august 2011

Litt info om historien


Jeg har vært syk de siste dagene. så jeg har ikke orker og blogge så mye, håper dere forstår. Men imorra er jeg forhåpentligvis bedre og kan blogge mere historie! Hvis jeg rekker så blir det 4-5 deler, spørs om dere er flinke til og kommentere :)

Eline Belieber

HAHAHA


Eline belieber

Justin glemte og takke fansa


Sorry for dårlig bilde..

Hva syntes du om at han glemte og takke oss ?
Eline belieber

Historie del 18 # Love me


Dere spiste opp maten og gikk ut og satt dere på en benk ved stranden. "Du er utrolig vakker" Sa han og lente seg mot deg. Hadde han tenkt til og kysse deg?

_________________________________________________________________________________________

Han presset deg mot seg og kysset deg lenge, det var utrolig deilig og lidenskapelig. Du kjente tungen din leke med hans. Etter en lang stund slapp han deg. "Wow" Sa han og rødmet. Du lente hodet ditt på skulderen hans og flettet hendene deres sammen. Du lukket igjen øynene og sovnet på skulderen hans.

"*Dittnavn* sover du enda?" Hørte du Justin si. Du lukket opp øynene og så et hvitt stort rom og du lå i en diger dobbeltseng. "Herrigud, hvor er jeg?" Sa du fortvilet og dro av deg teppet som lå over deg. "Du sovnet når vi var på stranden, så jeg bærte deg hjem til meg, siden det er et stykke og gå til dere." Sa han og stod ved skapet sitt og dro av seg tshorta, du klarte ikke og stirre på annet en den stramme sixpacken hans. "Liker du det?" Sa han og smilte og kom bort til deg. "Gjett om" Sa du tilbake og tok opp mobilen din. 17 anrop, alle fra Ryan. Du orket ikke ringe han nå, du skulle jo egentlig svare på om du ville bli sammen med han. Men det ble for mye for deg akkurat nå.  Du sjekket klokka. "Herrigud Justin! klokka er 12 på dagen, som vil si at jeg har sovi her hele natta. Pappa kommer til og drepe meg"  Sa du og løftet mobilen din mot øre for og ringe han. "Slapp av, jeg sa ifra og han skjønte hvorfor jeg ikke gadd og gå hele veien hjem til der dere bor" Sa han og smilte til deg. Du la ned mobilen og pustet lettet ut. "Tusentakk" Sa du og smilte imot han. "Men jeg krever noe tilbake siden jeg er så snill" Sa han ondskapsfull og smilte. "Hvada?" Sa du og så han komme mot deg. "Et kyss" Hvisket han inn i øret ditt og klistret sine lepper på dine. Du følte du ikke fikk puste og trakk deg unna. Du ante ikke hva du skulle gjøre, det eneste som gikk i tankene dine var Ryan, Justin, Ryan, Justin. Du klarte rett og slett ikke og velge imellom de. Ryan kunne jo ikke bli sur for at du holdt på med Justin, siden dere var jo ikke sammen. Men samtidig fikk du dårlig samvittighet og følte deg som en player, noe som ikke var likt deg. "Jeg går ned og fikser noe mat til oss" Sa Justin og gikk ned trappen. Han var så utrolig omtenksom og søt. Men du likte Ryan å.. Du satt med mobilen i hånda og skvatt utrolig når den plutselig ringte. Ryan, såklart. Du tok den opp mot øre og hørte Ryan sin stemme. "Har du bestemt deg for om du vil bli sammen med meg eller ikke?"

 

Hva tror du at du svarer og vil dere ha mere historie ?

Eline Belieber

Historie del 17 # Love me


Du tok på deg en olashorts og en singlett også gikk du mot stranden og vasset lett uti og kjente det kalde vannet og sanden gå imellom beina dine. Plutselig hørte du en kjent stemme bak deg "*Dittnavn* ?"

___________________________________________________________________________________________

Du snudde deg, der stod Justin.  "Hva gjør du her?" Spurte du og så på han. "Jeg gikk forbi og så deg. Hvorfor er du her alene så sent?" Sa han bekymret. "Jeg trengte og tenke litt for meg selv, også kom du.." Sa du og smilte til han. Dere satte dere ned i sanden og snakket om alt mulig, heldigvis for dere var det ingen papparazzier ute nå. Du fant ut at Justin var like gammel som deg, 15.  Du tok armene over beina dine siden du var så kald. "Jeg ser du fryser, vil du låne jakka mi?" Sa Justin og gidde deg jakka hans. "Takk" Sa du og så utover havet. "Hvor lenge skal dere egentlig være her?" Spurte Justin og så deg inn i øynene. "Hele sommeren" mumlet du og gredde handa di imellom håret ditt. "Okei, så bra. Skal være her hele sommeren jeg å" Sa han og lyste opp. Hvorfor var det bra? tenkte du og tok opp mobilen din. "Hvem er det bilde av?" Spurte Justin siden han hadde sett bakgrunnsbilde ditt på mobilen din. "Søsteren min, Amalie. Henne er hjemme i norge" Sa du og begynte og tenke på henne, du savnet henne utrolig mye. "Oja, jeg har også en søster. Men henne bor hos pappa, er skilsmisse barn" Sa Justin og så utover havet. Justin tok den ene armen sin rundt deg og holdt deg godt fast. Du følte deg så trygg, helt til du kom på Ryan. "Jeg tror jeg må gå, snakkes imorra" Sa du og fortet deg hjemover. Du så han satt igjen med et skuffa ansikt, men du følte at alt ble helt feil. Du holdt på med Ryan, ikke Justin. Hvis Ryan hadde fått vite at Justin hadde holdt rundt deg og at du skulle finne på noe med han imorra, hadde han antageligvis drept Justin. Du løp andpusten opp trappa og inn på rommet ditt der Andrea satt og så på film. "Hvaskjer med at du var borte i to timer?" Sa henne og så på deg. "Jeg var med Justin, også kom jeg på at det ble helt feilt ovenfor Ryan, så jeg løp hjem." Sa du uten og puste. "Skjønner" mumlet henne og rotet i kofferten sin og tok opp en pose med potetgull og sjokolade som henne hadde tatt med fra Norge. "Haha, smarting" Sa du og fniste. Dere satt og så på film til seint på kvelden og sovnet i 1 tiden.

Neste dag våknet du av at Andrea romsterte rundt på rommet. "Er det mulig og få litt fred eller?" Sa du og faket et smil. "Haha, nei" Sa henne og gikk inn på badet. Du bestemte deg for og stå opp og gikk og fant noen klær. Hvordan skulle det bli og møte Justin når du hadde avvist han igår? tenkte du og tok opp mobilen din. "Sorri for det igår, men skulle vi møtes idag? - Justin <3" Stod det på den. "Går bra, var min feil.. Jeg kan møte deg på stranda om en time?" Skrev du tilbake og fant noe du kunne ha på deg. Du tok på deg litt maskara og rettet håret ditt.

Tumblr_lqqrlnlo7v1qi0zfno1_400_large

Du gikk ned mot stranden og så at Justin stod der. "Hey" Sa han og ga deg en klem. "Så.. Hva skal vi finne på?" Spurte du han. "Vi kan dra og spise på MCcdonalds?" Sa han og smilte som om det var verdens beste ide. "Okei" Sa du og fniste. Dere gikk mot en MCcdonalds som lå ganske gjemt i stratford som ingen papparazzier ikke kunne møte dere. "Hvor lenge har du vært kjent?" Spurte du han mens dere satt og ventet på maten. "Ikke så lenge egentlig, men har fått utrolig mange beliebere og papparazzier etter meg på kort tid" Sa han og så dypt inn i øynene dine. "Hvem er beliebere?" Spurte du og følte deg utrolig dum. "Det er det fansene mine kaller seg" Sa han stolt og tok i mot maten som en ung mann kom med. Dere spiste opp maten og gikk ut og satt dere på en benk ved stranden. "Du er utrolig vakker" Sa han og lente seg mot deg. Hadde han tenkt til og kysse deg?

Vil dere ha mere?

Eline Belieber

Historie del 16 # Love me


Du så Ryan komme mot deg og du satt deg litt lengre vekk fra Justin. "*Dittnavn* kan jeg få to ord med deg?" Sa han og så alvorlig på deg.

