satt og så på Caitlin som sikkert lurte på hvem du snakket med. "Møt meg på Mccdonalds klokka 6, så kan vi gå hjem til hotellet mitt sånn at du slipper og lete etter det" Sa han med en glad men stresset stemme. "okei, men hade" Sa du og la på og satte deg godt til rette ned i sanden. "Hvem var det?" Spurte Caitlin og så på deg. Skulle du lyve til henne? "Pappa" Sa du og la deg ned i sanden for og prøve og slippe og snakke om det, fordi da hadde henne sikkert blitt sur for at du skulle treffe Justin. "Han ville at jeg skulle komme til han og være der litt ikveld, kan du passe Amalie?" Sa du og smilte søtt til Caitlin, samtidig som du fikk litt dårlig samvittighet. Men du skulle helle fortelle det etter du hadde vært der, sånn at henne ikke kunne stoppe deg i og dra til han. "ja, såklart! Jeg elsker og være sammen med Amalie" Sa henne blid. "okei, takk" Sa du og gidde henne et lite smil. Dere var der en liten stund før dere tuslet hjemover. Du fant ut at du ikke hadde særlig lyst til og gå ut med bare shorts og magetopp, så du fant frem noen klær du kunne ha på deg. du tok på deg en stram olabukse og en hvit blondetopp og noen søte sko.

"Hva skjer med og pynte seg SÅ mye for og møte faren sin?" spurte Caitlin når du kom ut av badet og så mystisk på deg. "fordi.. jeg liker klær vell" Sa du og smilte til henne og tok veksa di og gidde en klem til Amalie og gikk ut. Du gikk bortover og prøvde og lete etter mccdonalds, der du skulle møte Justin. Hva om noen papparazzier visste hvor dere var og tok bilder av dere? tenkte du for deg selv imens du gikk bortover veien og hørte bølgene slå mot stranda og mørket som hadde lagt seg over California. Endelig kom du frem etter og ha lett lenge og du gikk rett inn og ble møtt av smilet til Justin. "hey" Sa han og kom rett mot deg og gidde deg en klem. "Ser du koser deg" sa du og fniste og pekte på han som stod med chicken nuggets og en milkshake i hånda. "haha, jeg kan ikke noe for at jeg elsker sånn mat" Sa han uskyldig og åpnet døra og gidde deg et tegn på at du skulle gå ut. "Så, hvordan går det med deg?" spurte han deg når dere kom inn på hotellrommet hans som luktet nyasket med masse moderne møbler. "vell, det går fint med meg" Sa du og trakk på skuldrene. Med en gang han lukket døra, låste han den og presset kroppen din mot hans og holdt godt fast i deg. "Dette har jeg ventet på og gjøre i to år" Sa han og lente seg mot deg..

 

VIL DERE HA MERE ? 

Eline Belieber

Nytt bilde av Jaxon og JazmynSøteste!


Benedikte Bieber 

NYE BILDER


Tumblr_ls3lxboynz1qg8ieqo1_500_largeTumblr_ls5jf1zqkg1qekx5zo1_500_large


Og tilslutt to bilder av søøøøte Jazmyn:
 Hva synes du?


Benedikte Bieber 

Nytt bilde som Jhonatan Kalsnes har tegnet
Du kan se flere tegninger han har malet/tegnet her; http://kjendistegneren.blogg.no/

Benedikte Bieber

Jeg var ikke født sånn


Justin Bieber sier selv at han ikke var født som en god kysser, men nå har han faktisk lært seg til å bli pro i å kysse. Justin elsker Selena Gomez. Han viser følelsene sine til henne, men selvom han elsker henne så høyt at kjærligheten sprenger skalaen.. er Justin forsatt nervøs for å kysse Selena først.

Justin sier han måtte jobbe hardt for å få et bra kysseteknikk for Selena. Et vanlig nuss holder ikke for Justin.

''Lukk øynene når du kysser er viktig'' sier Justin. ''Eller løfte opp leggen, men det er mer av en jente ting. Jeg er mandig. Passion er bra og Selena får frem det beste i meg! '' legger han til.

//jbiebernewsBenedikte Bieber 

Enda et nytt bilde av Justin


  
#fan94justinbieberBenedikte Bieber 

Nytt bilde

Benedikte Bieber

Har du lyst på justin bieber håndkle eller sengesett ?


Er ikke helt sikker på hvor mye det koster, men man kan få kjøpt enten justin bieber sengesett eller justin bieber håndkle på BRIO (lekebutikk) her i Norge ! 

SKAL DU KJØPE SÅNN  ?

Eline Belieber 

Historie del 49 # Love me (2) OG EN TING TIL!


Jeg hadde blitt utrolig glad hvis ALLE som leser denne historien legger igjen en kommentar om de leser den og hva de syntes om historien. Det motiverer meg hvis jeg ser mange leser den, noe som gjør at jeg blogger mere historie. Jeg trekker en random kommentar og sender 2 pakker med bieberkort til en eller to av dere som kommenterer! Jeg har funnet ut av om selvom ting skjer ogsånn, så skal jeg blogge historie. ja, det går "bra" med meg .. Dere er utrolig herlige 

_____________________________________________________________________________________________________________

Du ble så utrolig glad når han endelig snakket til deg. "vi kom for og besøke deg" Sa du med et lite smil. "og hvem er dere?" Sa han og vekslet imellom og se på dere alle. husket ikke din egen far hvem du var?

 ____________________________________________________________________________________________________________

Du så på Caitlin som gidde deg et blikk. Hadde faren din virkelig mistet hukommelsen? "slapp av, jeg bare tuller. Kom hit" Sa han og åpnet armene sine og slapp deg inn i de trygge store armene hans. Etter en kort stund kom en høy, blond sykepleier inn og dere skjønte med en gang at dere ikke kunne være på besøk lenger. Du vinket til faren din rett før døren lukket seg. Du var utrolig lettet over at det i det hele tatt gikk greit med han. Dere gikk bortover sammen med sykepleieren som skulle vise dere veien ut. "Hvem av dere er *Farendittsittnavn* sin datter?" Spurte henne og så på dere når dere stod i resepsjonen til sykehuset. "ehm, det er meg og Amalie" Sa du og så på Amalie som satt i vogna. "kan jeg få snakke litt med deg?" spurte henne og så alvorlig på deg. "ja, okei" Sa du og gidde vognen til Caitlin. "Vi går ut en tur, ring når du er kommet ut" Sa henne og gidde deg et smil og trillet vogna ut mot parken. 

Du fulgte etter sykepleieren til et lite rom med en pc og masse papirer og en gjennomsiktig rute som man kunne se ut i korridoren. "Så, det jeg ville snakke med deg om" Sa henne og snakket lavt med en trist stemme. "hva? har det skjedd noe?" Spurte du ut i all sjokk og var bekymret for at det skulle skje noe med faren din. "Vell, jeg vet ikke ossen jeg skal forklare dette" Sa henne og så på deg som du var en 6 år gammel jente. "Vi sjekket faren din istad med en gang han kom til sykehuset, og det er noe utenom bilulykken som vi har oppdaget" Sa henne og så på deg et lite sekund før henne fortsatte. "Han har fått lungekreft" Sa henne og pustet ut og tok hånden sin oppå din, akkuratt som henne visste at du kom til og reagere dårlig på det. Du kjente verden din stoppet helt. Du visste hvor alvorlig lungekreft var, og at han sannsyneligvis ikke kom til og overleve. Du så en tåre rant nedover kinnet hennes, noe som gjorde at du også begynte og hulke. "Vi gjør alt vi kan *Dittnavn*" Sa henne og prøvde og berolige deg. Men når du tenkte over det var det litt rart at henne visste navnet ditt, du hadde jo ikke sagt hva du het til henne. "Slapp av, det går nok fint. Det er stor sjanse for at han kan overleve hvis han bare får den behandligen han trenger" Sa henne og gnidde hånda si under øynene hennes for og få vekk tårene. Du merket en lettelse i kroppen og at du ble mye gladere, kanskje det var håp? isåfall ville du ikke gå og deppe, men heller tenke positivt. "hvorfor er du glad?" Sa henne og så alvorlig på deg. "Hvis det er stor sjanse for at han overlever, vil jeg heller tenke positivt" Sa du og gidde henne et lite smil, og henne nikket og gidde deg et smil tilbake og reiste seg opp. "Han må være her en god stund, er ikke lurt og la han dra hjem nå" Sa henne og åpnet døren. "okei" mumlet du og gikk ut. Du tok opp mobilen din og ringte Caitlin. "Hey, vi er på markedet" Sa henne før du fikk sagt noe. "kommer nå" Sa du og gikk bortover. Du gikk til du kom frem til markedet og gikk inn, men kræsjet i en gutt som tydeligvis ikke hadde sett deg. Du så opp og møtte øynene til Justin, og han så tydeligvis at det var deg. Du trakk deg litt unna og oppdaget en mørkhåret jente stå ved siden av han. Du kunne med en gang se at det var Selena Gomez, var ryktene om at de var sammen virkelig sanne ? 

 VIL DERE HA MERE NÅ ? 

Eline Belieber 

Nytt bilde av Justin, Alfredo og Selena


Alfredo Flores photo BOOM BOOM POW! @JustinBieber @SelenaGomez -- see the creeper?

Benedikte Bieber

Justin Bieber konsert i 2065


Noen flere en meg som kan se seg selv? hahahahahahahahaha !


//ninajbfan


Benedikte Bieber 

Hva er poenget?

Det som menes med dette er da at, det står jo at  "1994 var det verste året" for da ble "Justin Bieber født".


Synes det er så sykt unødvendig og holde på og lage sånne bilder! Har du noe i mot Justin så la vær da, ikke bry deg om han. Men hvis du bruker så mye tid på og diskutere og skirve/lage ting om han så må du jo egentlig like han da. Eller?

Hva synes du om at folk lager sånt?

Benedikte Bieber 

unnskyld..


jeg vil bare si unnskyld for at jeg ikke har blogga noe særlig i helga, men jeg har det ikke så veldig bra nå.. Jeg skal prøve og blogge til uka, håper dere forstår. Dere er best! ♥ 


Eline Belieber

Historie del 48 # Love me (2)


"Er det *Dittnavn&Etternavn*?" Sa mannen du ikke ante hvem var. "Ja?" Sa du nysgjerrig og ventet på hva han skulle si.  "Det har seg sånn at din far har kommet i en bilulykke og-" Mere hørte du ikke før verden din ble svart. 

_________________________________________________________________________________

"*dittnavn* våkne!" hørte du stemmen til Caitlin sa og du åpnet øynene forsiktig og så henne sitte over deg med et redd annsiktsutrykk. "Hva skjedde?" Sa henne og hjalp deg opp. Og da kom du på telefon samtalen med den ukjente mannen og en tåre rant nedover kinnet ditt. Caitlin tok tak i deg og klemte deg godt og lenge. Du kjente du hadde vondt i magen og at tårene rant og rant. Du ante ikke hvor faren din var eller om han i det hele tatt levde. "Pappa.." Stammet det ut av munnen din og mere klarte du ikke og si. "Hva har skjedd?" Sa henne forskrekket og så på deg. Du prøvde og forklare så godt som mulig, men du klarte ikke og være rolig. "Jeg ringer opp nummeret som ringte deg og ser om jeg kan få noe info" Sa Caitlin og lot deg og Amalie sitte igjen i stuen imens henne gikk inn på rommet og ringte. Etter en liten stund kom Caitlin tilbake med mobilen i hånda. "Faren din ligger på et sykehus ikke så langt unna her, vi drar dit med engang" Sa henne og gidde deg et tegn på at du skulle komme. Du løftet opp Amalie og tok på henne klær og gikk ut i regnet. "Men vi har jo ikke noe bil" Sa du og så spørrende på Caitlin som låste døra etter dere. "Jeg ringer en privatsjåfør" Sa henne og tastet på mobilen sin imens du satte deg ned på trappa sammen med Amalie og kjente regndråpene dryppe ned i håret ditt og nedover annsiktet samtidig som tårene. 

Dere gikk ut av taxien og inn på sykehuset som var stort og hvitt. "Kan vi få treffe *Farendinsittnavn&Etternavn*?" Spurte Caitlin vennelig, siden henne skjønte at du ikke hadde noe lyst til og snakke så mye. "Hvem er dere da?" Sa henne og holdt på med en penn og papir. "Vi er familie" Sa henne og gidde damen som hadde langt platinablondt hår et skeivt smil. "Han har desverre ikke besøkstid nå" Sa henne. Caitlin så på deg og gidde deg et blikk. "Si ifra, vi venter" Sa Caitlin og dere gikk og satte dere ned og ventet imens Amalie satt og lekte med lego. Dere snakket såvidt med hverandre på de 40 minuttene dere ventet på at henne skulle komme tilbake og si ifra, som henne endelig gjorde. "Dere kan gå inn til han nå, han er på rom 34" Sa henne og smilte til dere og pekte mot en hvit korridor med masse dører. Dere fant frem til rommet og gikk inn. Du kjente du fikk vondt i hodet med en gang av alle ledningene og maskinene som peip. "pappa?" Sa du lavt og gikk bort til faren din som lå med masse ledninger rundt seg. Du stod lenge og prøvde og få kontakt med han til han endelig våknet og lå lenge og stirret på deg. "Hva gjør du her?" Sa han helt ut av det blå plutselig etter en lang stund med stillhet. Du ble så utrolig glad når han endelig snakket til deg. "vi kom for og besøke deg" Sa du med et lite smil. "og hvem er dere?" Sa han og vekslet imellom og se på dere alle. husket ikke din egen far hvem du var?

 


VIL DERE AT JEG SKAL SKRIVE EN TIL DEL NÅ ? 

 Eline Belieber 

NYE INSTAGRAM BILDER AV ALFREDO


Hva syntes du ?

//JDBNORWAY


Benedikte Bieber 

Bieber fever? Maybe this will help?
Tror jeg trenger det hvertfall, må dra til apoteket og høre om de har den, hahah.

Det er vell ikke bare jeg som trenger en sånn en.. eller?

Benedikte Bieber 

Justin Bieber is ROMEO 2.0

Benedikte Bieber

Historie del 47 # Love me (2)


"Jeg tilgidde han, jeg har bestemt meg for og legge alt som har skjedd bak meg" Sa du og så opp og smilte. "HVA, DU KAN IKKE TILGI HAN?" sa henne og skiftet annsiktsutrykk til skuffet og så på deg. Hva hadde henne ment med at du ikke kunne tilgi han? 

_________________________________________________________________________________

"Hva mener du?" Spurte du henne. "Alt han gjorde mot deg, også tilgir du han?" Spurte henne deg og sukket. "Men det er 2 år siden!" Sa du og så på klokka di som hadde blitt 00:38. "Man vet aldri med Justin, han er ikke helt god i hue" Sa henne og ristet på hodet. "Men jeg går og legger meg nå, jeg" Sa henne og reiste seg opp av senga og gidde deg et lit smil før henne forsvant ut av døra di. Du la deg under den kalde dyna og skrudde av lyset og sovnet fort. 

Neste dag våknet du tidlig av at regnet pøste ned utenfor vinduet ditt. Du reiste deg opp av senga og gikk ut i stuen hvor Amalie satt med Caitlin og så på barnetv. "Hvor er pappa?" Sa du trøtt og smilte til de. "Han skulle en tur og kjøpe inn noe greier" Sa henne og blunket til deg. "Okei" Sa du og gikk på rommet ditt for og finne noe du kunne ha på deg. Du gikk ut igjen og inn på kjøkkenet ditt som var helt ryddig og letet etter noe du kunne spise. "Caitlin, har dere spist?" ropte du for at de skulle høre deg. "Nei" hørte du såvidt at henne sa. Du fant frem en pizza som lå i fryseren og varmet den opp, siden du elsket og spise pizza til frokost. Du la maten på en stor talerken og tok den med deg i stuen der Caitlin og Amalie fortsatt satt limt i sofaen og så på tv. "Så hva skal vi gjøre idag?" Spurte du og satte deg ned i sofaen med et pizzastykke i munnen. "Jeg vet ikke, det er jo ikke så mye og gjøre i dette været" Sa henne og lagde en grimase og stappet i seg pizzaen. Etter dere hadde sittet en god stund i sofaen gikk du ned med talerkene dere hadde brukt og vasket opp. Du så mobilen din som lå på benken begynte og dure og ukjent nummer kom opp. Du tok den inntil øre og hørte en mørk mannestemme med trist stemme. "Er det *Dittnavn&Etternavn*?" Sa mannen du ikke ante hvem var. "Ja?" Sa du nysgjerrig og ventet på hva han skulle si.  "Det har seg sånn at din far har kommet i en bilulykke og-" Mere hørte du ikke før verden din ble svart. 

 

HVA TROR DERE SKJER OG VIL DERE HA MERE NÅ? 

Eline Belieber 

nye bilder av Jelena på malibu beach

 

HVA SYNTES DERE OM BILDENE ? 

Eline Belieber

 

__________________________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

Right next to you
Benedikte Bieber

1. mars 1994


1 mars 1994 ble den skjønneste gutten i verden, ja, alltså, Justin Drew Bieber født. 

 

1 mars, 1994 Justin Drew Bieber om til verden. En stjerne ble født!


Og nå er fan 17år og er like søt:
Ikke sant?

Benedikte Bieber
 

MINNER OM KONKURRANSE - VINN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER !


DERE KAN MELDE DERE PÅ HEEEER!

 

I Love Justin Bieber Hoodie Top - All Sizes and Colours

Det du må gjøre for å vinne genseren:

De med blogg:
-
Skrive et innlegg om konkuransen på bloggen, og linke direkte til konkuransen.
-
Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

- LEGGE OSS TIL SOM VENN PÅ BLOGG.NO

De uten blogg:
-Skrive en kommentar om hvorfor DE fortjener å vinne.
-Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

HUSK OG SKRIVE HVEM FARGE DU VIL HA PÅ GENSEREN (lilla, rosa, svart, grå, hvit) OG STØRRELSEN DIN (s,m,l,xl)

vi kontakter deg hvis du vinner, så husk og følge med på bloggen, fordi vi kommer til og skrive vinneren her.

Det er Benedikte og Eline som sponser konkurransen!

Eline&Benedikte

historie del 46 # Love me (2)


endelig ute" Sa du når dere gikk ut av døren og trakk til deg litt luft, siden du nesten ikke hadde fått pusta når du hadde gått imellom alle menneskene. "*Dittnavn*?" Sa en person spørrende og virket ikke helt sikker på om det var deg. Du snudde deg og så Justin. 

__________________________________________________________________________________

Du så han sto der som han prøvde og snakke, men ikke klarte det. Dere stod en stund og ventet på at han skulle snakke. "Kan jeg snakke med deg?" Sa han og så rart på deg. "Ja okei" mumlet du og gidde Caitlin et blikk og gidde henne tingene dine for at du skulle slippe og ha mobilen og penger i hånda hele tiden. "Bare begynn og gå, jeg kommer snart" Sa du og fulgte spent etter Justin. Han sa ingenting før han stoppet på en benk et lite stykke unna nattklubben, som du såvidt kunne se pågrunn av mørket som hadde lagt seg over California. "Er det virkelig deg?" Sa Justin og studerte deg nøye. Mest av alt fristet deg og lyve og si at du ikke ante hva han snakket om, men han hadde sikkert funnet ut at det var deg uansett.  "Ja, og hva gjør du egentlig her?" Sa du og prøvde og se en annen vei når han prøvde og få blikk kontakt med deg. "Jeg starter touren min snart, så jeg bestemte meg for og være her de 2 ukene, siden første konsert er her sammen med de andre kjendisene jeg skulle dra med" Sa han og slikket seg på leppa, noe som var utrolig tiltrekkene og du kjente du ble varm inni deg. Hva driver du med? Sa en stemme inni hodet ditt. Hvorfor satt du her med Justin, når han hadde såret deg på den måten? Du reiste deg opp og gikk sakte bortover. "Hey, *Dittnavn. Vent da!" ropte Justin etter deg og kom løpene. "Hva?" Sa du surt og så bortover veien og gikk fortsatt. Han tok raskt tak i hånda di og stilte seg foran deg og så deg inn i øynene, du kunne ikke annet en og se på han. "Jeg elsker deg fortsatt, og jeg har savnet deg" Sa han søtt og kom nærmere deg. "Men Jus-" Sa du men ble avbrutt. "Jeg vet det jeg gjorde var galt, men det er 2 år siden. Hadde jeg kunnet endre på det, hadde jeg gjort det. Men det kan jeg ikke" Sa han trist og så ned. Hadde han rett? Det var jo tross alt to år siden, og det virket som han virkelig hadde dårlig samvittighet. "Kan du værsåsnill og tilgi meg?" Sa han søtt og så på deg med de brune glitrende øynene hans som skinte ekstra godt opp pågrunnav gatelysene. "greit" Sa du og bestemte deg for og legge alt som hadde skjedd bak deg, og heller være venn med Justin, siden du skulle på tour med han. "Tusentakk" Sa han og omfavnet deg med en klem. "Hvordan går det egentlig med deg, har skjønt at du skal på tour og greier snart" Sa Justin og så inntrsert på deg. "Jo" Sa du og prøvde og finne et annet tema og snakke om, tenk om han ikke visste at dere skulle på tour sammen? "Men jeg tror jeg må gå nå" Sa du og gidde han et lite smil og snudde deg og begynte og gå. "Vi snakkes senere da" Sa Justin og du snudde deg og så han stod der med et smil plantet om munnen. Justin hadde virkelig blitt kjekk i det siste. Du småløp bortover og så etter Caitlin, men kunne ikke finne henne. Du merket noen papparazzier som stod på et hjørne og tok bilder av deg, sånn at det sikkert kom ut rykter på nettet om at du festet. Du prøvde og overse de og gikk videre for og lete etter Caitlin.  "Hei, der er du" Sa stemmen til Caitlin som kom bakfra deg. "Åh, hei. Hvor har du vært?" Sa du andpusten og gikk sakte bortover. "Jeg satt meg ned og slappet av litt, orket ikke gå mere" Sa henne og fniste. Dere tok en taxi hjemover og klokken hadde allerede blitt over 12. Du gikk rett inn på rommet ditt og tok på deg en kort shorts og en tshorte du kunne sove i og tok at deg sminken og satte håret ditt i en hestehale. "Jeg kommer inn litt, jeg" Sa den trøtte stemmen til Caitlin, og inn kom henne i en løs shorts og en magetopp med en svart singlett under.  "Okei" Sa du og satte deg ned i den myke senga di og gjespet. "Hvorfor ble du så lenge i stad egentlig?" Sa henne og satte seg ned på enden av senga di. "Jeg snakket med Justin" Sa du og så ned i senga og fiklet med mobilen din. "Og?.." Sa henne spørrende på deg. "Jeg tilgidde han, jeg har bestemt meg for og legge alt som har skjedd bak meg" Sa du og så opp og smilte. "HVA, DU KAN IKKE TILGI HAN?" sa henne og skiftet annsiktsutrykk til skuffet og så på deg. Hva hadde henne ment med at du ikke kunne tilgi han? 


VIL DERE HA MARATON IMORRA ? :D

Eline Belieber 

Nytt bilde av Justin
//jdbnorwayHar du sett dette bilde før?


Benedikte Bieber


Nye bilder

Benedikte Bieber

Jazmyn og Jaxon

//jdbnorway


Sykt søte de er! Ikke sant?

Benedikte Bieber 

Krangel eller en lek?

Ser litt ut som om de holder på og krangler, men det kan jo også være en lek. Hva tror du?

Benedikte Bieber 

When i look at you, i melt
X_14909362_large

Benedikte Bieber


 HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER


 

Hekta på tatoveringer?//jbiebernews

Hva synes du om det?
Synes du Justin er hekta på tatoveringer?


Benedikte Bieber

A picture with her? not me?Bilde er fra we ♥ it


Hva synes du?


Benedikte Bieber

 

Bilder fra Justin og Selena


fra da de var i dyreparken(?)

010.jpg015.jpg003.jpg002.png


Er det bare jeg som synes de ser litt triste ut? eller?


Benedikte Bieber 

Nytt bilde av Justin med noen fans

Benedikte Bieber

SO TRUE
Benedikte Bieber

Funny moments


Eline Belieber 

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

Scooter er manageren til Cody Simpson!


Cody Simpson er en artist som ble kjent på samme vis som Justin. Via youtube. Han har kommet langt, og gjør stor suksess. Hans nye album 'Coast To Coast' kom nettopp ut og det viser seg at han takker Scooter Braun for og være en god Manager. "Thanks to my Manager Scooter Braun" står det.

Og dette tweeta Matt Graham(cody's andre manager)://bieberurock


Hva synes du om det?
Visste du at Scooter var manageren til Justin?

Benedikte Bieber 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

historie del 45 # Love me (2)


Du så på Caitlin og det så ut som henne heller ikke skjønte hva han mente. "Hva mener du?" Spurte du og ventet på et svar. "Han skulle jo synge her i kveld, vent. Der er han!" Sa han og snudde seg og så opp mot scenen. Du snudde deg og så Justin satt der med gitaren sin. 