___________________________________________________________________________________________

Justin gidde deg et rart blikk, men du fulgte etter han. Dere satt dere ved et bord litt unna de andre. Du kjente han tok handa si oppå din hånd. "Jo, det jeg lurte på.." Sa han og virket utrolig stresset. "Jeg liker deg veldig godt, og selvom vi bare har kjent hverandre i to dager så vet jeg at du er en het fantastisk person og jeg lurte på om du ville bli sammen med meg" Sa han og så spørrende på deg. Du ante rett og slett ikke hva du skulle svare. Du kjente han nesten ikke, men likte han utrolig godt. Men samtidig hadde du fått følelser for Justin å. "Ryan, jeg.." Sa du og ble forstyrret av han. "Du kan godt bestemme deg til imorra hvis du ikke vet hva du skal svare. Jeg skjønner deg." Sa han og begynte og gå mot de an, du fulgte etter. Det eneste du klarte og tenke på var hva du skulle svare. Du visste at Ryan kom til og bli skuffet hvisu svarer nei. Du satt deg ned vedsidenav Andrea og sa ikke et ord. "*Dittnavn* er det noe?" Sa Andrea og så på deg. "Nei, eller.. Jeg kan forklare etterpå." Sa du rolig for og ikke forstyrre for Nolan og Chaz som hadde konkurranse om og drikke opp colaen sin fortest. "Okei" Sa Andrea og sukket. Dere kjørte de likt hjem som dere hadde gjort til, bare at du heller satt baki med Andrea, enn Ryan. Siden dere skulle hjem til deg, slapp dere av Ryan på veien siden han bodde der. Dere kjørte mot leiligheten deres og du tok av deg belte og puttet mobilen din i veska. "Er det her?" Sa Justin søtt og smilte. "Ja, takk for at du kjørte oss hjem" Svarte du sukkersøtt. "Bare hygggelig. Jeg ringer deg imorra" Sa han og blunket før han kjørte videre. Klokken var halv 9 og du bestemte deg for og gå ned på stranden for og få litt luft. Du tok på deg en olashorts og en singlett også gikk du mot stranden og vasset lett uti og kjente det kalde vannet og sanden gå imellom beina dine. Plutselig hørte du en kjent stemme bak deg "*DIttnavn* ?"

1321120020_5_btwx_large

Hvem tror du det er og vil dere ha mere ?

Vet at det er noen som syntes at jeg blogger for lite historie om dagen  Men jo mere dere kommenterer, jo mere historie blir det! Så hvis dere vil ha mange deler i dag, kommenter :) Tusen takk til de som alltid kommenterer og alle søte kommentarer, dere er best.

 

Eline Belieber

Spørsmålsrunde


Da skal jeg (ELINE) ha spørsmålsrunde, og dere kan spørre om ting dere lurer på om Justin Bieber eller om meg eller historien, det er også Eline som svarer. Jeg skal prøve og svare i kveld eller i morra, spørs hvor mange spørsmål jeg får. SPØRR I VEI :D

eneste bilde jeg hadde på denne pcen av meg, haha!

Eline Belieber

Historie del 15 # Love me - LANG DEL


Dere gikk inn til deg og fant noen store dyner og satt dere i dobbeltsenga som dere sov i. Du så Andrea sitte og taste på pcen imens du så på Gossip girl. "*DITTNAVN*, SJEKK DETTE" Sa Andrea imens henne tok pcen mot deg.

____________________________________________________________________________________________

"Faen da" mumlet du oppgitt etter papparazziene som hadde tatt bilder av dere når dere gikk ut av flyplassen. "Jaja, sånn går det når mann er venn med Justin Bieber" Sa Andrea og ledde av seg selv. "Mhm" Sa du og fiklet med håret ditt.  Du gikk på badet og tok deg en kjapp dusj og tok på deg en svart shorts og en rosa magetopp til og sove i. Dere sovnet ikke før klokka tre på natta etter og ha sett flere episoder med gossip girl og spist pizza.

neste morgen våknet du av at mobilen din vibererte under puta di, du tok den opp i halvsøvne. "hallo?" Sa du med en trøtt og hes stemme. "Hei babe, er dere klare ? vi kommer og henter dere om under en time." Sa stemmen til Ryan. "haha, veldig morsomt" Sa du irritert og la på. Du la deg ned for og prøve sove igjen. Du fikk litt dårlig samvittighet for måten du hadde ignorert Ryan på, men det var sånn du er når du var trøtt. Du rakk og sove en kort stund før mobilen din ringte igjen. "aargh" sa du for deg selv og tok mobilen mot øre. "Klokka er halv 4, vi skal dra om en halvtime. Skal vi komme bort nå?" Sa Chaz denne gangen."Nei, dere treng... KLOKKA ER HVA?" Sa du så høyt at Andrea våknet med et surt fjes. Du slang mobilen fra deg og begynte og fikse håret ditt og finne noen klær.

Tumblr_lmi3ekvfuo1qcprtjo1_500_large

"Haha, hvaskjer med at du pynter deg så fælt da? vi skal på bowling liksom, ikke moteshow" Sa Andrea og fant noen klær henne kunne ha på seg. "Ha-ha" Sa du ironisk og krøllet håret ditt. Dere stresset og sminket dere fort for og rekke det. Du hørte det ringte på nede. "*Dittnavn* og Andrea, det er til dere" ropte faren din nedenifra. Dere tok med dere lommebøker og mobiler og kjappet dere ned. Der stod Nolan, Chaz, Justin og Ryan like blide som vanelig. Du gikk bort til Ryan og han kysset deg lett på kinnet. "Du ser helt nydelig ut" Hvisket han i øret ditt og Du, Andra,  Ryan og Justin kjørte bilen til Justin imens Nolan og Chaz kjørte dems bil siden det ikke var plass til alle i bilen til Justin. Du satt deg baki sammen med Ryan. Du så flere ganger at Justin så på deg i speilet, og dere vekslet blikk flere ganger. Dere gikk inn på bowlinga og så at det var helt tomt der. "Hvorfor er det ingen her?" Spurte Andrea og så rart på alle. "Fordi jeg leide det, sånn at jeg slipper fans og paparazzier ogsånn" Sa Justin og smilte søtt. Han hadde virkelig søtt smil. "Wow, kult" Sa Andrea og tok på seg bowlingskoene. "Okei, jentene mot guttene" Sa Chaz og smilte bredt. "Ey, dere er flere enn oss. Det er ikke rettferdig" Sa du og så på de med valpeøyne. "Okei, dere får Justin. Fornøyde?" Sa Chaz gikk for og bestille nachos til alle. "gjett om" Sa du stille og smilte. "Sa du noe?" Spurte Justin og så søtt på deg. "Ehm, neida" Sa du og ble utrolig flau. Tenk at du hadde sagt det høyt.

Dere spilte flere runder og dere vant flere ganger over Nolan, Chaz og Ryan. Dere satt og hadde en liten pause, og du satt vedsidenav Justin og Andrea mens Ryan satt i andre enden og så utrolig missfornøyd ut. "Har du lyst til og finne på noe med meg imorra, *Dittnavn*?" Sa Justin flørtende til deg. Du ble overlykkelig, Justin Bieber hadde spurt om du ville finne på noe med han! "Jaokei" Sa du og smilte. Du så bort på Ryan som satt og snakket med Chaz. Han hadde tydeligvis ikke fått med deg at du skulle finne på noe med Justin imorra, noe som var bra egentlig. Du ville ikke at Ryan skulle få vite at du skulle finne på noe med Justin alene imorra, fordi da hadde han tydeligvis blitt sur på deg. "SMIL" Sa Chaz og kom bort til deg og Andrea og tok bilde av dere. Du rakk akkuratt og smile før blitsen kom midt i trynet ditt. "Chaz, din kødd.." Sa Andrea og holdte på og le seg i hjel. Du så Ryan komme mot deg og du satt deg litt lengre vekk fra Justin. "*Dittnavn* kan jeg få to ord med deg?" Sa han og så alvrolig på deg.

Hipspo ♔ Babe

    Deg                                              Andrea

 

Hva tror du han skal si og vil du ha mere? (randomt bilde av "deg og Andrea" forrsten, haha!)

Eline Belieber

Historie del 14 # Love me


Dere ventet en stund. Og plutselig så du en høy kjekk gutt komme ut sammen med en liten søt dame med brunt hår som tydeligvis var moren, Pattie. Du studerte nærmere på Justin som gikk i en svart bukse, hvit tshorte og en hot skinnjakke og noen supras.  wow, han er jo virkelig fin tenkte du..