____________________________________________________________________________________________

Typisk din flaks at han skulle være akkuratt her, samtidig som dere. Justin startet og spille "3AM". Du så der bare helt stille og så på han synge, du kunne ikke få frem et ord, men sto bare helt stiv og så opp mot scenen der Justin satt og sang og spilte på gitaren sin samtidig. Han hadde virkelig blitt kjekk og fått en utrolig fin "mannestemme". Du kjente du ble dyttet av gale jenter som ville komme forbi med kameraene sine og se Justin. Der og da når du sto og så på Justin følte du at du glemte alt som hadde skjedd imellom dere. "Hallo, *Dittnavn*?" Sa Caitlin og vinket med hendene sine foran annsiktet ditt. "Heh, hei" Sa du og så på henne. "Går det bra med deg eller?" Sa henne og prøvde og få blikk kontakt med deg. "Jada" sa du og gidde henne et lite smil. Henne smilte og ristet på hode. 

"Jeg går og henter noe drikke jeg, blir du med?" Sa Caitlin og pekte mot baren. Du nikket og gikk etter henne. "En cola og en vann" Sa Caitlin som hadde nesten holdt på og si alkohol. "Er det rart og se igjen Justin eller?" Sa henne og satte seg ned i en sofakrok og samme gjorde du. "Ja og nei egentlig, hvorfor er det sånn at han alltid skla være på samme sted som meg?" Sa du og himlet med øynene. "Ikke spørr meg" Sa henne og trakk på skuldrene sine. "Jeg begynner og bli ganske trøtt, tror du vi kan dra?" Spurte du Caitlin og gjespet. "Vi har bare vært her en time" Sa henne og fniste og tok en slurk av colaen sin. "Uansett, jeg er sliten etter og reise ogsånn" Sa du og puttet mobilen din i veska di. "okei, greit da" Sa henne og reiste seg opp og satte fra seg glassene. Dere gikk imellom alle menneskene som letet desperat etter Justin. "endelig ute" Sa du når dere gikk ut av døren og trakk til deg litt luft, siden du nesten ikke hadde fått pusta når du hadde gått imellom alle menneskene. "*Dittnavn*?" Sa en person spørrende og virket ikke helt sikker på om det var deg. Du snudde deg og så Justin. 

 

VIL DERE HA MERE ? 

Eline Belieber 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

 

 


Nye bilder av Jelena


Selena har hatt det utrolig travelt i det siste hvor hun enten har vært på intervju. Hun har nylig avsluttet sin tour også. Onsdag bestemte paret seg for å ta en liten rolig dag i dyreparken i Los Angeles ettermiddag.

 

 

HVA SYNTES DU ? 

 

Eline Belieber

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

Justin og Selena backstage på "Tonight show"


På slutten hører dere Justin si; "i'll look after her", så klemmer han rundt henne.. awwBenedikte Bieber

Selena og Simon


009.jpg004.jpg006.jpg007.jpg

Benedikte Bieber

A kiss i will miss

Benedikte Bieber

Nye bilder av Justin og Selena med noen babyer!Awww, så utrolig søtt da!! Se på Justin..


Benedikte Bieber 

nytt bilde av Jelena
HVA SYNTES DU OM BILDET ? 

Eline Belieber

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

Justin var en liten snik
Etter at et bilde av Justin Bieber (17) og Boyz II Men-vokalisten Shawn Stockman lekket på nett tidligere denne måneden, var tenåringssensasjonenkjapp til å forklare hvorfor på Twittersiden sin.

Det viste seg at gutta fra det suksessfulle RnB-bandet hadde samarbeidet med Justin på det kommende julealbumet hans og i et nytt intervju med MTV News forklarer Justins idoler hvordan det gikk.

17-åringen hadde visst tenkt på de da han hørte låta «Falalalala» en gang.

- Han mente vi ville være perfekte for den, så vi gikk i studio og nailet den, forteller vokalisten Stockman.

Gutta traff Justin for første gang for omtrent ett og et halvt år siden, men da visste de ikke hvem han var.

- Vi møtte ham på Le Montrosse Hotel i Los Angeles og fyren hadde en gips på den gangen. Han gikk bort til oss og sa: «Oh my God! Boyz II Men, dere er favorittbandet mitt!!» Han var bare en nykommer da, men før du visste ordet av det, var han gigantisk. Og jeg tenkte liksom: «Det er jo den samme fyren!» innrømmer Wanya Morris.

Men det er ikke bare samarbeidet gutta snakket om. Justin avslørte visstnok også en annen liten hemmelighet da han fikk synge sammen med idolene sine i studioet. 

For selvom Justin tidligere har innrømmet at han digget bandet da han var yngre, var det spesielt én låt som ikke var tillatt å spille hjemme hos Bieber. 

- Han fortalte oss at mamman han ikke lot ham synge, «I'll Make Love to You», så han pleide å snike seg rundt og synge den andre steder, legger han til. 

Det er ennå ikke kjent hvilken låt de har laget sammen, men i et nytt intervju med magasinet Billboard, avlører Morris at det vil være en helt ny julelåt og at «det blir en flott sang».

Og om du lurer på når dette julealbumet i det hele tatt kommer, kunne Justin røpe på Twitter i går følgende:

- Åh yeah... og jeg tror at jeg i løpet av mindre enn en måned kommer til å gi dere litt ny musikk....

Eline Belieber

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

HAHAHA


#bibses
Eline belieber

Histrie del 44 # Love me (2)


Det kom utrolig brått på for deg at du skulle på turne egentlig, iallefall med andre kjendiser. "Hvem da?" Spurte du nysgjerrig og ventet i spenning på et svar. "Jeg husker ikke helt, men det var iallefall Selena Gomez, Cody Simpson og Justin Bieber" Sa han. 

__________________________________________________________________________________________

Du kjente med en gang et stikk i magen når han sa "Justin Bieber", men samtidig så lurte du på om han kom til og huske deg. "Uhm, når da?" Sa du og klarte nesten ikke og snakke. "Turneen begynner om 14 dager, så du må begynne og pakke ogsånn snart" Sa Justin Timberlake og hørtes utrolig stresset ut. "Hvor lenge skal jeg pakke for?" Spurte du og så på Caitlin som tok imot salaten deres. "2 månder" Sa han. "Okei, men hade" Sa du og la på. "Hvem var det?" Spurte Caitlin med et rart annsikt. "Justin Timberlake, han har bestemt at jeg skal på turne om 2 uker med eh.. Justin" Sa du og tok en stor porsjon på gaffelen din og puttet den i munn. "Hæ, tøyser du?" Spurte henne og virket nesten like sjokkert som deg. "Nei, men jeg må. Så lenge jeg slipper og synge med han eller være i nærheten av han så funker det for meg" Sa du og smilte. "Det er gått 2 år *Dittnavn*, hater du han virkelig så mye enda?" Sa henne og fniste. Du så bare rart på henne. Hun burde egentlig skjønne det. Justin hadde vært utro, og jugd om at dere ikke var sammen og i tillegg hadde han ikke tatt kontakt. Du hadde god grunn til og ikke like den gutten følte du, men det var noe inni deg som ville snakke med han igjen samtidig. 

Dere spiste opp resten av maten deres og satt og snakket en stund om alt om turnen ogsånn. "Skal vi gå?" Spurte du og satte talerknen din på enden av bordet som Caitlin allerede hadde gjort med hennes. "Okei, vi går og kikker litt til da" Sa henne og smilte og reiste seg opp og tok opp vesken hennes. Du hadde mest lyst til og dra hjem, men ble med for hennes skyld. "Vi prøver noen kjoler for morro skyld, ta denne" Sa henne og gidde deg en kjole og gidde deg et tegn på at du skulle gå og ta den på deg og at henne skulle ta på seg den henne hadde i hånda. Du så deg selv i speilet med kjolen på og måtte le av det Caitlin hadde funnet frem til deg. "Okei, serriøst Caitlin?" Sa du og så på kjolen du hadde på deg og fniste. Du tok av deg kjolen og satt og ventet på at henne skulle bli ferdig med og prøve kjoler og betale. Dere gikk ut av butikken og på vei hjemover. "Jeg vet om en kjempe bra nattklubb, kan vi ikke dra hjem til deg og fikse oss, så drar vi dit?" Sa henne og smilte til deg. "greit, men NULL alkohol" Sa du alvorlig på henne. "okåå" Sa henne og åpnet døren til huset ditt. "Vi skal ut i kveld, pappa" Sa du og tok av deg skoene og gikk mot rommet ditt for og skifte. "vær forsiktige da, og vær hjemme før klokka 1" Sa han rett før du lukte døren til rommet ditt. 

Du så deg selv i speilet og tok på deg bittelitt sminke og tok håret ditt løst og satte en løs på den ene siden. Du tok på deg en svart cardigan over kjolen for og ikke fryse i hjel og de nye pumpsa dine. Nå var du klar til og utforske partylivet i California og feire at du hadde flyttet hit.  "Kan jeg komme inn?" hørte du stemmen til Caitlin utenfor døra di. "jada" mumlet du og åpnet døra. "du ser kjempefin ut!" Sa henne og stirret lenge på deg. "takk, du å" Sa du og gikk ut av rommet og ut av huset sammen med henne. Dere satte dere inn i en taxi og Caitlin forklarte hvor dere skulle. "Her er vi" Sa henne og viste deg nattklubben. Du hørte folk skrike og så folk danse. Du merket flere papparazzier flokket seg rundt og tok bilder av dere. "Okei, kan dere slutte nå?" Sa du surt til papparazziene etter de hadde fulgt etter deg en lang stund, men det kom bare flere og flere. "Har du sett Bieber?" Spurte han ene og stod ganske så nærme deg. Du så på Caitlin og det så ut som henne heller ikke skjønte hva han mente. "Hva mener du?" Spurte du og ventet på et svar. "Han skulle jo synge her i kveld, vent. Der er han!" Sa han og snudde seg og så opp mot scenen. Du snudde deg og så Justin satt der med gitaren sin. 

 

TROR DU JUSTIN LEGGER MERKE TIL "DEG" & VIL DERE HA MERE ? BTW. JEG ANER IKKE HVA SOM HAR SKJEDD MED TEKSTEN!

Eline Belieber 

 

__________________________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER

STEM PÅ JUSTIN


Justin er nominert til "Best male", "Best pop" og "Biggest fans" på EMA 2011. TRYKK HER FOR OG STEMME !

HAR DU STEMT PÅ JUSTIN ? 

Eline Belieber 

 

__________________________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER 

Selena slår Justin


 

Hahah, bare sonn tulle slåing da! Hører du godt etter så hører du Justin si; stopp litt rolig, så sier han stopp litt høyere
#jdbnorway
HVA SYNTES DU ? 
Eline Belieber 

__________________________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER 

masse bieber facts


 

Justin skrev ''Stuck in the moment'' til en fan
Justin har innrømt at han har vært forelsket i en fan før, ikke helt forelsket.. men han likte henne 
litt.. men gjor ikke mye ut av det, og det er utrooooolig lenge siden
Justin elsker sommer
''Når Jazmyn blir eldre,skal jeg banke opp guttene som sårer henne'' -JB
Justin hater når moren prøver å fikse håret hans foran paparazziene
''Beliebers er alt Justin tenker om'' -Ryan Butler
Joe Jonas klemte ei jente med en t-skjorte der det sto ''I love JB'' og Joe trodde det sto for Jonas Brothers
Justin har en t-skjorte der det står ''I girls''
Justin vil ha jenter som er født i 1997 og eldere..
Justin vil helst at jenta skal være lavere enn han
Crewet til Justin tar ikke telefoner som er skjult etter midnatt,fordi de vet det er Justin som tulleringer 
Mark Wahlberg har advart Justin å alttid være posetiv rundt fansen
83% av twitterbrukere har noe med bieber is twitternavnet sitt
I hver skole er det alltid en stor Belieber
Justin faller for jenter som får han til å le.
Justin mener at alle belieberne er hans "favourite girl"
Justin er venstrehendt. 
Justin har sagt at haterne ikke plager ham lenger, fordi det er fler fans enn hatere
Justin bruker google chrome nettleser.
Justin kan telle til ti på tysk
Når Justin ble født hadde ikke sykehuset blåe babytepper, så de gav ham et lilla 
Justin har sagt at en kombinasjon av Katy Perry og Cheryl Cole hadde vært den perfekte jenta
Justin har rekt finger til en papparazzi fordi han ville at papparazzien skulle la han og Selena være i fred.
Justin can kjøre en segwaybaklengs 
Someday er den best solgte parfymen i 2011 så langt.
Justin: "Jeg elsker kjærestene mine!" Intervjuer: "kjærestene?! Justin: " ja, belieberne mine så klart!"
Justin har sagt at hvis du er igjen etter en konsert, kan det hende du blir utsatt for en vannkrig.
Justin har mer followere enn USA's president Barack Obama
Justin hadde sitt første kyss når han var tretten, og Fray's sang "how to save a lfie" var i bakgrunnen
På Justin's første date hadde han på seg en hvit skjorte, også klarte han å søle spagetti.
En OLLG får tilbringe ca 60 sekunder med Justin på scenen.
Før Selena og Justin startet å date, var hun OLLG for Justin på scenen
Justin og Selena har datet i seks måneder nå
Justin har slått Shaq i basketball 
Justin elsker påske, for da har han tid til å være med familien
Paris Hilton har Bieber-Fever, og mange andre kjendiser.
''Hvis du stresser,finn på noe gøy!'' -JB
Hvis Justin klemmer ei jente i over 5 sek som betyr det at Justin synes jenta var søt
på en konsert så måtte Justin starte sangen Baby 3 ganger siden han hadde latterkrampe over at noen jenter kranglet over tørkleet til Justin
Når Justin ikke vant en grammy han var nominert for så mistet dem 17 millioner personer som så på
Justin hadde en crush på en av vennene til moren sin før
Når Kenny ikke fikk gå inn på BET awards,fordi han ikke hadde billetter så sa Justin ''Han er en douchebag''
Når Justin hører en av sangene hans på radio,så skrur han lyden ned
*fans løper etter Justin* ''det er bra det damer! LØP FOR PAPPA!''-JB
''Alle mine fans er mine ''favorite girls'' for de er pene og spesielle'' -JB


VIL DERE HA MERE BIEBER FACTS ? 