____________________________________________________________________________________________

Han kom bort til dere og Chaz omfavnet han som om han var en bamse, imens du stod sammen med Ryan som holdt rundt deg. Justin så bort på deg og smilte, og du kjente at du rødmet veldig. Sist du så et bilde av Justin så han ut som en liten gutt, men han hadde blitt utrolig kjekk! På vei ut av flyplassen var det sikkert 30 papparazzier som tok massevis av bilder og spurte om masse ting. Dere satte dere i bilen og kjørte mot huset til Chaz. "Hvor skal dere bo imens dere er her i Canada?" Spurte Ryan til Justin. "Hos bestemor og bestefar" Sa han og så opp fra mobilen sin og smilte. Dere kjørte mot huset til Nolan og Justin ble med deg og Ryan inn, imnes Chaz kjørte hjem Pattie. "Så, har du fått deg kjærste Ryan?" Sa Justin og stirret på deg og Ryan imens dere gikk mot døra. "Nei, eller.. Vi holder på" Sa han stolt og tok armen sin rundt deg. Dere gikk inn døra og så Nolan og Andrea ligge på sofaen og råkline. "wooah, DET hadde jeg ikke akkuratt forventa" Sa du og holdte på og dø av latter, samme med Ryan og Justin. Dere så de reiste seg fort opp og Andrea fikset på håret sitt, som var helt rufsete. "Uhmm, vi bare... Så på tv også.." Sa Ryan stressende og ble helt tomatrød i ansiktet. Du kunne ikke helt tro at bestevenninen din hadde liggi og klina med broren din. "Haha, skjønner" Sa Justin og gikk bort til Nolan og ga han en enkel klem. "Jeg tror kanskje meg og Andrea snart må dra." Sa du og smilte søtt og begynte og pakke sammen tingene dine. Du så Justin fulgte med på alle bevegelsene du gjorde, noe som var litt irriterende. "Jeg kan sikkert kjøre de hjem" Sa Justin og så bort på de andre guttene. "Neida, jeg gjør det jeg." Sa Ryan bestemt og fant nøkelene sine. Du så Justin fikk et litt skuffet fjes, Men han satt seg og spilte COD med Chaz. "Er dere med oss og bowle imorra?" Sa Nolan og smilte mot dere. "Ja, det kan vi sikkert" Sa Andrea og fniste mens dere gikk ut døra.

Justin sitt synspunkt:

"Kan du ikke spørre om de vil være med oss og bowle ellernoe imorra?" Sa jeg rolig og så på Nolan. Jeg følte jeg ble varm når jeg så *Dittnavn*, henne virker som en utrolig hyggelig jente. Jeg sto lenge og stirret på henne og så at de gikk ut døra. Alt jeg klarte og tenke på var henne. Jeg skrudde på pcen min og letet etter henne på twitter, Jeg trykket på follow og sendte en venneforespørsel til henne på skype. Jeg gledet meg utrolig mye til imorra, da får jeg kanskje en sjanse til og bli kjent med henne.

Ditt synspunkt:

Jeg satte meg inn i bilen vedsidenav Andrea og gledet meg utrolig mye til og komme hjem og spise og slappe av. Du begynte og tenke på Justin. Han var så utrolig kjekk og snill. Dere gikk inn til deg og fant noen store dyner og satt dere i dobbeltsenga som dere sov i. Du så Andrea sitte og taste på pcen imens du så på Gossip girl. "*DITTNAVN*, SJEKK DETTE" Sa Andrea imens henne tok pcen mot deg.

281x211_large

vil du ha mer ?

Eline Belieber

NYE BILDERDet Justin har i hånden sin, er hans slange Johnson! 

Hvorfor trekke seg unna? :O

04.jpg10.jpg09.jpg08.jpg01.jpg

03.jpgVet bildene er hulter til bulter, men må skynde meg!!
Synes Justin var utrolig søt medd de billene på <3

Synes du?


Benedikte Bieber 

JUSTIN TWEETET DETTE BILDE


pic.twitter.com/qC9p9np'

Heheh, søtt!


Benedikte Bieber 

BACKSTAGE VMA


Tumblr_lqnl4nstc11qdzly6_large

Tumblr_lqnk9iaqrx1qdzly6_large

#fan94justinbieber


Benedikte Bieber 

EVERYONE GROWS UP
Benedikte Bieber

HER KAN DU KJØPE SOMEDAY


http://www.britique.com/search.php?search_query=justin%20bieber&x=0&y=0

 


naaam, hehe.


Skal du kjøpe Someday, eller har du den?


Benedikte Bieber 

NYE BILDER AV JUSTIN OG SELENA

Benedikte Bieber

Historie del 13 # Love me


Dere spiste godteri og så på film. "Hva skal vi gjøre imorra da?" spurte du og så på de andre. "Jeg tror Justin kommer imorra, hvis jeg ikke tar helt feil. Sa Nolan og og så spørrende på Chaz og Ryan. "Hvem er Justin?" Sa du og sa du og så bort på Nolan.

___________________________________________________________________________________________

"Justin, Justin Bieber" Sa han på en litt stolt måte. "HVA? HVORFOR?" ropte Andrea ut i all sjokk. "Fordi det er bestevennen vår, vi har kjent han siden barneskolen" Sa Chaz og tok armen sin rundt Andrea imens henne prøvde og få armen vekk.  Du kunne egentlig ikke tro det, Justin Bieber var venn med broren din og Chaz og Ryan. Du var ikke særlig fan av han, men du hadde ikke akkuratt noe i mot han heller. Du gikk og tok av sminken din og la deg under dyna vedsiden av Ryan. "Natta søta" Hvisket han til deg og kysset deg på kinnet. Du kjente det kriblet i magen din, du hadde blitt forelsket i han.

Neste morgen våknet du av at Chaz hoppet på deg  "HVAFAEN CHAZ?" sa du surt og kastet en pute i trynet på han. Du la deg under dyna igjen og prøvde og sove, noe som ikke var så lett fordi Nolan lå og snorket og Chaz spilte COD på høyeste volumet. "Stå opp folkens! klokka er halv to, Justin kommer om under to timer. " Sa Chaz og dro av dere dynene. Du bestemte deg for og gå og kle på deg, siden du ikke hadde kommet til og klare og sovne igjen uansett. Du prøvde og finne noe fint, siden du skulle møte selveste Justin Bieber, ikke noe som du syntes var kjempestort akkuratt. Du fant noen fine klær som du hadde i veska di og tok de på deg og sminket deg og fikset hået ditt.

Sex Hair. ♥

Du gikk ut av badet og inn i stua og så Ryan, Nolan og Andrea sitte i sofaen og se på tv. "Hvor er Chaz?" Spurte du og kikket litt rundt deg og så etter han. "Han er nede og spiser tror jeg" Sa Nolan og ristet på hodet. Du hadde kjent Chaz i en dag, men du hadde funnet ut at han var virkelig et matvrak. Du satte deg på fanget til Ryan og han holdt rundt deg og flørtet med deg. "Okei folkens, skjerp dere! Hvis dere skal kose, gå på rommet. Bare.. plis husk beskyttelse, jeg er litt ung til og bli onkel syntes jeg." Sa Nolan irritert med armene i kors og pekte mot soveromsdøra. Du slapp Ryan og satt deg nærmere Andrea. Du ble ganske flau over det Nolan hadde sagt, men du prøvde og ikke tenke på det. Dere satt en stund før dere hørte at Chaz ropte nedenifra. "Skal dere være med og hente Justin?" Du, Ryan og Chaz dro mot flyplassen imens Nolan og Andrea ble igjen, siden det ikke var plass i bilen. Dere gikk ut av bilen og inn til flyplassen. Dere stod og ventet ved en privat gate som han skulle komme ut av. Dere ventet en stund. Og plutselig så du en høy kjekk gutt komme ut sammen med en liten søt dame med brunt hår som tydeligvis var moren, Pattie. Du studerte nærmere på Justin som gikk i en svart bukse, hvit tshorte og en hot skinnjakke og noen supras.  wow, han er jo virkelig fin tenkte du..

Tumblr_lqlqqjino21qensrmo1_500_large

 

Hva syntes du om denne delen og vil dere ha mer historie ?

Eline Belieber

NYTT BILDE AV CHRIS BROWN

Benedikte BieberGOOD LUCK JUSTIN!!!

Benedikte Bieber

JEG ER MED I KONKURRANSE PÅ JDBNORWAY


Heisann!

Jeg er med i konkurranse på Jdbnorway, der man kan vinne Someday parfymen, håper jeg vinner, for jeg har aldri vunnet på noen konkurranser før, eller jeg har ikke vært med på så mange, men noen, hehe.
Men hvis du vil være med kan du klikke deg inn her:
 http://jdbnorway.blogg.no/1314529731_vinn_someday_parfymen.html

Benedikte Bieber

JUSTIN`S CAR!