Eline Belieber 

__________________________________________________________________________________________________________

USK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER 

Historie del 43 # Love me (2)


Du åpnet pcen din og gikk rett inn på skype. Du hadde fått 800 nye venneforespørsler fra folk du ikke ante hvem var, så du godtok ingen av de. Du så Justin var på, og plutselig begynte han og skrive til deg..

__________________________________________________________________________________________

Du ventet for og se om han virkelig hadde tenkt til og snakke til deg etter to år. Men neida, han stoppet og skrive. "feiging" hvisket du for deg selv. Du brydde deg egentlig utrolig lite om Justin og syntes han hadde forandret seg mye etter det siste bildet du så av han for et halv år siden, siden du prøvde og overse alt som hadde med han og gjøre. Du hørte et smell i døra og inn kom faren din og Amalie som gikk rett inn i huset og begynte og lete i alle rom for og finne deg. Du reiste deg opp fra senga og gikk ut i gangen der Amalie stod helt forrvirret av alle dørene og det store huset. "Kom hit" Sa du og løftet henne opp og smile. Selvom henne hadde blitt 5 år gammel, så elsket du og bære rundt på henne. "Pappa, hvor mye har du kjøpt egentlig?" Sa du og så på faren din som gikk ut og inn av bilen og hentet poser. "Jeg handlet mat og alt annet som trengs" Sa han og begynte og pakke ut og gidde deg et kjapt smil. Du fniste og satte fra deg Amalie foran tven og gikk inn til Caitlin. Du så henne ligge på enden av senga og skvatt så mye at henne datt ut av senga når henne så deg. "auuu" Sa henne og reiste seg opp, du kunne ikke annet enn og le av henne. "Hva skal vi finne på nå da?" Sa du og satte deg ned ved siden av henne. "Du må bli med og se California, det er utrolig fint her egentlig" Sa Caitlin og smilte stort. "Greit for meg, har du vært her før?" Spurte du henne og reiste deg opp. "Jepp, har vært her i allefall 3 ganger" Sa henne og gikk etter deg. "Kanskje vi skal skifte?" Sa du og så ned på klærene dine som du hadde reist i. "Den er grei" Sa henne og lukket døren sin til rommet sitt for og skifte imens du gikk til ditt eget rom og fant noe enkelt som passet nå på kvelden. 


Du tok med deg lommeboka di og mobilen din og gikk ut i gangen og ventet på Caitlin. "Hvor skal dere?" Spurte faren din deg og holdt fortsatt på og pakke ut alt han hadde kjøpt inn til deg, bortskjemt som du var. "Vi skal bare ut en tur, vi blir ikke så veldig lenge borte" Sa du og gidde han et lite smil og så Caitlin komme mot deg i svart, stram bukse og en hvit singlett. "Hadebra" Sa du og dere gikk ut av døren. "Må man ta taxi til byen eller er det kort og gå?" Spurte du med en gang dere kom ut på veien. "Vi går, det er ikke så veldig langt tror jeg" Sa henne og begynte og gå, og du fulgte etter. Du bodde ikke så langt unna havet, så du kunne nesten se det med en gang du kom ut av døra. Dere gikk en liten stund og kom frem på et stort senter. "shopping time" Sa Caitlin og viftet med lommeboka. "Faeeen, har de vært her hele tiden?" Sa du til Caitlin med en gang du oppdaget et par papparazzier som fulgte etter dere. "Aner ikke, men det er vell bare og venne seg til det" Sa henne. Dere kom inn på det store sentret og du hadde mest lyst til og kjøpe hele senteret, siden det var så mye fint. "Wow, sjekk disse" Sa du og holdt opp noen kjempe fine pumps. 
"Sjekk prisen" Sa Caitlin og så ned på prislappen og gidde deg et blikk som tydet på at de var for dyre, men du brydde deg ikke, du hadde allerede forelsket deg i de. "Hvor skal vi dra nå?" Sa du til Caitlin og tok imot posen med skoene du fikk av en lyshåret dame som stod i kassa. "Vi kan dra og spise?" Sa henne og pekte mot en Cafe som lå redd ved der dere var. "ja, jeg er skrubbsulten!" Sa du og gikk fort mot Cafen mens Caitlin gidde deg et rart blikk. Dere satte dere ned og bestilte en salat hver og ventet på at den skulle komme, du hadde heldigvis ikke lagt merke til papparazzier. "Hallo, *dittnavn*?" Sa Caitlin og prøvde og få kontakt med deg imens du var helt i din egen verden. "hva?" Sa du fort og så på henne. "ehm, mobilen din ringer" Sa henne og så spørrende på deg siden du ikke hadde lagt merke til det. "Hallo?" Sa du og tok mobilen inntil øret. Du hørte med en gang at det var Justin Timberlake, som var manageren din. "Hei, Jeg har pratet med noen folk. Og vi har bestemt for oss for at du skal på verdens turne sammen med andre kjendiser såklart" Sa han med en gang du hadde sagt hei. Det kom utrolig brått på for deg at du skulle på turne egentlig, iallefall med andre kjendiser. "Hvem da?" Spurte du nysgjerrig og ventet i spenning på et svar. "Jeg husker ikke helt, men det var iallefall Selena Gomez, Cody Simpson og Justin Bieber" Sa han. 

VIL DERE HA MERE ? skrev denne delen veldig fort, så sorry hvis den var litt dårlig. 

Eline Belieber 

___________________________________________________________________________________________

HUSK KONKURRANSE OM OG VINNE EN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER LITT LENGRE NED PÅ BLOGGEN! TRYKK HER 

KONKURRANSE - VINN SIGNERT JUSTIN BIEBER GENSER !!


Da er det konkurranse her på bloggen, og du kan vinne en signert "I<3JUSTIN BIEBER" genser. Jeg har denne genseren selv i rosa og er kjempe fornøyd!

I Love Justin Bieber Hoodie Top - All Sizes and Colours

Det du må gjøre for å vinne genseren:

De med blogg:
-
Skrive et innlegg om konkuransen på bloggen, og linke direkte til konkuransen.
-
Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

- LEGGE OSS TIL SOM VENN PÅ BLOGG.NO

De uten blogg:
-Skrive en kommentar om hvorfor DE fortjener å vinne.
-Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

HUSK OG SKRIVE HVEM FARGE DU VIL HA PÅ GENSEREN (lilla, rosa, svart, grå, hvit) OG STØRRELSEN DIN (s,m,l,xl)

vi kontakter deg hvis du vinner, så husk og følge med på bloggen, fordi vi kommer til og skrive vinneren her.

Det er Benedikte og Eline som sponser konkurransen!

DA ER KONKURRANSEN IGANG!

Eline og Benedikte

Bilde vs bilde


Hvilket bilde likte du best ?
Etterpå kommer det konkurranse, så gled dere!

Eline belieber

Historie del 42 # Love me (2)


"Her er vi" Sa faren din og svingte inn til flyplassen. Flyreisen var som vanelig lang og kjedelig og du sov nesten hele veien.  Når dere kom frem på flyplassen i California gikk dere og hentet koffertene. Du så fort et kjent annsikt og fikk totalt sjokk.

___________________________________________________________________________________________

"CAITLIN" ropte du så høyt at alle stirret på deg og du løp og kastet deg i armene hennes. "aah, jeg har savnet deg masse!" Sa henne og smilte og så på deg. Faren din hilste på henne og det virket som Amalie også likte Caitlin. "Hvor lenge har du vært her?" spurte du henne når dere gikk ut av flyplassen. "Jeg visste at flyet ditt skulle lande nå, så jeg dro hit for og vente" sa henne og smilte. Du gidde Caitlin et smil og dere gikk ut av flyplassen. "Hvem skal hente oss egentlig?" Sa du og så på faren din. "Jeg har bestilt en bil og privat sjåfør, der er bilen tror jeg" Sa faren din og pekte mot en hvit stor bil. "Er du spent?" Spurte han igjen. "Ja, de har snakket en del om at jeg skal på tour og" Sa du og tok på deg bilbelte og hjalp Amalie. Dere kjørte en stund før dere kom frem til et stort hus. "Skal serriøst jeg bo her alene?" Sa du sjokkert og så utover det store fine huset.

Tumblr_lqq95g9mnp1qk5b49o1_500_large

"Det er kjempefint her" Sa du og gapte. Du hadde virkelig det fineste huset du kunne tenke deg. "Sjekk rommet ditt, moren din har innreddet det" Sa faren din og blunket til deg og pekte på en hvit dør.

Tumblr_lrib7plgkb1ql8ndno1_500_large

"Hvordan har vi råd til dette, pappa?" Sa du som stod rett ved siden av Caitlin som også stod og så utover det fine rommet. "Vell, sånn er det og være kjendis" Sa faren din og smilte til deg. "Det er to stuer i huset, den ene er på rommet ditt som du ser" Sa faren din. "Men det et er et gjesterom også, kom" Sa faren din og gidde dere et tegn på at dere skulle følge etter han. "Her skal du sove, Caitlin" Sa du til Caitlin og smilte.

Tumblr_lrownonep71qd3f5co1_500_large

"wow" Sa Caitlin og satte fra seg den lille kofferten og veska si på senga. "Kongen kunne bodd her, og jeg er ikke en konge akkuratt" Sa du og fniste. Du gikk vidre ut og så på kjøkkenet som lå rett ved stuen.

Tumblr_lov9h0r3xk1qelxyto1_500_large210blac_large

"Jeg og Caitlin pakker ut og litt sånn, kan ikke du t med deg Amalie og handle inn litt mat?" Sa du til faren din. "Okei, Amalie kom hit" Sa faren din og tok imot Amalie som løp rett i armene hans. "Kan du hjelpe meg og pakke ut tingene mine?" Sa du til Caitlin og gikk mot rommet. "Okei" Sa henne og fulgte etter. "Hvordan går det med deg og Justin?" Spurte henne og lukket opp en av koffertene som sto på rommet ditt. "Jeg har ikke snakket sammen med han siden den dagen jeg dro" Sa du og sukket. Du brydde deg egentlig ikke noe særlig om Justin lenger, det virket om han ikke brydde seg heller, siden han ikke hadde tatt kontakt med deg. "sånn gjorde han mot meg og" Sa henne og la til et fake smil. "Kan vi snakke om noe annet en han?" Spurte du og puttet en bunke med klær inn i det nye skapet ditt. Henne nikket og hjalp deg. "Jeg tror ikke jeg gidder og pakke ut mere idag, er litt sliten" Sa du og satte deg ned i den store dobbeltsenga di. "Jeg går inn på gjesterommet og slapper av litt jeg" Sa Caitlin og gidde deg et smil før henne forsvant ut døra. Du åpnet pcen din og gikk rett inn på skype. Du hadde fått 800 nye venneforespørsler fra folk du ikke ante hvem var, så du godtok ingen av de. Du så Justin var på, og plutselig begynte han og skrive til deg..