/

Justin Bieber setter Cadillac CTS coupen sin i hendene på West Coast Customs.

Justin Bieber har lagt Cadillac CTS Coupen sin i tillitsfullt vare på West Coast Customs.Cadillacen i spørsmålet vil  en all-black tilpasset maling's jobb. Bilder av "BieberCaddy" har dukket opp på Justin's Facebook-side.
Den første Caddy startet med rød maling før WCC la til sine etterbehandling's all-svartmaling og krystall-blå LED hovedlys. 

Se før og etter bilde!

Bildet ovenfor (Før) Bildet under (etter)//vetdualtomjustin


Benedikte Bieber 

NY SANG (?)


Herregud hvor nydelig stemme... Tror jeg holder på og dø!! 
 Jeg viste sangen til pappa da åsså sa jeg:
"pappa!! Nå hører du at han ikke høres ut som ei jente!!"
"njaaa, eller jo. Det er bedre enn når han synger baby" sa han.
"Han synges drit bra!! Elsker stemmen hans" sa jeg..
"Ro ned nå" sa han og lo.

Yeees, han har endelig blitt enig med meg at han ikke synger som ei jente, for pappa liker ikke Justin egentlig, men jeg skal vise han at Justin er best! Jeg er på god vei, hehe.

Liker foreldrene dine Justin?

Benedikte Bieber 

SCOOTER TWEETET OM JUSTINS JULEALBUM
//JDBNORWAY


Benedikte Bieber 

MVA GÅR PÅ TVEN I KVELD


Det går klokken 02.00 - 04.30, så jeg får ikke til og se det, for jeg har jo skole i morgen, men hvis det ikke hadde vært for det så hadde jeg sett det! 

 

Benedikte Bieber

NYTT BILDE AV JUSTIN


Tumblr_lqi2xc1isg1qh1tneo1_500_large


Benedikte Bieber

NYE BILDER AV RYAN

Benedikte Bieber

Pattie følger meg på instagram !


Jeg er skikkelig glad nå, for 10 minutter siden kom det at pattie følger meg på instagram :-D

Eline belieber

Historie del 12 # Love me


Du antok at det var moren din. "Hei! bare kom inn" Sa henne og smilte stort, når henne så deg ble henne litt tristere i ansiktet. Men dere fulgte på og gikk bak henne og inn i huset. Der satt det tre gutter. Du kjente med en gang igjen han ene, Hva gjør han her ?

__________________________________________________________________________________________

Du så han lyste opp når han så deg, du gidde han et lite smil. Hva gjorde Ryan i huset til moren og broren din? Dere fem gikk opp på rommet imens faren og moren din satt nede og snakket sammen. Dere satt dere i en hvit moderne sofa. Du fikk vite hvem som var broren din, og han andre gutten du ikke visste hvem var, het Chaz.. Du og Ryan satt og flørtet nesten hele tiden. "*Dittnavn, har du kjærste?" Sa Chaz og blunket til deg. Du så fort på Ryan. "Nei" sa du og smilte. Alle tre virket som noen utrolig hyggelige gutter, og du kunne ikke tro at du satt sammen med broren din som du ikke hadde sett på over 10 år. Dere hadde blitt kjempegode venner allesammen og satt og så på Fairly Odd Parents som gikk på Disney, som Chaz hadde kranglet seg til og se. "Blir dere med og campe i hagen inatt?" Sa Chaz og proppet i seg en håndfull med sjokolade. "Haha, nei ass" sa du og Andrea i kor og himlet med øynene. "Vi kan jo sikkert sove her i stua da?" Sa Nolan og smilte stort. Deg  og Andrea alene med tre gutter, hvordan skulle det gå? tenkte du. "greit" mumlet du surt og Så bort på Andrea som satt klemt imellom Nolan og Chaz. "Vi går ned og spørr om det er greit at vi sover her, så kan dere gutta fikse dyner ogsånn imens" Sa du og gikk ned sammen med Andrea.  Dere sa ifra til faren din at dere skulle sove der og dere fikk såklart lov. Dere gikk opp igjen og så guttene slet med og og ta på putetrekket. "Haha, proft" sa Andrea og fikk nesten latterkrampe. Dere la dere under dyna og Chaz hadde gått på butikken for og kjøpe godteri. Du satt deg mellom beina til Ryan og han hadde hendene sine rundt midjen din. "Okei, *Dittnavn* og Ryan. Hva er det egentlig imellom dere to?" Sa Andrea og hevet et øyebryn. "Ehm, ingenting. Vi bare.. Holder på" Sa Ryan og kysset deg forsiktig på leppene. "søtt" hvisket Nolan og satt seg ved siden av Andrea. Dere hørte det romsterte nede og Chaz kom opp med to fulle bæreposer med godteri og brus. "Serriøst Chaz, Vi skal bare være her til imorra altså" Sa Andrea og fniste. Dere spiste godteri og så på film. "Hva skal vi gjøre imorra da?" spurte du og så på de andre. "Jeg tror Justin kommer imorra, hvis jeg ikke tar helt feil. Sa Nolan og og så spørrende på Chaz og Ryan. "Hvem er Justin?" Sa du og sa du og så bort på Nolan.

Inicio

Hvis du vil ha mer, bevis det :)

Sorri for litt kjedelig del, hadde ikke så mye ideer, haha! Men jeg er syk i dag, så har masse tid til og skrive historie.

Eline Belieber 

Bieber facts


Justin liker å se forskjellige reaksjoner på fansene når de møter han. (kommenter hva du hadde gjort hvis du hadde møtt han.)
Justin stopper alltid opp visst han ser en Belieber gråte.
Justin har reddet mange liv.
Justin har gitt utrolig masse penger til fattige barn.
Justin liker å se på TV men har ikke så mye tid til det. 
Justin elsker sine besteforeldre.
Justin liker ikke å rydde, han forstår ikke hvorfor damer vasker hele tiden.
En gang tulleringte Justin til Usher halv fem på natta og skrek: «OMG, IT'S USHER!!» før han la på.
Justin sier at han elsker å få folk til å smile, og at det er derfor han liker å synge.(kommenter hvis du liker og synge.)
Han liker jenter med langt hår som han kan kose med.(kommenter hvis du har langt hår.)
Da Justin var yngre, pleide han ofte å øve på å si «Will you go out with me?» på rommet sitt.(kommenter hvis du vil gjøre det)
Både Justin og Selena Gomez har en sang som heter «Kiss'N tell» (Selena sin skrives "Kiss & Tell")
Justin har 15 skoletimer i uka sammen med en egen lærer.
Justin er redd for edderkopper, mørket og klovner.(kommenter hvis du også er redd for de)
Justin har nest flest følgere på Twitter, etter Lady Gaga. Han blir kalt Twitterkongen.
 Justin sitt neste album "Believe" (blir gitt ut i november) kommer til å bety mye for han, siden det kommer rett fra hjertet hans.
 Justin liker jenter med langt hår, så han kan fikle med det.
 Justin bruker aldri lommebok, han stapper pengene i alle slags lommer i buksa.
 Justin sin favoritt film er Rocky Balboa
Justin liker alle slags øyenfarger på jenter, men hvis han skulle valgt ville det vært mørkebrune.
Justin misliker naboen sin Jimmy. Var det noe du ikke visste?

Benedikte Bieber 

 

WOW!! GOT TO SEE @JUSTINBIEBER & @TAYLORSWIFT13


taylorswift tweet Taylor Swift and Justin Bieber working together on new album 2011

Benedikte Bieber 

NYTT BILDE AV JUSTIN, KENNY OG SELENA


Tumblr_lqcjnfzx9a1ql1a4eo1_500_large
//JDBNORWAY


Benedikte Bieber 

NYTT BILDE AV CHRISTIAN
niCCCe!!


Benedikte Bieber 

LIKE SCOOTER SAD...
Justin har vokst!!

//jdbnorway


Benedikte Bieber 

PRANK THE PRANKSTER


Sist gang så fikk vi ikke til dette her. Jeg syntes virkelig at vi SKAL gjøre det fordi Justin elsker å pranke folk, men hater å bli pranket selv. Så la oss vise han at vi beliebers er nå litt bedre enn han til å pranke. Altså du trenger å gjøre kan du lese under bildet. Kom igjen beliebers, spre ordet sånn at ALLE beliebers får det med seg. NÅ SKAL VI PRANKE HAN!