VIL DERE HA MERE ? sorry for masse bilder, men det var for og vise dere hvor "du" bor.. haha

Eline Belieber

 

Historie del 41 # Love me (2)


Kan du legge Amalie?, jeg må dra og handle og litt sånn" Sa faren din og gikk mot døra. "okei" mumlet du og tok med Amalie og gidde henne litt mat og tok henne med opp i den store dobbeltsenga di og la deg ned sammen med henne og sovnet. Endelig var du ferdig med Justin.....

____________________________________________________________________________________________

2 år senere...

"*Dittnavn* våkne" våknet du av at stemmen til Amalie. I dag var endelig dagen du skulle flytte for deg selv, dagen du hadde gledet deg til i flere år. Du skulle flytte til California helt alene fordi du hadde fått platekontrakt der og var på vei til og bli kjendis. "Jeg og Amalie flyr sammen med deg til California og bor hos deg noen uker, hvis det er greit?" Spurte faren din deg som stod i døra. "Okei, har du bært ut alle koffertene?" spurte du han med trøtt morgen stemme. Han gjorde en bevegelse som tydet på at han hadde gjort det. "Kjapp deg ned og få i deg noe mat, vi må dra om en times tid" ropte faren din nedenfra. Du hadde for lengst kommet deg over Justin og hadde kun tenkt på han en uke etter du kom hjem fra Los Angeles. Du logget inn på skype og så om Caitlin var på, som henne var. "Hey søta, når drar du?" skrev Caitlin til deg. "Skal dra om en time, er du i California nå?" Skrev du tilbake og flettet håret til Amalie. "Nei, skal kjøre dit etterpå. Men må gå, ring meg når du har kommet frem" Skrev henne og logget av. Du hadde ikke sett Caitlin på 2 år, men du hadde snakket med henne på skype nesten hver dag og nå som du skulle flytte til Atlanta kom du til og se henne mye oftere i tillegg til at henne skulle bo hos deg i 5 dager. Du gikk på badet og tok på deg noen klær du hadde lagt frem, siden alt annet var pakket ned i kofferter.

Tumblr_lp9smqhfqr1qiu14bo1_500_large

 

Du rettet håret ditt og sminket deg fint og var klar til og dra. Du gikk ut av badet og så utover det tomme og kalde rommet ditt som det kun stod en seng i. Du puttet tingene du skulle ha på flyet i en veske og gikk ned. "Er huset ferdig innredet?" Spurte du faren din som stod og tok på skoene på Amalie. "Ja, moren din har fikset alt. Jeg tror henne er der nå, men henne har nok dratt når vi kommer" Sa han og gikk ut av døra med Amalie i hånda. Du kjente høstkulden treffe deg i annsiktet med en gang du gikk ut av døra, og gledet deg utrolig til og komme til varme California og gjøre det du likte, og synge. "Okei, da drar vi" Sa faren din og smilte og lukket og låste døren til huset. Dere kjørte mot flyplassen og du satt og lekte med Amalie i baksetet. "hvordan gikk det på avskjedsfesten i går da?" Spurte faren din deg og så på deg i speilet. "Det var ganske trist, men Andrea kommer jo og besøke rmeg om ikke lenge" Svarte du med et smil. "Her er vi" Sa faren din og svingte inn til flyplassen. Flyreisen var som vanelig lang og kjedelig og du sov nesten hele veien.  Når dere kom frem på flyplassen i California gikk dere og hentet koffertene. Du så fort et kjent annsikt og fikk totalt sjokk.

VIL DERE HA MERE ?

skulle egentlig posta denne delen imorra, men siden jeg er så snill mot dere.. hhihi

Eline Belieber

Historie del 40 # Love me - SISTE DEL AV SESONG 1


Det ringte på døra. "Jeg åpner" Sa Caitlin og reiste seg opp av senga. "Uhm, det er til deg" Sa Caitlin når henne kom opp igjen. Bak henne kom Justin..

__________________________________________________________________________________________

SETT PÅ HANNAH MONTANA - WHEREVER I GO :)

"Jeg går ned jeg, så kan dere to snakke sammen alene" Sa Caitlin og gikk ned og lukket døren til rommet. Du satte deg irritert ned i senga og ventet på alle dumme unnskyldninger. "Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg skulle ikke ha gjort det" Sa Justin og tørket vekk en tåre. Du så lenge på han og kjente det koke inni deg, du skulle ikke tilgi den gutten. "Hva gjør du her og hvordan vet du at jeg er her?" Sa du med en irritert stemme og prøvde og ikke se han inn i øynene. "Jeg visste at det var deg som var på scenen med meg, og jeg så Caitlin var med deg" Sa han og satte seg ned ved siden av deg. "Ikke rør meg" Sa du surt og trakk deg unna. "Kan vi ikke ordne opp i dette, *Dittnavn?" Sa Justin og så trist på deg. Du elsket han, men samtidig så hatet du han. "Nei, Justin. Det er slutt, alt vi hadde er over" Sa du og kjente at du ville gråte, men du prøvde og holde tårene inne. "Men jeg elsker deg" Sa han og det så virkelig ut som han mente det. "Hvis du virkelig hadde elsket meg, hadde du ikke vært utro" Sa du og sukket og så ned i puta. "Men jeg-"  "Justin, jeg kan ikke tilgi deg. Værsåsnill og gå" Sa du og pekte mot døra og kjente at tårene kom, du klarte ikke og holde tårene inne lenger. Justin reiste seg opp og gikk mot døra og så trist på deg og gikk ned. Du la deg ned på puta og gråt, utrolig. "*DITTNAVN, GÅR DET BRA?" Ropte Caitlin og omfavnet deg med armene sine. "Hva skal jeg gjøre?" Sa du og så opp i øynene hennes. "Du må komme deg over han" Sa henne og holdt rundt deg. "Jeg må dra, jeg klarer ikke og være her lenger" Sa du og gikk bort til kofferten din som du så vidt hadde åpnet. "Du kan ikke gå ut i været så lett kledd, det er kjempe kaldt" Sa Caitlin og fant frem noen av hennes klær siden du hadde pakket kofferten din. "Takk" Sa du lavt og tok imot den svarte buksa og en hvit hettegenser og tørket flere tårer. Du tok de på deg og gikk ut igjen der Caitlin satt og hadde pakket resten av tingene dine.

"Jeg tar neste flyet som går" Sa du og lukket kofferten din og gikk ut. "Jeg blir med deg til flyplassen" Sa henne og ble med deg ut. "Kan du kjøre *Dittnavn* til flyplassen, mamma?" Spurte Caitlin moren sin. "nå? klokken er 9 på kvelden" Sa henne og så på klokken. Caitlin gidde henne et blikk, og henne reiste seg opp og tok nøklene og dere kjørte til flyplassen. Du satt og så på reindråpene som rant nedover vinduet. Denne gangen skulle du virkelig forlate Los Angeles, du skulle hjem til Norge. "Er du helt sikker på at du vil dra?" Sa Caitlin når dere kom frem til flyplassen. Du nikket og gikk ut av bilen og tok med deg kofferten din og veska di. "Takk for alt du har gjort mot meg" Sa du og gidde henne en lang klem og kjente du måtte gråte enda mer. Du så på henne som også hadde felt noen tårer. "Jeg kommer til og savne deg" Sa henne og gikk videre sammen med deg bort til innsjekkinga. "Her er biletten" Sa moren til Caitlin og gikk vekk fra dere og gidde deg et lite smil. Du gledet deg til og komme vekk fra all drama og begynne på et nytt liv uten Justin. "Jeg må gå nå" Sa du lavt og gidde Caitlin en til, lang klem. "Bare ring hvis du trenger meg" Sa henne og smilte lett. "Takk" Sa du og gikk inn i flyet. Du snudde deg og så at henne fortsatt stod der, og henne vinket til deg når henne så deg.

Du satte deg inn i flyet og la deg med en gang for og sove, du var så trøtt og sliten. Hvorfor skulle Justin absolutt ødlegge når dere egentlig hadde det så bra? Du våknet og tok opp veska di og speilet ditt. Du så rett og slett ikke ut, men du orket ikke og gjøre noe med det. "Flyet lander i oslo om 10 minutter, vennligst fest setebeltet" Sa en damestemme i mikrofonen. Du fikk garantert ikke sove nå, så du satte deg opp og så ut av vinduet og så utover Norge. Etter en liten stund kunne du kjenne et støt i bakken, og endelig var du fremme i Norge. Du gikk ut av flyet og hentet kofferten din. Det var midt på dagen i Norge og du gikk ut av flyplassen og kjente sola steike i annsiktet ditt. Du bestemte deg for og gå siden du ikke bodde så veldig langt unna. "OMG, ER DU KJÆRSTEN TIL JUSTIN BIEBER?" spurte en liten jente med langt blondt hår. "nei" Sa du og gikk videre. Du fikk mange blikk på veien og merket at mange stirret på deg og flere hadde kommet bort og spurt om du var kjærsten hans. Du trodde du skulle slippe dette. Du gikk til du kom frem til huset deres og gikk rett inn. "Hallo?" Spurte du og gikk inn. "*Dittnavn*, hva gjør du her?" Spurte faren din som lyste opp med en gang han så deg og samme gjorde Amalie som slang seg i armene dine med en gang. "Jeg savnet Amalie" Jugde du for og slippe og snakke om Justin. Du hadde på veien hjem fra flyplassen prøvd og fjerne sminken som hadde rent, for at faren din ikke skulle mistenke noe og spørre om alt mulig. "Kan du legge Amalie?, jeg må dra og handle og litt sånn" Sa faren din og gikk mot døra. "okei" mumlet du og tok med Amalie og gidde henne litt mat og tok henne med opp i den store dobbeltsenga di og la deg ned sammen med henne og sovnet. Endelig var du ferdig med Justin.....

HUSK AT I ALLE DISSE DELENE JEG HAR SKRIVD, ER DU OG JUSTIN 15 ÅR GAMLE. NY SESONG KOMMER IMORRA OG DA ER DERE 17 ÅR GAMLE, TROR DET BLIR 2-3 SESONGER! jeg kommer ikke til og begynne på del 1 igjen, men fortsetter videre.

VIL DERE HA FØRSTE DEL AV SESONG 2 IKVELD & HVA SYNTES DERE OM SESONG 1?

Eline Belieber

DEILIG, IKKE SANT?
OMB, hvor deilig han er... Han blir kjekkere og kjekkere for vær dag jo. Ikke sant? heheBenedikte Bieber 

Historie del 39 # Love me


Du fulgte med på bevegelsene Justin gjorde og prøvde og gjøre det samme, du følte deg helt dum der du stod selvom du hadde gått på dansing i 6 år, og kunne dette. Det gikk helt fint, og Justin kjente deg tydeligvis ikke igjen, helt til du snublet og solbrillene dine datt av. Hva skulle du gjøre nå?

_____________________________________________________________________________________________

 Du tok tak i de svarte solbrillene som hadde falt av og reiste deg opp og løp ut. Du ante ikke hvor du skulle løpe så du løp mot nødutgangen og stoppet og var helt andpusten. Tenk om Justin hadde sett at det var deg? "Går det bra?" Spurte Caitlin som kom nesten rett etter deg. "Kan vi bare dra hjem fort?" Sa du irritert men samtidig lei deg. "Ja okei, jeg ringer en taxi" Sa Caitlin og tok opp mobilen sin og ringte til en taxi. "De er ikke her før om 10 minutter, vi kan gå bort på butikken og kjøpe litt godteri, så kan vi ha en skikkelig jente kveld, sånn at du får noe annet og tenke på" Sa henne og smilte til deg og begynte og gå bortover mot butikken som lå rett ved. Det hadde nesten blitt helt mørkt i L.A og de eneste lysene var gatelysene. Dere gikk bortover og hørte havet slo mot steinene og at det blåste "Det blir deilig og komme hjem" Sa Caitlin når dere kom inn i butikken. Du mumlet noe som tydet på ja og gikk sammen med henne inn i den store mat butikken. Henne fant frem en stor pose med ostepop, brus og sjokolade. "Vi kommer til og bli så sinnsykt kvalme" Sa du til henne og så på alt dere hadde kjøpt. "Der er taxien" Sa Caitlin og pekte mot en taxi som stod 10 meter unna. "Sikker på at det er den?" Sa du og så på henne. "Ja, hvem ellers?" Sa henne og lagde en liten grimase.