PRANK THE PRANKSTER;
 Nå skal vi endelig få pranket Justin på en ordentlig måte. Vi skal få med ALLE beliebers så spre ordet til Justin Bieber nett sider, blogger og facebook og twitter om du må det. På August den 29 så skal vi alle unfollow han på twitter. Vis vi får med nesten alle beliebers så mister Justin veldig mange followers. HUSK; At vi ikke skal unfollow han lenge. Vi skal nemlige følge han tilbake igejn den 30 august. Når vi har unfollowed Justin så får han sikkert panikk og lurer på hva som skjer. Får vi det til, så har vi nådd målet vårt. Dagen etterpå altså den 30 så skal vi follow han tilbake og twitre til han noe som "@JustinBieber We beliebers pranked you! #PrankJustinBieber" eller "@JustinBieber Lost many follower eh? How does it feel to get pranked by beliebers? #PrankJustinBieber" Ikke se synd i Justin fordi dette her er bare en liten prank. Vi follower han tilbake igjen dagen etterpå, så no harm done.

Skal vi få til dette her så MÅ alle sammen blogge om det, skrive det på tumblr, facebook, twitter og alle andre sider. Vi skal få dette til. Were gonna prank the PRANKSTER! ♣

#JustinBiebersource


-Er du med på å pranke han?

Benedikte Bieber 

 

NYTT BILDE AV SELENA


JONNY DEPP KJØPTE DETTE TIL DATTEREN SIN
Benedikte Bieber

#PROUD, VI ER PÅ FØRSTE!

Har du stemt?

Benedikte Bieber 

NYTT BILDE

Benedikte Bieber

HAR DU SETT DET???
Åsså ser du på videoen på 0.25, ser du t-skjorta?
 Scooter har på seg samme t-skjorte. Tenkte jeg måtte bare si det, når jeg så det, hehe.

Benedikte Bieber 

LIKE OLD TIMES... EXCEPT JB IS TALLER.


 

Benedikte Bieber

JUSTIN OG FLERE!


pic.twitter.com/g0CATAH
@JUSTINBIEBER @ASHERROTH @KUKHARREL @YESHUATHEGUDWIN

//jdbnorway


Benedikte Bieber 

JUSTIN KOMMER MED JULE-ALBUM!!!


Gleder meg noe sinnsykt, can`t wait!!! Dette året bli jo drit bra, han kommer jo ut men "Believe" nå snart! Og han kommer med et nytt album igjen til jul, dette blir bra.

Benedikte Bieber 

NY SANG MED taylor SWIFT!
Sykt gledings!!!

Benedikte Bieber 

JUSTIN GATLINNår vi ser det står Justin, tenker vi at det er om vår Justin, Justin Bieber. Men jeg tror ikke det er han, jeg tror det er han her mannen;For hvis du søker opp Justin Gatlin, kommer denne mannen opp! ;)

Hva tror du?

Benedikte Bieber

BELIEBERS
Benedikte Bieber

RYAN GOOD OG KENNNY Bilde her er gammelt men, vi har ikke lagt det ut her på bloggen før.

Benedikte Bieber 

DE DANSER BABY PÅ BRYLLUPET


This is a wedding video with an awesome 1st dance!!! it started off with a nice slow dance but then they bust out into a surprise Justin Bieber routine with the bridal party! Hope you enjoy!!!//BIEBERGASMNORWAY

Benedikte Bieber 

THAT CANADIAN BOY.
Beliebers love that Canadian Boy♥

Benedikte Bieber 

@ASHBENZO HAHA @JUSTINBIEBER JUST CREEPIN

//dailybieber
Benedikte Bieber

LET`S MAKE


Amerikansk skuespiller og modell Olivia Munn snakker om Justin Bieber i sin nye familie komedie, "I Don't Know How She Does It.". Olivia sa at Justin Bieber var en feil og oppmuntret flere tenåringsjenter til å skape mere BIEBERE og redde økonomien (som Bieber mamma, Pattie).
Umm, har hun sett en "Teen Mom"?

Olivia fortalte AccessHolywood spøkefullt:

"I'm a Belieber, 100 percent.

Justin Bieber was a mistake, teenagers dont get pregnant on purpose, OK? 
However that mistakes turned into a billion dollar idea.

So, teenagers around the world, load it up! Let's make some Biebers! 
The economy needs a little boost. Let's make some Biebers!"

Hva syns dere?

//bieberfreak

Benedikte Bieber 

NYE BILDER AV JAXON OG JAZMYN


Displaypicture_largeHAHAH, LOL.Tumblr_loex50eb2y1qdw935o1_400_largeTumblr_lodn2uku0r1qdw935o1_500_large

Hva synes du?

Benedikte Bieber 

I KNEW I WAS IN LOVE WHEN


Selena Gomez, &#039;I Knew I Was In Love..&#039;

Nylig i et intervju Selena hadde med M Magazines September utgaven 2011 fortalte hun dette:

 

'You know when you're in love when you love an imperfect person.. perfectly. Everybody is different. Everyone has their quirks,

..But that's what makes them beautiful.. Confidence in a person is stunning. You notice it and I think it's great. Confidence is what it's all about.. I'm one of those people, where if I'm in love, I go for it. It's nice to have someone at my side who..

..understands me.. Just just comes out with so many funny things. & Let's say he has many good points!'

 //Bibses 


Benedikte Bieber 

NYE BILDER AV RYAN


 

 

 


//bieberizme

Benedikte Bieber

MILEY VILLE IKKE HOLDE JUSTIN SIN HÅND


I dette klippet fra direktørens Fan Cut av "Never Say Never, Miley Cyrus og Justin Bieber øver for sin "Overboardduett i Madison Square Garden, og hun vil ikke ha noe av flørtingen hans!

Det virker som hver tenåringsjente i verden ønsker Justin Bieber, men det er ikke tilfelle for Miley Cyrus. I dette hysteriske klippet fra direktørens Fan Cut av Never Say Never, Justin, deretter 16, og Miley, deretter 17, øver for duetten deres "overbord" på Madison Square Garden 31 august, og vi elsker hennes respons til ham når han forsøker å koreografere et "kjærlighet" øyeblikk.

Først forklarer Justin koregrafien til Miley hvordan han vanligvis holder hendene med sin co-star når han synger "overbord" 

Justin hopper raskt i, og legger til:  "I know she wants to hold hands with me."

"Yeah, right. You wish!" svarte Miley, spøkefullt.

Og hun holdt seg til den følelsen! Se klippet og se Justin kontinuerlig prøver å få kontakt med Miley og hun aldri gjengjelder. Det er så underholdende ... spesielt nå som vi vet historien bak det!
//BYBELIEBERS

Benedikte Bieber 

STEM PÅ OSS SOM DE SØRSTE FANSENE!!


Klikk deg inn på den linken og stem på norskebeliebere!!

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Biggest_Superfan
 stem, stem og stem!!!


Benedikte Bieber

Selena har fått en hund av Justin(?)
Dette her skal da være hunden Justin har gitt til Selena, men det kan være rykter, for ingenting er om det er sant eller ikke. Justin er hvertfall kjempe snill da, som har gitt hun den nydelige hunden, hehe.

Hva tror du?


Benedikte Bieber
 

NYTT BILDE AV JAZMYN OG SELENA
Benedikte Bieber

JUSTIN OG TAYLOR SYNGER BABY


Hva synes du?


Benedikte Bieber 

JUSTIN OG BOW WOW


Han kommer ved 03.00 
//jdbnorway


Benedikte Bieber 

NYE BILDER
Benedikte Bieber

NYTT BILDE AV JUSTIN OG JEREMY
Benedikte Bieber

SELENA SIER HVORFOR HUN ELSKER JUSTIN


Selena Gomez innrømmer at hun har den beste kjæresten. Hun var sjenert å snakke om sitt forhold med Justin, men nåavslører hun mer enn noensinne om de delene av han hun elsker mest.

Selena sier de sentrale egenskaper som hun liker best med han, er hans sans for humor og selvtillit.

M magasin rapporterer: "Du vet når du er forelsket når du elsker en ufullkommen person, perfekt, sier hunAlle er forskjellige.Alle har sine quirks, men det er det som gjør dem vakre. Tillit i en person er fantastisk. Du merker det, og jeg synes det er flott.Tillit er hva det handler om. Jeg er en av dem, der hvis jeg er forelsket, jeg går for det. Det er fint å ha noen på min side som forstår meg. Justin kommer bare ut med så mange morsomme ting, og la oss si han har mange gode poeng".

//SUPPORTBIEBERJUSTIN Benedikte Bieber

Justin, Selena, Ryan, Kenny og Alfredo
Benedikte Bieber

RYAN"Got my pack......necklace included. Loooost!?"Benedikte Bieber 

NYE BILDER FRA ALFREDO
//jdbnorway

Benedikte Bieber 

Selena og Justin skal sitte ved siden av hverandre på VMA! + hvem som skal synge der!