Når dere kom hjem til sommerhuset til Caitlin satt moren hennes og en gutt i sofaen og så på tv. "Hei mamma, vi går opp på rommet ogsånn vi" Sa Caitlin til moren sin og fant frem noen glass og skåler og tok de med opp på rommet. "Hva skjedde med deg og Justin egentlig?" Sa henne og satte seg opp i den myke senga nesten rett ved siden av deg. Du fortalte alt og kjente flere tårer hadde rent ned annsiktet ditt. "Han gjorde nesten akkuratt det samme med meg, den gutten er ikke til og stole på" Sa henne og ristet på hodet. Du sjekket mobilen din og du hadde ikke fått noen meldinger fra Justin, noe du egentlig syntes var litt rart. "Skal vi se en film?" Sa Caitlin og fant frem noen filmer. "finn en film, jeg skal bare gå og skifte" Sa du og fant frem noen daffe klær fra kofferten din og gikk og skiftet.

dreams come true

Du satte håret ditt i en hestehale og så deg selv i speilet. Du savnet Justin, men du kunne ikke tilgi han for det han hadde gjort. Du gledet deg mest til og komme hjem til Norge og glemme alt som hadde skjedd. Du stod lenge foran speilet og så på deg selv gråte. "*Dittnavn*, er du snart ferdig?" Spurte Caitlin fra rommet. Du tørket vekk tårene og gikk inn i soverommet der henne hadde gjort klart med godteri. *dingdong* Det ringte på døra. "Jeg åpner" Sa Caitlin og reiste seg opp av senga. "Uhm, det er til deg" Sa Caitlin når henne kom opp igjen. Bak henne kom Justin..

VIL DERE HA MERE ?

14 kommentarer og neste del kommer (det er lov og kommentere 2 ganger. JEG SJEKKER IP-ADRESSEN!!)

Eline Belieber

Historie del 38 # Love me


Etter en liten stund etter venting kom Ellen ut, og du kunne med en gang kjenne henne igjen fra alle showene. "Så.. Vi har en spesiell gjest her i kveld. Ta godt imot Justin Bieber" Sa henne høyt og smilte.

_________________________________________________________________________________________

publikumet begynte å skrike som bare det. En kjekk gutt med svart skjorte og blå bukse løp ut og ga Ellen en klem. ''Så Justin!'' sa Ellen og satt seg ned på sofaen med Justin ved siden av. ''Vi har mange med spørsmål idag, du har jo vært i Canada i nesten hele sommer, tour og greier altså!'' sa hun glad. ''Ja det har vært en utrolig spesiell opplevelse, spesielt når jeg var i Canada, tror det er en av de  beste sommerene jeg har hatt på lenge. Rett og slett fordi jeg ble kjent med så mange nye folk!'' sa Justin glad og ga et av de søteste smilene. Innerst inne holdt du på og smelte, men du hatet han for det han hadde gjort. ''Vel, lilla Tiara på 15 år lurer på om det er noe jenter i ditt liv akkurat nå, husk, du skal alltid være ærlig med meg!'' sa Ellen og ga Justin et ironisk blikk. "Det er litt komplisert" Sa Justin og så ned. "Aha, jeg skjønner. Også har vi er spørsmål fra ei som heter Caroline, henne lurer på om du fortsatt elsker *Dittnavn*?" Sa Ellen og så ut mot publikum. Du kjente du ble kvalm og hadde bare lyst til og løpe ut. "Hvorfor fortalte du ikke at Justin skulle komme?" Sa du lavt og så på Caitlin som satt og tygde på tyggis. "Jeg visste det ikke" Sa henne og smilte til deg og så utover mot scenen igjen. "Helt ærlig, så var jeg og henne bare venner" Sa Justin og så ned i gulvet. Du kunne ikke tro det Justin nettopp hadde sagt, hadde han brukt deg? Det ble rolig i salen etter en god stund med skriking av gale fans. Du så på den store skjermen av Justin så opp og at øynene hans var helt blanke. "Var ikke du og Justin sammen da?" Sa Caitlin og så spørrende på deg og hevet et øyebryn. Du kjente du bare hadde lyst til og gråte, du hadde ikke kommet hit for og se Justin såre deg enda mere enn det han hadde gjort fra før, men du hadde kommet for og prøve og ha noe annet og tenke på enn han. "Jeg trodde det me-" Sa du og stoppet fordi Ellen begynte og snakke igjen.   

 

"Så, Justin.. Jeg har sett at du er utrolig flink til og danse" Sa Ellen og så spørrende på Justin. "Kan du ikke ta og vise oss litt?" Sa Ellen igjen og smilte. "Jeg skal gjøre det hvis en frivelig fra publikum blir med og danse"  Sa han og smilte, men du kunne se noe med blikket hans at han var lei seg og at han egentlig bare faket smilet han lagde. "Okei, da tar vi henne" Sa Ellen og pekte rett mot deg, du tok på deg hetta og solbrillene for at Justin ikke skulle kjenne deg igjen. "Kom ned hit" Sa Ellen og smilte imens Justin stod ved siden av henne og så fortsatt like trist ut. "Det går bra, bare gå ned" Sa Caitlin og gidde deg et tegn på at du skulle gå ned på scenen. Du merket alle i salen stirret på deg og ventet på at du skulle gå ned og danse med Justin. Ellen kom opp og tok deg i armen og gikk blid sammen med deg ned. Du la fra deg tingene du hadde i hånda og fulgte etter. Du kjente hodet ditt verket og du ante ikke hva du skulle gjøre. Du stod på scenen og så alle øyene stirre på deg og Justin. Du håpet virkelig ikke Justin hadde sett annsiktet ditt, selvom du hadde prøvd og skjule det så bra som mulig med de store solbrillene dine. "Okei, er dere klare?" Sa Ellen og skrudde på musikk. Du fulgte med på bevegelsene Justin gjorde og prøvde og gjøre det samme, du følte deg helt dum der du stod selvom du hadde gått på dansing i 6 år, og kunne dette. Det gikk helt fint, og Justin kjente deg tydeligvis ikke igjen, helt til du snublet og solbrillene dine datt av. Hva skulle du gjøre nå?

192857034_large

HVA TROR DU SKJER OG VIL DERE HA MERE ?

12 kommentarer og neste del kommer ! (det er lov og kommentere 2 ganger)

Eline Belieber

Bieber facts maraton #3


 • Joe jonas tweetet en gang;'' i cry because i love justin bieber''-
 • Justin; visst du vil leve livet, ikke ta noe i livet seriøst..
 • Justin;'' jenter er ikke dem som skal vise at de liker gutten, det er gutten som skal være gentelman og vinne jenta,.ingen jenter skal jobben for den de elsker''.
 • Justin hater at folk tror han er dø pga. han ikke har tweetet på noen få dager.
 • Justin synes han har stygge tær.
 • fan; nevn 1 ting du kommer til å gjøre i løp av en måned, Justin; ''sove.. helt klart sove..''
 • Når Justin er i dusjen er hans favoritt linje å syne "I'm super cool, super hot, i'm the guy you like a lot" fra sangen til Miley.
 •   Justin elsker bursdagskakene han får på bursdagen sin.
 • Pattie har sagt at henne ser på Ryan og Chaz som hennes 2 andre sønner.
 • Pattie har sagt at Justin var en gal baby og gråt mye.
 • han liker pannekaker bedre enn vafler.
 • Justin hater når folk biter negler.
 • En gang tråkket Justin på en bie.
 • Justin kalte en fan "sexy" og henne begynte og gråte.
 • Justin sendte Erin (stemoren hans) blomster på morsdagen.
 • Justin liker ikke vann med kulsyre.
 • Favorittpizzaen hans er med pepperoni og masse ost.
 • Han liker når fans har bilde av han på twitter.

Tumblr_lnrs0lvcht1qmso3ro1_500_large

Haha, dør av det bilde!

VIL DERE HA MERE BIEBER FACTS?

Eline Belieber

 

Bieber Facts Maraton #2


Han favoritt brus er Sprite

Hans favoritt pai er eple pai.

Han hater uggs!

Justins slange heter Johnson og han er en Boa Constrictor.

Justin stnes det hadde vært kult å laget en frokostblanding som het ''Bieber Flakes''

Justin hater når gutter dømmer jenter etter utseende.

Justin liker jenter som bruker Converse fordi han synes de matcher med hans Supras.

Når Justin tygger tyggis og lager bobler sprekker alltid Jazmyn dem.

 

 

- DinaBieber

Bilder fra Georgia awards


Tumblr_lrptw2xu7e1qhft5ko1_500_largeTumblr_lrptkzurgd1qhft5ko1_500_largeTumblr_lrpn58aqcd1qez0uvo1_500_largeTumblr_lrphvfsv7y1qf7erdo1_1280_largeTumblr_lrphzzuzfe1qd89xyo1_r1_500_large

Kvelden ble hold på Cobb Energy Performing Arts Center og Justin var der for å vise sin hyllest til vokaltrener Mama Jan!

Felicia har postet ut videoene av da han synger, så bla litt lengere ned hvis dere vil høre det. VELDIG bra! 
Derfor tweetet han dette!:

#jdbnorway

Eline Belieber

Pattie og Selena har samme kjole


#Justindreambieber

Eline Belieber

Bieber Facts Maraton


Gutter betaler 150$ for å få Justin Bieber hårfrisyren

Grunnen til at Justin ikke liker katter er fordi at han en gang drømt at en katt spiste han.

Justin gråt ikke da han fikk sin første tattoo, han sa at det bare gjorde vondt

Han liker ikke at jenter drikker alkohol, grunnen er at han ikke liker det selv.

Justin Bieber sin twitter er verdt 2,892,543 $ ifølge www.whatsmytwitteraccountworth.com

Justin liker blåe øyne.

Da Justin sang cover låter på youtube, dedikerte han en sang til en hjemløs mann. Han ville gi mannen håp.

Justin pleide å være redd for torden.

Justin skrev Never Let You Go for Caitlin Beadles.

Justin pleier å få MIGRENE hvis han har jobbet hard.

Han liker jenter som har fine navn og mørkt hår

Han har bare datet en lyshåret jente i livet sitt.

 

- DinaBieber

Justin Bieber Performing At The GA Music Hall Of Fame


DEILIG!! Han har er deilig stemme, så jeg holder på og smelter her jeg sitter...
Benedikte Bieber

JELENA
Hva synes du om Jelena? synes du de passer sammen, eller ikke?


Benedikte Bieber 

NYE BILDER AV JUSTIN OG SELENA

Har du sett disse bildene før?Benedikte Bieber

Historie del 37 # Love me


 "Flyet til Oslo, Norge letter om 20 minutter, vennligst gå ombord" Sa en myk damestemme i mikrofonen. Du merket tårene dine rant og rant. Og du reiste deg opp og tok veska di og gikk mot flyet. "*DITTNAVN*?" ropte en stemme bak deg og tok tak i deg.

_________________________________________________________________________________________________

Du snudde deg og måtte tenke før du la merke til hvem det var. "Caitlin?" Sa du og smilte. "Hva gjør du her?" Spurte henne og så på deg. Du orket ikke og forklare alt om deg og Justin så du prøvde og finne på en unnnskyldning. "Jeg skal til Norge, har vært på ferie" Sa du og prøvde og smile til henne. "Okei, men kan du ikke heller bli med til meg?" Sa henne og smilte stort. Hva skulle du si nå? poenget var jo at du skulle vekk fra Justin. "Bor ikke du i Canada?" Sa du og så spørrende på henne. "Jo, men vi har sommerhus her i L.A" Sa henne og fiklet med det lange brune håret hennes. "greit, men jeg drar hjem om 2 dager" Sa du og snudde for og gå tilbake. Justin kom sikkert ikke til og finne deg uansett, og du visste at Caitlin hadde gått igjennom det samme. "Hva med kofferten min?" Sa du og så stresset på henne. "Vi kjapper oss, så får vi sikkert henta den" Sa henne og tok deg i armen og dere løp bort til en som jobbet der og fikk henta kofferten din.

"Går det bra med deg? du ser ikke så veldig blid ut akkuratt" Sa henne når dere hadde satt dere inn i taxien som skulle kjøre dere til sommerhuset dems. "Jada, det går helt fint. Er bare litt sliten" Sa du og tok opp mobilen din. Du orket ikke og fortelle henne om alt nå, du skulle heller vente til etterpå. "Okei" Sa henne og sukket. "Dere er fremme" Sa damen som kjørte taxien. "allerede?" Sa du og fniste. Du følte at det var litt rart at du skulle bo hos Caitlin i 2 dager uten at du nesten ikke kjente henne, men du følte egentlig at du hadde kjent henne i flere år. Og henne minnet deg veldig om Andrea. "Det er kjempefint her jo!" Sa du glad og trillet kofferten din inn mot et nydelig sommerhus.

Tumblr_lr3izbnuqv1qmvqfko1_500_large

"Vi arvet det av tanten våres, som døde av kreft for et år siden" Sa Caitlin og så ned. Du visste egentlig ikke hva du skulle si, så du prøvde og bytte tema. "Er du alene her, eller med familien din?" Sa du og tok veska di og la den fra deg. "Mamma og Christian kommer etterpå" Sa henne og smilte. "Okei, men hvor skal vi sove?" Sa du og smilte til henne imens dere gikk innover en kjempefin stue med moderne møbler. "Her" Sa henne og viste deg et rom som dere skulle sove på sammen.

Tumblr_lrkwq3ag4l1qj6l9so1_500_large

"wow, er det ditt rom?" Sa du og så utover det finne rommet og satte fra deg kofferten ved senga. "Jepp" Sa henne og satte seg ned i sofaen. "Hva skal vi gjøre nå da?" Sa du og dro hånda di imellom håret ditt. "Jeg har 2 biletter til Ellen i kveld, Mamma skulle egentlig få den ene. Men du kan sikkert få den du, så kan vi dra sammen!" Sa henne og smilte. "Jepp" Sa du glad, du hadde nesten glemt alt med Justin, og det var utrolig deilig og slippe og tenke på det hele tiden. "Bra, men vi bør kanskje komme oss dit nå, siden klokka er 6 og det begynner om en time" Sa henne og tok på seg en cardigan som hang på en av knaggene. "Ja, skal bare sminke meg først" sa du og tok opp speilet ditt og sminket deg litt, det var da du innså hvor dum du så ut uten sminke.

litt senere:

Dere viste damen som stod ved kassa bilettene og henne gidde dere et tegn på at dere kunne gå inn. "Tusentakk for alt, Caitlin" Sa du og smilte til henne når dere hadde satt dere ned. Du tok de store solbrillene du hadde på deg og tok de på hodet. "Bare hyggelig" Sa henne og smilte til deg. Etter en liten stund etter venting kom Ellen ut, og du kunne med en gang kjenne henne igjen fra alle showene. "Så.. Vi har en spesiell gjest her i kveld. Ta godt imot Justin Bieber" Sa henne høyt og smilte. 

VIL DERE HA MERE ?

Eline Belieber 

 

Historie del 36 # Love me


Du bladde lengre opp for og se tidligere meldinger. "Okei, jeg kan komme til deg nå. Snakkes søta<3" Stod det på en av meldingene Justin hadde sendt. Du kastet mobilen i gulvet hardt og gikk raskt mot rommet ditt, nå hadde du virkelig fått nok.

_______________________________________________________________________________________________

Du kjente en tåre rende nedover kinnet ditt imens du gikk mot soverommet du og Justin delte. "Hvorfor gjør Justin dette mot meg?" Sa du lavt til deg selv og dro ut kofferten din av skapet og kastet alle klærene dine med all makt i kofferten. Justin hadde virket så perfekt og snill mot deg, hvordan kunne han være utro? tenkte du for deg selv og puttet de siste tingene i kofferten din og presset den igjen. Du fant frem noen klær du kunne ha på som passet til og fly med.

☁ in all this chaos, we found safety

Du gikk bort til speilet og så på deg selv lenge. Du klarte ikke se på deg selv i speilet, du så helt forferdelig ut. "hvorfor meg?" hvisket du til deg selv og fant frem en veske du kunne ha tingene dine i og trillet kofferten din ut. "Hvor har du tenkt deg, lillevenn?" Sa Kenny og stirret mystisk på deg. "Jeg skal hjem" Sa du og gikk videre. Du ville ikke at han skulle se at du gråt. "Jeg vil beklage hvis du føler jeg har vært litt sur mot deg i det siste, men jeg vil bare det beste for Justin. Og du virker som en utrolig bra jente til Justin" Sa han og trakk litt på smilebåndet. Du kjente tårene fosse ut. "Jeg er tydeligvis ikke bra nok for han" Sa du og gikk ut døren til hytta og gikk imellom lobbyen og bestilte en taxi.  Du stod og ventet i noen minutter før en gul taxi stoppet utenfor hotellet. "Til flyplassen" Sa du og ga mannen en 5 dollar seddel. Du så ut vinduet, og så at været bare ble tristere og tristere. Du ante jo egentlig ikke hvor du skulle dra. Canada eller Norge? "Ikke for og bry meg, men går det bra med deg?" Spurte mannen som kjørte taxien, som tydeligvis hadde sett på deg i speilet. "Jada" Sa du og faket et smil.

Justin sitt synsvinel:

Jeg tok på meg noen røde supras og gikk ut døra og lot *Dittnavn* sitte igjen med et skuffet blikk. Jeg gikk bortover veien og kjente regnet dryppe i håret mitt. Jeg visste ikke hvorfor jeg gjorde dette. Jeg gikk til jeg kom frem til huset til Caroline. Jeg følte alt ble feil. Men Caroline virker som en utrolig søt jente, men vil jeg virkelig velge henne fremfor *Dittnavn* ? "Sorry, Caroline" Sa jeg og løp ut døren. Jeg vil ikke ødelegge det jeg hadde med *Dittnavn*, jeg løp andpusten inn døra og ropte på henne, men fikk ikke noe svar. Jeg gikk inn på soverommet og så det var helt tomt der, jeg gikk inn på kjøkkenet og så et brev som lå rett vedsiden av mobilen min som lyste, hadde henne virkelig dratt?  Nå kom jeg til og miste henne for alltid..

Du gikk ut av taxien og inn på den store flyplassen. Du hadde bestemt deg, du skulle til Norge. "Hvor skal du da?" Sa damen som stod og tok i mot kofferten din og smilte. "Norge" Sa du og så ned på skoene dine. "En bilett?" Spurte henne igjen. "Ja" Sa du og tok imot biletten du fik av henne. Du satte deg ned på noen gråe stoler og så på alle flyene som gikk opp i luften. Du hadde ikke lyst til og forlate Los Angeles i det hele tatt, men Justin hadde vært utro mot deg. "Flyet til Oslo, Norge letter om 20 minutter, vennligst gå ombord" Sa en myk damestemme i mikrofonen. Du merket tårene dine rant og rant. Og du reiste deg opp og tok veska di og gikk mot flyet. "*DITTNAVN*?" ropte en stemme bak deg og tok tak i deg. VIL DERE HA MERE ? 10 kommentarer!

Eline Belieber 

Vil DU ha sjansen til og vinne en Bieber cd?


Ha

r du lyst til og vinne Cden til Justin Bieber?

My worlds

For hvis du går inn: HER!

Allt du skal gjøre, er og kommentere, og skrive hvem som er din

favoritt i TOPP posterspesialen, og hvorfor :) Da er du med i trekningen!

 

-Skal du delta?

Celina Drew =)

Mitt bieber rom


Dette er rommet mitt, har ikke hengt opp alle plakatene mine enda da. Dårlig kvalitet pga iphonebilder.. Har du lyst til og vise ditt bieber rom ?
Eline Belieber

Bieber facts


Justin fikk 1 million followers 30 januar 2010

Justin er redd for at om noen år, så kommer alle til og glemme han

Justin hater når en jente legger ut et bilde og skriver "jeg er stygg". Han syntes alle jenter er vakre

Justin sin favoritt sang når han opptrer er down to earth

Pcen til justin heter welma

Justin: caitilin is a good girl, but She can not dance

Hvert 3 sekund sier noen justin eller bieber

Justin syntes jenter er utrolig søte når de sover

Jazzy har en tshorte som det står "i <3 justin" på


Vil dere ha mere ?
Eline belieber

Bieber facts


Justin fikk ny hårfrisyre mandag 21.februar 2011 klokka 12:28

Favoritt tyggisen hans er jordbær

Han er veldig glad i bringebær

Han er født på st. Jude hospital

Justin og pattie bodde i de fattigste gatene i stratford

Justin gråt når rulleteksten på NSN kom på premieren

Han har en tshorte det står "i <3 fans" på

Beliebers sier: oh my bieber, og justin sier: oh my beliebers

Vil dere ha mere facta ?:)
Eline belieber

Bilde vs bilde


Hvilket bilde likte du best?

Foresten, jeg satt og skriver en LANG historiedel. Og alt ble sletta..
Eline belieber

Nye bilder av Jelena


 

Tumblr_lrln7utoiw1qdrjcxo1_500_large

Tumblr_lrlm4yzkux1qdrjcxo1_500_large

Tumblr_lrm4yjdcog1qczmzbo1_500_large

HVA SYNTES DU & SYNTES DU DE ER SØTE SAMMEN ?

Eline Belieber 

Historie del 35 # Love me


Du merket 2 av de stirret litt rart på dere. Da du så hvem henne ene var kjente du en klump i magen. Henne reiste seg opp og gikk mot Justin og smilte. "HVA FAEN GJØR HENNE HER, JUSTIN?" Sa du irritert og gikk raskt ut av kinoen.

_______________________________________________________________________________________________

Du gikk surt ut av kinoen og så at Justin sto igjen med et rart blikk. Hvorfor hadde du klikka helt? Det kunne jo hende at henne bare hadde kommet tilfeldig, eller at Justin bare så på henne som en venn. Du tørte ikke og gå tilbake og be om  unnskyldning, da hadde du følt deg for dum. "*DITTNAVN* VENT" ropte stemmen til Justin som kom nærmere deg. "Hvorfor gikk du bare?" Spurte han og prøvde og stoppe deg. "Jeg.. Vet ikke" Sa du og ante ikke hva du skulle si. "Unnskyld, jeg skulle sagt at jeg inviterte henne. Hun hadde ikke noen og være med og følte seg alene, så henne ringte meg" Sa Justin lavt og så ned i bakken. "Så du har gitt henne nummeret ditt å?" Sa du enda mere irritert. "Nei, det er ikke sånn du tror. henne er en venn, ikke noe mere" Sa Justin og faket et smil. "Greit" mumlet du og bestemte deg for og ikke klikke helt og du valgte og stole på Justin. "Skal vi gå inn igjen?" Sa han og smilte til deg, og du kunne virkelig ikke motstå det smilet. "okei" Sa du lavt for degselv og gikk etter han inn. "Prøv og vær hyggelig mot henne, hun har ikke gjort deg noe" Sa Justin inn i øret ditt for at henne ikke skulle høre det. "Hei, jeg er Caroline" Sa jenta med en gang dere kom bort og smilte stort, du kjente du ble kvalm inni deg og hadde bare lyst til og slå til henne, du tålte ikke falskheten hennes. "Ehm, hei" Sa du småsurt og gikk videre for og kjøpe popcorn. Du tok frem en stor bøtte med popcorn og gikk og betalte. "Du vet hvor mye kalorier det er i popcorn eller?" Sa Caroline frekt og sto med vannflaska si i hånda som henne hadde kjøpt. "åhh, herrig-" Sa du lavt, men stoppet når du så Justin gidde deg et blikk. Du bestemte deg for og holde ut, Justin kunne jo være med venner han å uten at du skulle klikke helt. Under hele filmen satt Caroline og snakket med Justin, og du følte deg helt usynelig. Når filmen var ferdig gikk dere ut og stod og ventet på taxien som skulle komme. "Sorry at jeg inviterte henne" Sa Justin og kysset deg i pannen og det hørtes ut som han virkelig mente det. "Det går bra, så lenge jeg slipper og se henne noe særlig mere" Sa du og fniste. "Der er taxien" Sa Justin og tok deg i hånda og satte dere inn. Justin begynte fort og kysse og flørte med deg. "Justin, stopp. Det kiler" Sa du og trakk deg unna på tull. "Sorry, jeg kan ikke motstå deg" Sa han og kysset deg på munnen igjen. "Vent til vi kommer hjem" Sa du og smilte. Du merket at taxi sjårføren stirret på dere i speilet, og du kjente fort at du ble flau. "Dere er fremme, det blir 8 dollar" Sa mannen og åpnet dørene for dere. Justin tok frem noen penger og gidde de til han og gikk sammen med deg inn i hytta deres. Du hørte det viberere i mobilen til Justin og han tok den opp og begynte og taste. "Jeg må på et møte, jeg er hjemme i 9 tiden" Sa han raskt og gikk og tok på seg jakka si. Du satte deg skuffet ned i sofaen. Hva skulle du gjøre nå? "Det er bare og bestille noe mat hvis du er sulten, jeg må kjappe meg" Sa han og kom mot deg og kysset deg fort på leppene og forsvant ut døra. Du hørte det døre under puta og letet til du fant mobilen til Justin. "En melding" Stod det på skjermen. Du følte deg utrolig slem som gikk inn på mobilen til Justin. Du åpnet samtalen og så at det var med Caroline. "Gleder meg" stod det på meldingen. Du bladde lengre opp for og se tidligere meldinger. "Okei, jeg kan komme til deg nå. Snakkes søta<3" Stod det på en av meldingene Justin hadde sendt. Du kastet mobilen i gulvet hardt og gikk raskt mot rommet ditt, nå hadde du virkelig fått nok.