   

Yeeeyy, Chris Brown og Justin Bieber skal synge "Next 2 You". Gleder meg så sykt til å se det i helga - søndag.

//ninajbfan


Gleeeder med!!

Gjør du?


Benedikte Bieber

SELENA ER SJALU?


woah! hva tror dere?

#dailybieber


Benedikte Bieber 

Historie del 11 # Love me


Du fik litt dårlig samvittighet overfor Andrea som måtte sitte alene hjemme med faren din, så du spurte om henne ville være med. Dere gikk mot kinoen og det var helt tomt der. Du så deg litt rundt men så ingen. Hvorfor var han ikke her?

___________________________________________________________________________________________

Dere gikk mot en benk og satte dere ned. Når du tenkte over det så var det veldig rart at en fyr du hadde sett i 2 minutter hadde spurt om du ville finne på noe med han. Dere satt der i sikkert 10 minutter før dere kunne se at Ryan kom bortover mot dere. Dere reiste dere opp og gikk inn på kinoen og du satt deg imellom Ryan og Andrea. Under hele reklamen satt dere og snakket sammen og ble bedre kjent med hverandre og Ryan virket som en utrolig morsom og snill gutt. Midt i filmen merket du at Ryan berørte hånda di, du så opp på han og smilte. Under hele filmen så hadde Ryan holdt deg i handa og med en gang filmen var ferdig tok du hånda di vekk og latet som ingenting. "Jeg kan sikkert følge dere hjem, hvor bor dere?" Sa Ryan og så deg inn i øynene. "Egentlig så er vi her på ferie bare, vi skal være her hele sommeren. Vi bor i Norge" Sa du og prøvde og snakke så bra engelsk som mulig, noe du faktisk var veldig flink til siden du hadde 6'er i engelsk.

Dere gikk mot leiligheten deres og sa hadet til Ryan. "*Dittnavn* kan jeg spørre deg om noe.. alene?" Sa han og gidde et gå vekk blikk til Andrea. Med en gang Andrea hadde gått inn kom han nermere deg. "Du er nydelig" Sa han flørtenede og kysset deg fort på munnen. Du kjente en varm følelse kom inn i deg når han kysset deg, du rødmet og prøvde og skjule det så godt som mulig. "Vil du finne på noe imorra, bare oss to?" hvisket han i øret ditt. Du nikket og gidde et tegn på at du måtte gå inn. Han kysset deg igjen også gikk du inn.

 

casais fofos - Imagens do Google

 

5 dager senere..

Idag skulle dere endelig til Stratford, der familien din bodde og møte de. Du hadde vært oppe ganske lenge og dusjet og ordnet deg. Du tok på deg noen fine klær for og gjøre et godt inntrykk. Dere satte dere i bilen og kjørte mot Stratford. Du kjente du begynte og bli nervøs, tenk om de ikke kom til og like deg? Dere gikk mot huset som de bodde i og ringte på. Faren din sto foran, og du og Andrea stod litt lengre bak. Det kom en ganske så pen dame med langt mørkeblondt hår ut døra. Du antok at det var moren din. "Hei! bare kom inn" Sa henne og smilte stort, når henne så deg ble henne litt tristere i ansiktet. Men dere fulgte på og gikk bak henne og inn i huset. Der satt det tre gutter. Du kjente med en gang igjen han ene, Hva gjør han her ?

hvem tror dere det er og vil dere ha mere ?

Eline Belieber

Historie del 10 # Love me


Klokken var bare 7, så det var ikke mye og gjøre. "vil du se denne?" Sa du og holdt opp en jentefilm som du elsket. Du fikset noen dyner og la de i senga og skrudde på filmen. Du så mobilen din og tok den opp. En melding.. "Tenker på deg. Vil du finne på noe imorra ? -Ryan" sto det på meldingen. Så det var altså Ryan han het tenkte du. Hva skulle du skrive tilbake?

___________________________________________________________________________________________

"Skulle egentlig på bowling med Andrea, men kan sikkert droppe det." Skrev du og trykket på send.  Du smilte litt for deg selv. "Hva smiler du for?" Sa Andrea og hevet det ene brynet sitt. "Jo, jeg skal finne på noe med.. Ryan imorra, så kan vi plis ta bowlinga en annen dag?" Sa du og lagde valpefjes. "Haha, javell da" Sa henne og lo av deg. Dere så ferdig filmen og gikk for og legge dere siden dere var ganske så trøtte etter den lange flyturen.

 

Neste dag våknet dere seint på dagen av at det sprutregna ute. Dere lagde dere noen toast og satt dere på kjøkkenet. Du hadde ikke hørt noe fra Ryan og klokka var 3 allerede. Du bestemte deg for og sende han en melding. "Hei, skulle vi finne på noe idag?" skrev du og la iphonen din i lomma, du følte deg egentlig litt frekk på en måte, siden du spurte på den måten.  Dere satt dere ned for og se på tv. Du kjente det vibererte i olabuksa di, du tok opp mobilen. "Ja, møter du meg ved kinoen klokka 6? <3" du smilte for deg selv og svarte tilbake, "Jepp :)" dere satt lenge og så på teen mom som gikk på mtv. Du sjekket klokka og den var 5. "shit" sa du og løp opp fort opp for og finne noe og ha på deg. Du rotet i skapet ditt og fant et enkelt antrekk som ikke ble for mye men ikke for slaskete heller.

l'm a big big girl in a big big world... :)

Du fik litt dårlig samvittighet overfor Andrea som måtte sitte alene hjemme med faren din, så du spurte om henne ville være med. Dere gikk mot kinoen og det var helt tomt der. Du så deg litt rundt men så ingen. Hvorfor var han ikke her?

 

mer ?

10 kommentarer, og neste del kommer! :)

 

Eline Belieber

 

bilde VS bilde
Hvilket likte du best?

Benedikte Bieber

BIEBER FACTS


Pattie: "Justin er en sånn gentlemann, han pleide å synge til jentene på skolen hans '' ( KOMMENTER HVIS DU VIL AT HAN SKAL SYNGE TIL DEG )

Justin var den 40. personen til Demi Lovato følges på Twitter ( KOMMENTER HVIS DEMI ELLER JUSTIN FØLGER DEG PÅ TWITTER )

Det sies at Justin og Selena startet å date i november 2010. Så da vil det si at de snart har datet i 1 år ( KOMMENTER HVIS DU VIL DATE HAN )

Selena Gomez har vært OLLG før.

Da Justin klipte seg fortalte han til Vanessa ( som er frisøren ) "Du vet hvis du gjør dette galt, millioner av jenter kommer til å bli sint på deg"  

Justin sa engang at Miley Cyrus sitt hår er alltid fint ( KOMMENTER HVIS DU LIKER HÅRET TIL MILEY )

Justin sa engang : "Mamma kan ikke straffe meg .. jeg er Justin Bieber" 

Justin sier at han ser ille ut når han gråter ( KOMMENTER HVIS DU IKKE TROR DET )

Justin hater det når folk oppfører seg som en tosk bare for å få deres oppmerksomhet ( KOMMENTER HVIS DU OGSÅ HATER DET )

Justin og Ryan lagde en musikkvideo der de danser til Single Ladies men videoen var ikke gjort tilgjengelig på Internett ( KOMMENTER HVIS DU VIL SE DEN VIDEOEN )NOE DU IKKE VISSTE?

Benedikte Bieber 

Historie maraton i morra ?


Jeg har nettopp kommet hjem fra en lang premiere på forestillinga, og er totalt utslitt, så blir ikke historie nå i kveld. Men jeg tenkte og ha en maraton i morra, hvis dere vil ? Men da må dere kommetere! den blir isåfall fra klokka 14:30-19:00 :)

Eline belieber

også vil jeg takke Tiril for alle søte kommentarer som jeg får til historien, jeg setter kjempe pris på det. Kontakt meg, så sender jeg deg en pakke i posten som takk :)

NYE BILDER LAGT UT AV RYAN PÅ INSTAGRAM61a38bcfec6b48aeaaebe1ea41d50c16_7.jpg (612×612)'


Benedikte Bieber 

BILDER FRA "DIRECTO`S FAN CUT"   


//BIEBERGASMNORWAY


Benedikte Bieber 

TROR DU DETTE ER JUSTIN??//facebook

Tror du det er han?

Benedikte Bieber 

NYTT BILDE AV JUSTIN OG RYAN G
Hothothothot!