X_a0d23272_large

DA ER MARATON IGANG! for hver historie del som kommer ut kommer jeg til og skrive "2 kommentarer og neste del kommer" og 2 kommentarer ekstra for hver del, det er kun lov til og kommentere 2 ganger på et innlegg!  Jeg rekker desverre ikke og skrive HELE tiden, fordi jeg blir utrolig sliten av det. Og jeg har et liv jeg å, haha. Håper dere skjønner. Jeg får ny pc lader i 6 tiden idag, så da blir det ikke noen deler før det.

VIL DERE HA MERE ?

Eline Belieber Historie del 34 # Love me


"Love you, shwaty" hvisket Justin til deg og lente seg mot deg og presset leppene hans inntil dine. Du kjente tungen hans leke med din og sånn holdt dere på i flere minutter før du la merke til at noen stirret på dere litt oppe ved stranda. "Faen da" Sa du surt for deg selv.

__________________________________________________________________________________________

Du dro deg ned av Justin og gikk sammen med han opp mot håndklene. "Hva er det, jentami?" Spurte Justin og så rart på deg. Du pekte opp mot busken som var et stykke unna dere. Der sto iallefall 7 papparazzier og tok bilder av dere som sikkert hadde kommet på nettet allerede. "Kan vi dra?" Spurte du og så opp i de nydelige øynene til Justin. Han nikket og dere gikk opp til stranda der dere hadde hånklene deres. "De ødelegger serriøst livet mitt" Sa Justin og puttet hånklene deres ned i veska di og sukket. "Hvordan vet de egentlig at du er her i Los angeles?" Spurte du han når dere gikk fra stranden og på vei mot hotellet. "Aner ikke jeg, de eneste som vet at vi er her er vell Chaz og Ryan" Sa Justin og gikk fortere. Dere gikk til hytta deres og la fra dere veska. "Hva skal vi gjøre nå da?" Sa du og prøvde og komme på noe dere kunne gjøre. "Vet ikke jeg, vi kan jo dra på kino ellernoe sånt?" Sa Justin og slang seg ned i sofaen og fant frem iphonen sin. "Greit for meg, men sikker på at det er så lurt?" Sa du og satt deg ned vedsiden av han. "Jada, det går sikkert bra" Sa han og smilte til deg, selvom det virket som han var mere opptatt av mobilen sin. "Hei unger, hvorfor er dere hjemme så tidlig?" Sa Pattie og kom inn døren. "Papparazzier" Sa Justin irritert. "Åh, okei" Sa henne og sukket. "Men forresten, konserten ble flyttet til imorra pågrunn av at de ikke rekker og fly Taylor hit før imorra tidlig" Sa henne rett før henne gikk ut av døra. "Hvem er Taylor?" Sa du og så på Justin. "Taylor Swift, henne skal varme opp for meg" Sa han og smilte. "Okei, men jeg går og tar meg en kjapp dusj" Sa du og reiste deg opp. "Får jeg ikke være med?" Sa Justin og lagde valpefjes. "Nei, Justin" Sa du og fniste og gikk og dusjet og fant frem noe du kunne ha på deg.

Tumblr_llrj9g1bre1qfyjogo1_500_thumb_large

Du gredde igjenom håret ditt og krøllet det fort og gikk ut i stua. "Du ser nydelig ut. Er du klar?" Sa Justin og reiste seg opp av sofaen og smilte søtt som vanelig. "Jepp" Sa du og tok på deg noen solbriller og gikk ut sammen med Justin. "Hvor skal dere?" Sa Kenny småsurt og så skeptisk på dere. "Vi skal på kino, slapp av" mumlet Justin og gikk videre sammen med deg. "Han er ikke så ille egentlig" Sa Justin og fniste. "merker det" Sa du ironisk og fiklet med håret ditt. Justin hadde leid en bil og en privat sjåfør som sto klar når dere kom ut av hotellet og sammen satt dere bak i bilen uten og si et ord hele veien. Justin holdt på med telefonen sin hele tiden, og du merket du begynte og bli litt irritert, selvom du skjønte at han sikkert hadde mye avtaler og viktige ting. "dere er fremme" Sa sjåføren og åpnet dørene for dere. "Takk" sa du og gikk ut av bilen sammen med Justin. Dere gikk inn på kinoen som det nesten ikke var folk på, kun 3 jenter. Du merket 2 av de stirret litt rart på dere. Da du så hvem henne ene var kjente du en klump i magen. Henne reiste seg opp og gikk mot Justin og smilte. "HVA FAEN GJØR HENNE HER, JUSTIN?" Sa du irritert og gikk raskt ut av kinoen.

 

VIL DERE HA MERE?

Eline Belieber

Let's go get a lollipop!


Instagram (nytt bilde)
- DinaBieber

Can u find Jeremy?Ser du Jeremy ? haha x)

- DinaBieber

Bildeinnlegg
- DinaBieber

It's a Belieber thing!


putting hundreds of random songs on your iPod, but only ever listening to JB..

 

turning the volume up full blast when you hear justins songs on the radio

 

You know you're a belieber when you find things that remind you of Justin in almost every situation

 

Swag, Purple, Canada, Talent, Amazing, Small Town, Hair, Lips, Eyes, Guitar, Concert, Shawty, are more than words

 

when you hear someone say justin's name and you automatically turn around like it's your own name

 

Whenever you make a new friend, the first thing you ask them is "Do you like Justin Bieber?"

 

Knowing all the lyrics to a Justin Bieber song

 

*Call from unknown number.* Normal people: "I?ll just hit ignore." Me: "Maybe it's JUSTIN BIEBER! HELLO?!"

 

when you buy a magazine just for a single poster of Justin

 

Hearing the name Justin Bieber on the TV in a different room & running to the room like your life depended on it

 

Mom; I Just Need...me: SOMEBODY TO LOVE!! mom: I NEVER... me: SAY NEVER mom: you say that again imma me: TELL YA ONE TIME

 

Justin: "Go follow my bro (Twitter Username)!! We making hits! #Believe" Belieber's: "Yes, master."

 

The moment when you're typing, and you type 'justin' instead of 'just'

 

You drop everything and stalk Justin whenever he tweets something

 

When I hear: Canada, Justin, Supras, Purple, Swag, Ninja, even Chuck Norris?I think of Justin Bieber

 

You can't go a day without saying "Justin Bieber"

 


 

When someone says, "you know you love me" I automatically want to say< "i know you care"

 

#thatawkwardmoment when you'r parents are saying " when i was thirteen," and you shout :" I HAD MY FIRST LOVE!"

 

if push a little scream out when you see justin on TV.

 

randomly singing justin bieber songs in the middle of the street.

 

Having 658631541 pictures of Justin saved on your computer

 

On December 21st, 2012 , when everyone is running around all crazy, I'll be looking for @justinbieber on rooftops

 

Giving people Justin's life story when they ask you a question about him

 

Referring the beliebers as your second family

 

Your head turns around whenever you hear the terms, "Justin" or "Bieber".

 

When I see @justinbieber on TV my mom always thinks I'm having a epileptic attack

 

when something bad happens and you blame Nolan

 

when someone mentions 'justin bieber' and you turn your head like a ninja

 


 

Celina Drew =)

Gjesteblogger (Dina Eugenie)


Heisann :)
Dette er Dina, jeg er 15 år og bor i Bodø i Nordland. Jeg er gjesteblogger her og skal prøve å blogge så mye som mulig, men jeg går i 10. klasse så det blir mye tid til lekser da.
Jeg er en meget stolt Belieber og har vært det i snart 2 og et halvt år.

Jeg har vell ikke så mye mer å si,, og om du har lyst kan du besøke min blogg HER som jeg aldri blogger på så hadde det vært kult ;p

 

Her er et bilde av meg :)


om du lurer på noe er det bare å spørre ;)

- DinaBieber

Historie maraton


Jeg føler jeg skylder dere en maraton helg fordi jeg har blogget så lite historie. Så til helgen som kommer blir det maraton HELE helgen :)
Men nå skal jeg dra på trening, kanskje jeg blogger når jeg kommer hjem.

HVEM GLEDER SEG TIL MARATON HELG?
Eline belieber

Hvordan få Justin Bieber negler?


Dette trenger du:
-Rene negler ( Ikke noe neglelakk på)
-Sprit (Bruk gjerne vodka som et eksempel. Spørr foreldrene dine først) //antibac
-En helt blank neglelakk 
-Hvit eller lyserosa neglelakk, hvit gjør at bildet blir bedre, rosa gjør at den blir litt mer gjennomsiktig.
-Veldig små bilder av Justin som foreks. er printet ut fra words, google, aviser osv.
 


Steg 1:
Finn et bilde som du liker av Justin. I dette eksempelet blir det brukt lyserosa! La det tørke før du fortsetter.

Steg 2:
Hell litt sprit/vokda opp i en liten kork eller noe sånt, legg fingeren oppi i cirka 10 sekunder før du tar den opp igjen og legger på bildet.

steg 3:
Husk at du må legge bildet på med engang. Selve bildet skal selvfølgelig ligge mot neglen, og den hvite delen oppe.
-Trykk på bildet godt, fra alle kanter, og la bildet være på i 15 minutter, før du FORSIKTIG drar den av.
Tips. Blir det ikke nok væske, legg gjerne på litt mer vokda/sprit over selve bildet når du har den på neglen.


Steg 4:
Tørk forsiktig av om det ligger litt hvitt papir igjen på neglen.
La bildet tørke fint oppå neglen, før du forsiktig legger over blank neglelakk. Dette er for at bildet skal bli finere, og at det skal beskytte så bildet ikke går fort av,.Du kan også bruke fake negler hvis du ikke har lange selv. Bare til å gjøre det samme! ///jdrewbswag.blogg.no
Dette er superlett, og tar deg maks 30 min så har du Justin på alle neglene! Btw. Tusen takk til jdrewbswag for tipset.

//Bibses

-Celina Drew =)

Bilde VS Bilde :D


VS

VS

VS

VSHvilket likte du best? :D

-Celina Drew =)

Historie konkurranse


Nettet på pcn min er litt teit nå (blogger fra iphone nå). Men dere kan jo lese SWAGLIKEJUSTIN eller NINAJBFAN sin historie så lenge ? De har kjempe bra historie! Har savna og blogge historie i det siste, men har ikke så mye tid til det. Heretter skal jeg begynne og ta meg tid til og blogge historie hver dag.

Også har jeg tenkt på og ha en konkurranse. Men det kommer an på hva dere vil at man kan vinne. Bieberblad, 5 pakker med bieberkort, eller gensere ellernoe ? Hva sier dere til det ? Jeg kommer kun til og ha konkurranse hvis dere vil :)

VIL DERE HA KONKURRANSE, OG HVA VIL DERE AT MAN KAN VINNE ?
Eline belieber

Form this...


TO THIS ..

#PROUDBELIEBER
vet det skulle kommet historie idag, men pcen min hengte seg opp midt i skrivinga. Jeg må få meg ny pc snart tror jeg.
Forresten, håper dere tar godt imot den nye gjestebloggeren, Celina! Bare fint hvis flere vil gjesteblogge :)

Eline belieber

I`m taking a break


Heisann dere!

Jeg Benedikte må ha en liten pause fra bloggen i en uke eller to. For jeg må konsentrere meg om skole, venner og familie. Så derfor må jeg ta en liten pause, for det blir litt vanskelig og holde den oppdatert. Men når det blir høstferie til oss, tror jeg det blir mye mer blogging, selv om ikke ferien er så lang da, men da kommer det hvertfall mer blogging fra meg. Men nå tar jeg en liten pause i en eller to uker. Kommer egentlig helt ann på.

Jeg synes at jeg må legge fra meg dataen og være mer med familien, venner og holde på med skolearbeidet mer. Det kommer absolutt først. 
 
(meg)

Men hvis du vil gjesteblogge her på bloggen en liten stund så ikke Eline blir bloggende alene, så kan du legge meg til på msn, så kan vi bli bedre kjent og du kan få være med. Hvis du vil bli med og blogge på denne bloggen, så legge meg til her -> benedikteaune@hotmail.com på msn.


Benedikte Bieber 

Bilder fra instagram


Alle disse bildene er fra beliveinjdb


 Benedikte Bieber


hits