Benedikte Bieber 

Historie del 9 # Love me


Dere kom inn i leiligheten dere skulle ha resten av sommeren og slang fra dere kofferter og skiftet til bikini. Dere tok med dere håndkler og gikk ned mot stranda. Da dere kom ned satt dere fra dere hånkler og gikk ut i vannet, det var iskaldt. Plutselig så kjente du at du ble dratt under vann..

___________________________________________________________________________________________

Du kom opp og så Andrea var på vei til og løpe fra deg og inn på land. "Henne skal så få" Sa du stille til deg selv og nesten hakket tenner pågrunn av det kalde vannet. Det var ikke mange på stranden i dag, kun en gutt og en liten jente som satt ganske langt unna dere. Du gikk opp og kjente at sanden silte igjennom føttene dine. Dere lå en stud og solte dere, Andrea lå med øreproppene i øra og hadde tydeligvis sovnet. Du listet deg stille opp og gikk mot vannet og fant en liten rosa bøtte som lå der, som sikkert tilhørte henne lille jenta som satt der borte. Du fylte den full av vann og gikk rolig mot der Andrea lå. Hevnen er søt..  tenkte du og helte bøtten med det iskalde vannet over henne. Du så henne skvatt og var på vei til og reise seg.  Du tok med deg bøtta og løp bort til henne jenta. "Er denne din?" sa du og smilte mot henne. "Ja, den er hennes" Sa gutten og snudde seg mot deg. Han hadde utrolig søtt smil, og du følte det ble litt klein stemning mellom dere siden du bare sto der. Du gidde han bøtten og var på vei til og gå. "Du må bare bli her altså" Sa han og gliste. Han virket utrolig hyggelig. "Skulle gjerne, men vennina mi venter på meg. Du kan få nummeret mitt?" sa du og så spørrende på han. Han lyste opp og du skrev inn nummeret på mobilen hans. Du gikk mot Andrea. "Jeg gidde nettopp mobilnummeret mitt til en random gutt" sa du for deg selv og smålo. Dere pakket sammen sakene deres og dro hjemover. Faren din var allerede i gang med middagen. Dere gikk og pakket ut resten og du tok på deg den lyselilla onepiecen din siden det var litt kjølig ute. "Jeg låner denne" sa Andrea og holdt opp en svart hettegenser. "Jaokei" mumlet du og gikk ned der faren din hadde laget hjemmelagd pizza. Dere satt lenge og spiste, og dere var stappmette. Allikavell tok dere og fylte en skål med sjokolade og gikk opp på rommet deres. "Hvem snakket du med istad?" sa Andrea og så spørrende på deg. "Egentlig.. så vet jeg ikke, men det var en utrolig søt gutt og en liten jente." sa du. Dere satt lenge og snakket om alt mellom himmel og jord og bestemte dere for og dra og bowle imorra.  Klokken var bare 7, så det var ikke mye og gjøre. "vil du se denne?" Sa du og holdt opp en jentefilm som du elsket. Du fikset noen dyner og la de i senga og skrudde på filmen.  Du så mobilen din og tok den opp. En melding.. "Tenker på deg. Vil du finne på noe imorra ? -Ryan" sto det på meldingen. Så det var altså Ryan han het tenkte du. Hva skulle du skrive tilbake?

 

Letter Q Dear Mali - Quizlet.nl

 

hva tror du skjer og vil du ha mere ?

5 kommentarer og neste del kommer!

 

Eline Belieber

RYAN AND A GIRL//DAILYBIEBER


Likte t-skjorta der veeeldig mye... DIGGER den!

Benedikte Bieber 

NYTT INSTAGRAM BILDE AV RYAN
Ahh, nam for en hot bil!

Når jeg tenker med om, så ligner den jo litt på den "nye" bilen til Justin.
Som du ser her;
 

Tror du det er Justin sin bil?


Hvis du skal blogge om dette si du tok infoen fra meg, for det er bare jeg som har blogget om det som jeg har sett. : )


Benedikte Bieber 

GUTT SYNGER BABY!!


 Hva synes du???


Benedikte Bieber 

Historie del 8 # Love me


Du begynte og tenke på Nolan, broren din. Du hadde så lyst til og møte han. Du hørte det ringte på døra. Klokka var 00:27, det kunne umulig være bestemoren din eller faren din. Det ringte på igjen. "Skal du ikke åpne eller?" Sa Andrea og så redd ut. skulle du åpne eller ikke?

____________________________________________________________________________________________

Nei, du turte rett og slett ikke. Det begynte og bli sent og dere gikk til rommet ditt og la dere. Neste morgen våknet dere klokka 12 av at faren din romsterte rundt i stua og pakket ut. Du gikk mot speilet, og du så rett og slett ut som et troll på håret. Du tok børsten og gredde det lange fine håret ditt og tok på deg noen klær som passet til det fine sommerværet.

 

Yσυ αяє вєαυтιfυℓ ♔

 

Du og Andrea gikk ned og så faren din sitte med avisa og en kaffekopp.  *Dittnavn*, kan jeg snakke litt med deg?" Sa faren din og så opp fra avisen. Tenk om han hadde finni ut at dere var på feste igår ?  "Javell, hva er det?" Sa du og prøvde og virke uskyldig. "Jo, jeg og moren din har snakket litt sammen. Og jeg lurte på om du hadde lyst til og dra til Canada og møte moren din og Nolan ? nå som du først vet alt. Andrea kan såklart være med hvis henne vil og får lov." Sa han og smilte til dere. Du så på Andrea som hadde et stort smil om munnen og nikket lett. "Ja, det vil vi!" Sa du og smilte. "Flott, men vi skal være der hele sommeren hvis det er greit. Vi skal leie et sommerhus som er 5 km fra huset til moren din og Nolan." Du begynte og tenke.. hele sommeren? jaja, du får iallfall reist til Canada da.  Dere skulle dra om 2 dager, og Andrea og du holdt på og pakke i hver deres store koffert. Du gledet deg utrolig mye og samme gjorde Andrea.

 

Dagen dere skulle dra, hadde endelig kommet. Og du skulle til bestemoren din og si hade til Amalie før dere skulle dra. "*Dittnavn ikke dra!" Sa Amalie og heiv seg over deg. Der og da fikk du utrolig dårlig samvittighet siden du dro fra Amalie, og du aldri hadde vært mere enn en uke unna henne. "Hadebra jentami, jeg kommer til og savne deg masse." Sa du nesten på gråten og kysset Amalie på kinnet. Dere satt alle kofferter og det dere skulle ha med til til Canada, også satt dere dere i bilen og kjørte mot flyplassen. Dere gikk inn på en kiosk og kjøpte blad og godteri til og ha på flyet, siden dere skulle sitte i flyet i flere timer. Hele flyturen var utrolig kjedelig, og du og Andrea hadde sovet nesten hele veien. "Wow, Canada er virkelig fint" Sa du da dere kom ut av flyet. Det var litt kaldt mendet gjorde ikke så mye. Dere skulle ikke møte Nolan og moren din før om en uke, siden de var på ferie i Atlanta. Dere kom inn i leiligheten dere skulle ha resten av sommeren og slang fra dere kofferter og skiftet til bikini. Dere tok med dere håndkler og gikk ned mot stranda. Da dere kom ned satt dere fra dere hånkler og gikk ut i vannet, det var iskaldt. Plutselig så kjente du at du ble dratt under vann..

 

kjedelig del, i know. Men det var bare det jeg hadde tid til nå, det blir masse drama snart!  vil dere ha mere ?

 

 Eline belieber

 

NYTT BILDE AV JUSTIN, SELENA OG EN FAN
Benedikte Bieber

JUSTIN BIEBER // TWILIGHT
Da Justin Bieber ble spurt hvilken filmserie som var hans favoritt av Twilight og Harry Potter på årets MTV Movie Awards, tenkte han seg godt om før han svarte.

- Åh, det var vanskelig. Men om jeg måtte velge, hadde det blitt Twilight foran Harry Potter.

Men hva hadde skjedd om Justin faktisk hadde sikret seg en bitteliten rolle i den siste filmen, Breaking Dawn , som har premiere på kino i Norge den 18. november.

Først og fremst hadde vel fansen overnattet i flere uker utenfor kinosalen før premierekvelden.

Men da australske hothits tok opp ideen med Taylor Lautner denne uken, ble tanken fraskrevet med et lattermildt smil.

- Nei. Uheldigvis kommer ikke Justin Bieber til å ha en cameorolle i Breaking Dawn , svarer Taylor og ler.

- Der har du den eksklusive nyheten din, legger han til med et stort glis.

//supportbieberjustin

Benedikte Bieber 

BIEBER FACTS


Justin liker jenter som tror på drømmene sine og at de vil gå i oppfyllelse.(kommenter hvis du tror på drømmene dine)

Justin sa at han ville date en jente som var mindre enn han så han kunne beskytte hun.(kommenter hvis du er yngre enn han)

Justin sa en gang : " Hvis du skader en belieber, skal jeg gå ninja på deg".

Justin visste ikke at Jeremy gråt da han hadde konsert i Toronto før han så "Never say never"

Noen av Justin sine kalle navn er: J-Beebs, Bibses, Justin, JB, Bieber, Biebs og Beebs. 

Justin liker ikke jenter som bare liker han for at han er kjent.

Justin svakeste svakhet er når en jente sier "Plis"

Justin vet hvordan man får en jente til og føle seg som en prinsesse.

Justin sa "Jeg er seriøs, jeg er ekstremt tiltrukket av morsomme jenter. Jeg elsker sånne jenter."

Når Justin liker en jente, så sier han ikke med det første, men han sier at en jente merker det, for han klarer ikke og slutte og smile.

Justin tok en gang og kysset en plakat av seg selv og da "Jepp, jeg er en god kysser".

En gang tok Justin en bok og kastet den i ansiktet på Kenny og sa "I just facebooked you".
 Dette bilde har Jhonathan Kalsnes tegnet, han er kjempe flink til og tegne, han har også tegner masse andre kjendiser som Selena Gomez, Rihanna og Miley Cyrus.


Var det noe du ikke visste?

Benedikte Bieber 

HOLY PUMPKIN TEETH!
Haha, dør av latter!

Benedikte Bieber 

"Justin Bieber deserves respect"Denne her var utrolig eid!

Ikke sant?

Benedikte Bieber 

NYTT INSTAGRAM BILDE AV JUSTIN FRA PATTIE

Jeg tror Pattie savner Justin... Hun har lagt ut en del bilder av han.

Benedikte Bieber 

HAN ER BARE ET MENNESKE!!!


Du er et menneske. Du har følelser, har du ikke? Jeg er et menneske, og gud som jeg har følelser. Justin Bieber. Et navn. Et navn på en gutt. Et menneske. Et menneske, med følelser. Stygge kommentarer sårer. Det gjelder ikke bare deg, meg eller Justin Bieber. Det gjelder alle. Stygge kommentarer sårer alle. Noen vil nok si "jeg bryr meg ikke". Men etter en lang periode, med en stor dose med stygge kommentarer, da bryr du deg. Det sårer. Man vil kanskje ikke innrømme det. Man vil være sterk. Vise at man er bedre enn de anonyme drittslengerene. Det kan jeg love deg at du er, men ingen er sterk nok til å slå fra seg alle og en hver dritt kommentar.

Justin Bieber har gått igjennom så masse dritt. Han fortjener det virkelig ikke! Ja, jeg er fan, og ville alltid støttet han. Men fan eller ikke, ingen fortjener så mye dritt som han har fått. Jeg vet jeg har skrevet om dette før, men jeg syntes så utrolig synd i han. Jeg vil si han er utrolig sterk. Han viser til alle at han bryr seg ikke om noen hater han. Han er den han er, og ingen vil greie å forandre han. Men såklart, ingen kan skåne han fra å bli lei seg. Han har følelser. Han blir lei seg han også. 

Visst du ikke liker ham. La ham være. Han har ikke gjort deg noe. Han har ikke sagt noe om deg, som skal gjøre deg frekk mot han. Han vet ikke engang at du eksisterer. Før han ble kjent. Før noen oppdaget talentet hans, hadde du noe i mot han da? Nei, tenkte meg det. Så hvorfor hate han nå? Nå som han lever ut drømmen sin. Han fortjener alt han har jobbet seg opp til. Fordi jeg tenker meg at du, du som kaller ham stygge ting, du aner ikke hvordan han ble oppdaget, du aner ikke hva som gjor han kjent. Han er faktisk, bare et menneske!

Vet egentlig ikke helt hva mer jeg skal skrive. Alle, og da mener jeg fan eller ikke, burde ta en titt på denne videoen. Den er utrolig rørendes og trist. Syns dere virkelig han fortjener det?

 //magicbarbie

HVA SYNES DU?


Benedikte Bieber 

NYTT BILDE LAGT UT AV RYAN
"Drink waker..."

Benedikte Bieber 

NYTT BILDE AV JEREMY FRA INSTAGRAM

Benedikte Bieber

JUSTIN SPILLER BASKET- VIDEO


Justin og Ryan Good(?) spiller basketball mens Selena ornder seg til konserten. Det er Christina Grimmie som synger i bakgrunnen. 


//Bieberdreams

Benedikte Bieber 

BIEBER FEVER//bibses

Hahah, la du merke til feilen på bilde? Hun skrev "Beiber fever". Det er en skam, neida, joda, neida.


Benedikte Bieber 

CHRIS BROWN OR JUSTIN BIEBERBenedikte Bieber

NYE BILDER AV JUSTIN OG SELENA


JELENA :) - justin-bieber photo
Bildene er fra jdbnorway :)


Benedikte Bieber

BIEBER VS KESHA VS LADY GAGA


Haha, må innrømme at den er litt morsom!

 Hva synes du?

1. Den var helt forferdelig
2. Den var helt grei
3. Må innrømme at den var litt moro 


Benedikte Bieber 

BLE LEI AV JUSTIN SIN BARNSLIGE OPPFØRSEL!!


Sladderalarm.

Det skal ikke mye til før den internasjonale sladderpressen hevder forholdet mellom Selena Gomez (19) og Justin Bieber (17) henger i en tynn tråd.

De unge turtelduene har blitt et av Hollywoods mest omtalte yndlingspar etter at disse romantiske bildene av Selena og Justinhavnet i mediene etter nyttårshelgen og paret har siden den gang blitt fulgt med argusøyne av både fansen og paparazzien.

Men skal vi tro den britiske tabloidblekka The Daily Star er forholdet nå historie.

«Justin Bieber er tilbake på markedet etter at Selena Gomez har dumpet ham», er tittelen på en sak de publiserte søndag 21. august.

En av årsakene bak valget skal visst være at Selena ikke liker at Justin henger med rapperen Sean Kingston og skandaleartisten Chris Brown og at 17-åringen er for barnslig, skriver avisen videre.

- Romansen er over. Alt Selena vil nå er å være venner. Hun føler Justin ikke er moden nok til å være i et langvarig, stabilt forholdt. Hun er på jakt etter noen som er litt eldre og mer verdensvant, skal en venn av Bieber ha fortalt sladderblekka.

Avisen hevder også at Selena allerede skal ha blitt observert mens hun har flørtet med «Transformers»-stjernen Shia LeBeouf (25) og at Justin skal ha tekstet ekskjæresten Jasmine Villegas.

Eller....? 

Det er flere grunner til at vi tar bruddryktet med en klype salt.

For det første er Shia sammen med en jente som heter Karolyn Pho.

For det andre skriver en rekke amerikanske nettsider i dag at Justin skippet bryllupet til realitystjernen Kim Kardashian for å heller se Selena holde en konsert på PNC Bank Arts Center i Holmdel, New Jersey, søndag.

Etter konserten ble også turtelduene observert mens de spilte basketball sammen. 

Så forholdet er nok fortsatt på g'.HVA SYNES DU?????

Benedikte Bieber


PATTIE SIN FAVORITT DRIKKE
Visste dere det?

//jdbnorway

Benedikte Bieber 

WE MISS PATTIE
Jeg savner virkelig de tidene jeg så bilder av Justin og Pattie sammen overalt. Jeg håper Justin besøker hun snart. For hun er jo hjemme i Canada. 

138096_justin-bieber-gives-his-mom-pattie-mallette-a-kiss-outside-the-late-show-with-david-letterman-at-the_large

//jdbnorway


Savner du Pattie?

Benedikte Bieber


JUSTIN BLIR MOBBET!!


Mobbing på sosiale medier blir et stadig større problem blant unge mennesker- noe også 17 år gammle Justin Bieber opplever: " På youtube-siden min er det SÅ mange som hater meg. De sier slemme ting. Jeg er 17 og ikke har hår på brystet. Og hva så? Det er ikke noe jeg tenker på. Det kommer nok"Justin Bieber - 8 (Getty Images)

Hva synes du om dette?


Benedikte Bieber 


keep calm and LOVE derek bieber
Benedikte Bieber

Dancing to "Baby" by Justin Bieber


Hva synes du?
Har du en video der du danser? hvis du har det, så kan jeg dele den her på bloggen!
 Benedikte Bieber

hits